17.11.11

Η ΦΥΣΑ



Ρωτάει το in.gr, απαντάει ο Τσάκας.

- Στο Καραϊσκάκη θα πάτε για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό;
«Όχι. Στο Καραϊσκάκη δεν θα πάω αν και ζήτησα να προσκληθώ. Φρόντισαν γι’ αυτό από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός σε συνεργασία με την ΠΑΕ Ολυμπιακός και χαίρομαι που τα βρήκαν, έστω και στο συγκεκριμένο θέμα. Θέλω όμως να πω ότι δεν ξεκινήσαμε καθόλου καλά. Αυτό που φοβόμαστε και έλεγαν οι πληροφορίες μας εδώ και μέρες, ότι δηλαδή γίνονται κάποιες μεθοδεύσεις απ’ την αρχή της εβδομάδας δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν. Ο κύριος Βασσάρας και ο κύριος Σαρρής όρισαν ένα… ερυθρόλευκο παιδί, τον κ. Γιάχο να σφυρίξει στο ντέρμπι».

- Κάνετε μια σοβαρή καταγγελία;
«Το καταγγέλλουμε ευθέως. Αφού δεν το κάνει ο επίσημος Παναθηναϊκός, το καταγγέλλουμε εμείς. Καλύτερα για εμάς θα ήταν να σφύριζε ο κύριος Μαρινάκης παρά ο κ. Γιάχος. Μήπως δεν έγιναν διάφορα νομικά τερτίπια και έτσι αποκλείστηκε απ’ τους υποψήφιους να σφυρίξουν ο κύριος Κάκκος».

- Πέρα απ’ την διαιτησία, πως βλέπετε το ματς όσον αφορά τον Παναθηναϊκό...
«Ο Παναθηναϊκός με την δυναμική που έχει, το καλό ποδόσφαιρο που παίζει και την άριστη ψυχολογία μια και είναι πρώτος, αν πιάσει παιχνίδι όπως αυτό της Τούμπας, πιστεύω ότι θα νικήσει και τον Γιάχο».

2 σχόλια:

Γερόγαυρος είπε...

Εεεε. Δεν αντέχω. Θα το γράψω. !!!

Η Μαλακία στο .... Τετράγωνο. !!!

Φυρί-φυρί είπε...

Διαβάζοντας προσεκτικά τη συνέντευξη, αυθόρμητα αναρωτήθηκα: Αφού ο άνθρωπος προέρχεται από τον πίθηκο γιατί υπάρχουν ακόμη πίθηκοι;