29.1.12

ΗΡΘΕ!... ΗΡΘΕ!!... ΗΡΘΕ!!!...


Αντιγράφω από το sport24.gr.

Δύο ημέρες πριν από το τέλος της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου οι ιθύνοντες της pειραικής ομάδας αποφάσισαν να βάλουν ένα τέλος στα μεταγραφικά σενάρια, ξεκαθαρίζοντας πως δεν θα υπάρξει άλλη προσθήκη στο ρόστερ τους.
Συγκεκριμένα οι "ερυθρόλευκοι" εκφράζουν την εμπιστοσύνη τους στο υπάρχον υλικό και θεωρούν πως είναι ικανό να τα καταφέρει τόσο στις εγχώριες, όσο και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.
Άλλωστε οι ποδοσφαιριστές του Ερνέστο Βαλβέρδε φαίνεται πως ξεφεύγουν από την κακή αγωνιστική τους κατάσταση και σε συνδυασμό με τις επιστροφές των τραυματιών, οι επιλογές θα αυξηθούν και η ομάδα θα δυναμώσει κι άλλο εντός αγωνιστικών χώρων.
Στην Πλατεία Αλεξάνδρας, θεωρούν μάλιστα πως μεταγραφή είναι και η επιστροφή του αναγεννημένου Ντιόγκο, ο οποίος είναι από τους καλύτερους σε όσα ματς έχει αγωνιστεί, αλλά και οι Ρόι Κάρολ και Τζαμέλ Αμπντούν. Ο Αλγερινός μάλιστα ήταν ο πολυτιμότερος παίκτης κόντρα στον Εργοτέλη και ήταν εντελώς άδικο πως αποδοκιμάστηκε.
Ο πρώην άσος της Καβάλας βρίσκει σιγά σιγά τα πατήματά του στον Πειραιά, αποκτά αυτοπεποίθηση και παιχνίδι με το παιχνίδι είναι όλο και καλύτερος. Γι' αυτό και στην διοίκηση του Ολυμπιακού θεωρούν πως κακώς ακούει αποδοκιμασίες στα τελευταία ματς.
Όπως και νά 'χει, το σημαντικό είναι πως στον Ολυμπιακό αποφάσισαν να μην προχωρήσουν σε μεταγραφές και να πορευτούν στην υπόλοιπη σεζόν με τους παίκτες που έχουν ήδη στο ρόστερ τους. Αν η απόφασή τους είναι σωστή, ο χρόνος θα το δείξει...



Κατόπιν τούτων ήρθε τελικώς, όπως αναμενόταν, ο νιγηριανοχιλιανός παιχταράς Miamandra Arjidia, που λέγαμε από προχτές. Γι' αυτό ανάψαμε και τον πολυέλαιο!

Καλωσόρισες, παιχταρά!

6 σχόλια:

Θεόδωρος Α.Πέππας είπε...

Σιγά τον πολυέλαιο!
Οχι "σιγά" με την απαξιωτική έννοια , αλλά με την έννοια του ..."απαλά", "μαλακά", "βραδέως" διότι είναι ..μεγάλος και θα τσούζει!

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΤΕΛΟΣ. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ Η ΚΟΡΟΪΔΙΑ ΤΕΛΟΣ.
ΕΜΠΡΟΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΧΑΡΑΞΕ Ο ΚΟΚΚΑΛΗΣ, Ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ, Ο ΓΑΥΡΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΚΑΘΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ

Γερόγαυρος είπε...

Όποιος θα κοιτά ψηλά, και θα έχει και ανοιχτό το στόμα από την έκπληξη , ... ας προσέχει και αυτός !

Τέτοιες ώρες , τέτοια λόγια Δάκαλε.

Την ομάδα την φτιάχνουν το καλοκαίρι, όχι τέλος ... Γενάρη.

Ας μαθαίνουν τουλάχιστον από τα ... λάθη τους !!!

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ ΟΛΟΙ: Τί να πω, σύγγαυροι;

Νίκος Δημήτριος Μάμαλος είπε...

Τελικά πήραμε γείτονα!

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ Νίκος Δημήτριος Μάμαλος: Αν ήταν γειτόνισσα, θα ήταν (ίσως) καλύτερα. Τα τουρκομάνουλα (ως γνωστόν) δεν παίζονται!