14.2.13

ΛΕΒΑΝΤΕ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 3-0




ΤΡΙΑ

Πόσοι από τους παίχτες του Ολυμπιακού σήμερα θα ήσαν έστω και αναπληρωματικοί στον Θρύλο πριν από κάτι λίγα χρόνια;

Μας ξίνιζε μια εποχή ο Ζιοβάνι και ο Γκαλέτι που δεν "απέδιδαν"... εκτός έδρας (ας καταπιούμε τώρα τον Μασάντο που μαγεύει με την απόδοσή του) και μας ενοχλούσε πολύ ο Ριβάντο που ήταν... αργός (ας ζήσουμε τώρα με τον τούρμπο Φέισα).

Μήπως ο Ζαρντίμ ήξερε τί παίχτες είχε και έπαιζε όπως έπαιζε;

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ασ`το, καλλιτερα ετσι Γιωργο.Ετσι οπως ειδα την ομαδα (πρωτη φορα `φετος), δεν μας παιρνει αλλο στο εξωτερικο..!Περιμενει η Ατλετικο.. Ασε να παιξουν αυτοι...γιατι αλλοιως..
Τ.Κ.

Γερόγαυρος είπε...

Η τελευταία αράδα, .... τα λέει ΟΛΑ.

Ανώνυμος είπε...

O Mαρινάκης συνεχίζοντας επακριβώς την ανεντιμότητα του Κόκκαλη και τη διαχρονική κοροϊδία του Ολυμπιακού Λαού έδιωξε με ΑΝΕΝΤΙΜΟ τρόπο το Ζαρντίμ για να δικαιολογήσει τη γύμνια μιας ομάδας που έκανε μαϊμού μεταγραφές.
Έδιωξε έναν ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ (το έδειξε στα ευρωπαϊκά παιχνίδια)και προσέλαβε έναν αβανταδόρο για να κάνει τα χατήρια των πελατών φιλάθλων και να κάνει Ρονάλντο το Βλαχοδήμο μέσα στη Λεβάντε. Μετά την ύβρι όμως έρχεται πάντα η τιμωρία. Στο ίδιο έργο θεατές μια ζωή...

ΘΡΥΛΟΠΙΣΤΟΣ είπε...


ΧΡΥΣΟΓΡΑΦΙΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΘΡΥΛΟΠΙΣΤΟΣ είπε...

Χρυσογράψας Γεώργιος

Ανώνυμος είπε...

Επιμένω στην αποψή μου. Όσο θα φτωχαίνει το επίπεδο του ελληνικού πρωταθλήματος, θα μικραίνει κι η φανέλλα του ολυμπιακού..
Κανείς πρόεδρας δεν πρόκειτε να κάνει μεταγραφές άξιων να φορόυν τον δαφνοστεφανωμένο όταν έχει κερδισμένο πρίν την έναρξή του το επόμενο πρωτάθλημα και συνεπώς τα ευρουλάκια του τσάμπιονς...
Στο μεταξύ οι καραπαπάρες θα καραπαπαρίζουν...

Κώστας