9.1.12

ΟΝΟΜΑΤΑ, ΕΥΑΓΓΕΛΕ!


Αντιγράφω από το www,redplanet.gr


O Βαγγέλης Μαρινάκης είπε στους παίκτες:

Χθες το βράδυ εγώ αλλά και όλοι οι οπαδοί μας δεν μπορέσαμε να κοιμηθούμε, από τα νεύρα, την πίκρα και τη στενοχώρια μας. Παίξατε με τη Δόξα που ουσιαστικά είναι ομάδα της δεύτερης κατηγορίας και όμως με το πάθος τους κατάφεραν και πήραν το αποτέλεσμα που ήθελαν. Εμείς δώσαμε δικαίωμα στη μισή Ελλάδα να μας χλευάζει και να μιλάει απαξιωτικά μέχρι και ο προπονητής του Παναθηναϊκού για εμάς.
Όλο το επιτελείο μου και εγώ παλεύουμε από το πρωί μέχρι το βράδυ για να μην σας λείψει το παραμικρό στο Ρέντη, στα σπίτια σας, στα αυτοκίνητά σας, στις πληρωμές. Εσείς χθες απαντήσατε με την αδιαφορία σας. Μήπως θέλετε να σας συμπεριφερόμαστε όπως γίνεται σε πολλές άλλες ομάδες που έχουν τους παίκτες τους μήνες απλήρωτους, για να έχουμε έτσι και περισσότερο… ανταγωνιστικό Πρωτάθλημα;
Όλα αυτά τα κάνουμε από αγάπη και μόνο για τον Ολυμπιακό. Χθες είδα μερικούς από εσάς να συμπεριφέρονται σαν βετεράνοι. Δεν θεωρώ ότι ξεχάσατε φυσικά τη μπάλα που ξέρετε, αλλά πρέπει να το δείχνετε και να ματώνετε τη φανέλα. Σας το έχω ήδη πει και σας το ξαναλέω ότι η συνεργασία μου με τον Βαλβέρδε ήταν και είναι άριστη. Στον αγώνα με τη Δόξα δεν χρειαζόσασταν προπονητή γι να κερδίσετε. Αρκεί να υπάρχει ψυχή. Με λύπη μου οφείλω να σας ανακοινώσω ορισμένα μέτρα.
Δεν θα γίνει καμία ανανέωση συμβολαίου μέχρι το τέλος Μαρτίου. Είχατε 200 χιλιάδες πριμ με τον Π.Α.Ο.Κ. και 300 χιλιάδες για τις τελευταίες έξι συνεχόμενες νίκες. Σύνολο 500 χιλιάδες μπόνους. Αυτό είναι και το πρόστιμό σας. Αν κερδίσετε τον τίτλο σας το χαρίζω. Αν δεν πάρετε το Πρωτάθλημα το κρατάμε. Στο χέρι σας είναι να παίξετε όπως στο Λονδίνο και στη Μασαλία. Να αποδείξετε ποιοι είστε. Να ματώσετε τις φανέλες σας.
Όταν φιλάτε το σήμα του Ολυμπιακού πρέπει να το νιώθετε. Να ξέρετε ότι κανείς δεν πρόκειται να μας χαριστεί. Όλοι παίζουν τα καλύτερα παιχνίδια τους με τον Ολυμπιακό γιατί έτσι γράφουν ιστορία και καλά κάνουν. Στο χέρι σας είναι όμως να τους κερδίζετε. Δεν θα ήθελα να ξανακάνουμε τέτοια συνάντηση. Ξέρετε ότι είμαι πάντα κοντά σας και στις χαρές και στις λύπες και φυσικά θα συνεχίσω να το κάνω, αλλά μόνο με όλους αυτούς που αγαπούν πραγματικά τη φανέλα. Οι τουρίστες δεν έχουν θέση εδώ μέσα. Στο χέρι σας είναι να το γυρίσετε. Μπορείτε, από εσάς εξαρτάται.


*************************

Μόνο μία -όχι ερώτηση- απλή απορία: Είπε ο Πρόεδρος "Οι τουρίστες δεν έχουν θέση εδώ μέσα".

ΟΝΟΜΑΤΑ, γιατί δεν είπε;;;!!!

2 σχόλια:

Θεόδωρος Α.Πέππας είπε...

Τα γράφουν οι εφημερίδες. Εκεί που λέει "οι ..συνθέσεις"...

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ Θεόδωρος Α. Πέππας: Σωστά το λες.