6.1.15

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΙΤΣΕΛ!


Και ξαφνικά προέκυψε "θέμα Μίτσελ"! Αλίμονο, ναι!... Πρέπει να απολυθεί ο κακός αυτός προπονητής (έτσι το θέλουν τα διάφορα ΑΡΔοκοράκια των "αντικειμενικών" ειδησεογραφικών πόλων) για να έλθουν στη θέση του διάφοροι τύπου... - θου, Κύριε, φυλακήν τω στόματί μου! Η ΠΑΕ Ολυμπιακός δεν έχει ακόμα αντιδράσει σε όσα λέγονται και γράφονται και διαχέονται εγγράφως και ηλεκτρονικώς. Μια κουβέντα μόνο χρειάζεται να λεχθεί:

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΙΤΣΕΛ!

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τοο late ! Ευτυχώς που χθες το διέψευδε με οργή ο Καραπαπάς. Τέλος πάντων, καλή χρόνια σε όλους. ΝΙΚΟΣ ΑΠΟ ΝΙΚΑΙΑ

Γερόγαυρος είπε...

Γιώργο δεν με γέμισε ποτέ ο Μίτσελ με το ..... παιχνίδι που μάθαμε να παίζουμε, αλλά θεωρώ ..."άκαιρη" την στιγμή που ..... ενώ χθες ο ...Καραπαπάς έλεγε ...ΑΛΛΑ, σήμερα ......... λέμε άλλα !!!

Μακάρι να είναι για το καλό συνολικά της ομάδας, και να σωθεί ότι γίνεται να σωθεί από την ...τρέχουσα χρονιά !!!

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ ΝΙΚΟΣ ΑΠΟ ΝΙΚΑΙΑ: Τέτοια καραγκιοζιλίκια τα έχουμε ξανακάνει. Τίποτα δεν μας διδάσκει. Από τίποτα δεν διδασκόμαστε. Καλή χρονιά, σύγγαυρε.

Ανώνυμος είπε...

Δυστηχώς δεν φταίνε οι ΑΡΔ σε αυτή την περίπτωση. Ο Μίτσελ ζητάει για να μπορέσει να συνεχίσει κι η διοίκηση δεν πληρώνει, οπότε...

Κώστας

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ Γερόγαυρος: Καπετάνιε, σε λίγο θα το0ν "αναπολούν". Μακάρι να βγω ψεύτης.

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ Κώστας: Τα ΑΡΔάκια έχουν και ονοματεπώνυμο, σύγγαυρε. Κια παίξανε τον άθλιο ρόλο τους για άλλη μία φορά. Βεβαίως και ευθύνεται η Διοίκηση - πρώτη αυτή.