20.10.13

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1-4


Με αυτογκόλ του Φερνάντες ισοφαρίσαμε. Μετά ήρθαν τρία γκολ από τον Μήτρογλου, τον Σαβιόλα και τον Βάις.
Μέχρι την ώρα της ισοφάρισης (68) "ήμασταν" αλλού. Μετά χρειάστηκαν έξη λεπτά για να πάει το σκορ στο 1-3 και είκοσι λεπτά για να βάλει ο Βάις ένα υπέροχο γκολ.

Οι φάσεις εδώ.

(Αυτές τις μπλε φανέλλες θα τις φοράμε για πολύ;)

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Για το ματς με τον Πλατανιά: το σκορ κι ο τρόπος που επιτεύχθηκε δείχνουν τη μεγάλη ποιοτική διαφορά των παιχτών μας από τους αντιπάλους στην Ελλάδα. Για τις "μπλε" εμφανίσεις έχω να πω τα εξής: Είμαι 23 ετών. Οι μεγαλύτεροι σίγουρα γνωρίζουν καλύτερα από 'μένα, αλλά έχω την εντύπωση ότι τα λεγόμενα σκούρα χρώματα (μαύρο, μπλε, γκρι, ασημί, μελιτζανί κ.λ.π.) τα πρωτοφόρεσε η ομάδα μας στο περίφημο 2-0 επί του Άγιαξ το '83 στο Ο.Α.Κ.Α. Η επόμενη φορά που θυμάμαι εγώ το Θρύλο με μαύρα ήτανε, κατά σύμπτωση, πάλι με τον Άγιαξ, το '98. Από εκείνη τη σαιζόν και μετά, κάθε χρόνο έχουμε μια "3η εμφάνιση" με αυτά τα χρώματα που και πολύ άσχημη είναι όταν τη βλέπεις και κάθε άλλο παρά Ολυμπιακό θυμίζει. Προτιμώ για εναλλακτική την ολόλευκη ή, ακόμη καλύτερα, την ολοκόκκινη (που θυμίζει και τη θρυλική Λίβερπουλ), ή τέλος πάντων, κάποιο συνδυασμό των χρωμάτων μας. Ξέρω πως ο Ολυμπιακός μας έχει και πιο σοβαρά προβλήματα από αυτό, αλλά δεν αντέχω άλλο αυτή την υποταγή στο λαϊφστάυλ και τις "οδηγίες" της ΟΥΕΦΑ. Στο κάτω-κάτω, σας "προκαλώ", φίλοι συνολυμπιακοί, να παρατηρήσετε όλες τις ΠΡΩΤΕΣ εμαφανίσεις της ομάδας μας την τελευταία 10ετία. Με εξαίρεση εκείνες των σαιζόν 2004/05 και 2011/12, όλες οι άλλες έχουνε κάτι φανέλλες με κάτι κόλπα μοντέρνα, με ρίγες μόνο μπροστά κι όχι πίσω, με άλλο χρώμα ή άλλο σχέδιο στα μανίκια και κάτι τέτοια φλώρικα. Μπορεί η εμπορικότητα του επαγγελματικού ποδοσφαίρου να τά 'χει ισοπεδώσει όλα, αλλά ο χαρακτήρας ενός συλλόγου αντικατοπτρίζεται και στις εμφανίσεις. Ολυμπιακός = ερυθρόλευκη ριγωτή φανέλλα, χωρίς κόλπα, "πινελιές", αφέλειες, αιρετικά μανίκια κι άλλα τέτοια λιμοκοντόρικα (αυτά είναι... ξέρετε για ποιους), άσπρο σορτσάκι και κόκκινες κάλτσες. Εν πάση περιπτώσει, πώς να το κάνουμε, ρε παιδιά; Όταν βλέπουμε το Θρύλο με μελιτζανιά... ΞΕΝΕΡΩΝΟΥΜΕ! (Βασίλης από Νίκαια)

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ Βασίλης από Νίκαια: Γειά σου, σύγγαυρε!

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ με τον Βασίλη που - αν και ειναι 23 ετών - έχει αντίληψη για την ομάδα μας , όπως και εμείς οι πιο παλιοί. Το σορτσακι λοιπόν , σίγουρα λευκό , οσο για τις κάλτσες , απο λευκές, κόκκινες .. έχω δει και βυσινι η μωβ, όμως ιστορικά πρέπει να ειναι ΜΑΥΡΕΣ !
Συγνώμη αλλά η ΙΣΤΟΡΙΑ αυτό λέει .
ΤΚ