21.12.11

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΠΟΥΛΟΣ




ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΠΟΥΛΟΣ


Σταμάτησε το ποδόσφαιρο ο "για πάντα δικός μας" Δημήτρης Ελευθερόπουλος, βασικότατο στέλεχος της ομάδας των 7 σερί πρωταθλημάτων. Μεγάλος τερματοφύλακας και γνήσια ολυμπιακή ψυχή. Κάποιοι πολύ γνωστοί αληταράδες και κάτι άθλια παράσιτα στο κορμί του Θρύλου προσπαθούν χρόνια να μας κάνουν να τον σβήσουμε από την καρδιά και τη μνήμη μας. Αλλά ο Μητσάρας δεν σβήνεται με τίποτα, γιατί ήταν και παραμένει γαύρος στην πράξη και όχι στα λόγια. Την ερυθρόλευκη ριγωτή με τον δαφνοστεφανωμένο έφηβο στο στήθος την πόνεσε και την τίμησε όσο λίγοι... ΟΣΟ ΛΙΓΟΙ.

7 σχόλια:

Φυρί-φυρί είπε...

Συμφωνώ Δάσκαλε. Και ψυχωμένος αθλητής και μορφωμένος γαύρος!

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ Φυρί-φυρί: Χαίρε, σύγγαυρε!

Νίκος Δημήτριος Μάμαλος είπε...

κ. καθηγητά εκπλήσσομαι... Τις καθυστερήσεις στο Ολυμπιακός Λίβερπουλ 2-2 ποιος τις έκανε με τη γλώσσα έξω; Θα ξεχάσουμε τις πεντάρες λόγω κλίκας και αηδίας όλων αυτών των καλομαθημένων; Την εφτάρα; Που πήγε κ έπαιξε ποδόσφαιρο δηλαδή μετά τον Ολυμπιακό;

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ Νίκος Δημήτριος Μάμαλος: Δεν ξεχνάω απολύτως τίποτα, αγαπητέ μου σύγγαυρε. Τη γλώσσα την έβγαζε σε όσους τον έβριζαν χυδαία, και καλά τους έκανε. Τις πεντάρες και την εφτάρα τις έφαγε όλη η ομάδα μαζί, όχι ο Ελευθερόπουλος μόνος του. Κλίκες υπήρχαν πολλές και το ξέρεις - δεν ανήκε σε όλες ο Ελευθερόπουλος! ούτε στου Τολε την κλίκα ήταν ούτε στη βραζιλιάνικη. Και προσωπικώς δεν με ενδιαφέρει πού αλλού πήγε κι έπαιξε και πώς έπαιξε - στον Ολυμπιακό πάντως ήταν το νούμερο "ένα" σε έξη από εφτά χρόνια. Το αυτό ισχύει και για τον Νέρι Καστίγιο, και για άλλους. Με ενδιαφέρει τί έκαναν όσο ήσαν στον ΟΣΦΠ. Σε χαιρετώ.

ΘΡΥΛΟΠΙΣΤΟΣ είπε...

Μεγάλος τερματοφύλακας με Ολυμπιακή ψυχή! Το να κάνεις παρέα με συμπαίκτες σου [ Γεωργάτο, Ανατολάκη]δεν συνιστά κλίκα. Κλικα μάλλον υπήρχε σε αυτούς που τον βριζαν Νίκο μου !

Hades είπε...

Μήπως να θυμηθούμε στο ματς με τη Γιουβέντους και πόσα είχε βγάλει ο Ελευθερόπουλος; Μήπως να θυμηθούμε τη χρονιά που είχε βγει καλύτερος νέος τερματοφύλακας; Ή μήπως σε λίγες χαρές είχε συνδράμει;
Εγώ και μόνο για τον σκηνικό με τον μπαρμπα-Μένιο τον έχω στην καρδιά μου. Το γεγονός ότι είχε βγει ολόκληρη κατάπτυση ανακοίνωση από την ΠΑΕ εις βάρος του προκειμένου να πιέσει τους Ούννους να τον "πιέσουν" ν αλύσει το παχυλό του συμβόλαιο (λες και μόνος του το είχε υπογράψει) τον είχε ανεβάσει ακόμη περισσότερο. Είναι πολλοί οι παίκτες που έχουν περάσει από τον Ολυμπιακό οι οποίοι μέχρι και καλικάτζαρους φέρονται να φύτευαν στο γήπεδο, που όμως κατά τα λοιπά ουδέποτε είχαν δώσει δικαιώματα.
Προσωπικά τον έχω για έναν από τους καλύτεορους που έχουν περάσει εδώ και πάρα πολλά χρόνια.

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ ΘΡΥΛΟΠΙΣΤΟΣ @ HADES: Γειά σας, σύγγαυροι.