8.5.11

ΚΡΙΜΑ, ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΑΤΥΧΙΑ ΜΑΣ - ΕΠΕΖΗΣΑΝ ΟΛΟΙ!...


Αντιγράφω από το "Κάτι Μαγικό":

Στην Κόρινθο παρέες Ολυμπιακών και Παναθηναϊκών, από πέντε άτομα η κάθε μία, τσακώθηκαν λίγο μετά την επικράτηση στον ημιτελικό της Euroleague της ομάδας μπάσκετ του «τριφυλλιού».
Στην διάρκεια του καυγά, οι θερμόαιμοι, μεταξύ των οποίων κι ένας γιος αστυνομικού, έδωσαν ραντεβού για μετά τα μεσάνυχτα στην ερημική περιοχή Μπαθαρίστρα, προκειμένου να λύσουν τις διαφορές τους!!!
Ωστόσο ένας από αυτούς, εμφανίστηκε με καλάσνικοφ και πυροβόλησε κατά των εχθρών του με 12 σφαίρες. Από τους πυροβολισμούς δύο άτομα ηλικίας 27 και 28 χρόνων τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν από τους φίλους τους στο νοσοκομείο της πόλης με τραύματα στον αριστερό μηρό και στο δεξί πόδι αντίστοιχα.
Πάντως ακόμα και οι πληγωμένοι δεν παραδέχθηκαν στην αστυνομία την αλήθεια και είπαν ότι τους πυροβόλησαν τσιγγάνοι, αλλά οι αστυνομικοί βρήκαν στον τόπο της... μονομαχίας 12 κάλυκες καλάσνικοφ των 7.62 mm ενώ αναζητούν τον φερόμενο ως δράστη και τους τουλάχιστον άλλους 4 συνεργούς του, οι οποίοι έχουν εξαφανιστεί.


ΕΛΠΙΖΩ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΞΕΠΑΣΤΡΕΥΤΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ("ΚΟΚΚΙΝΑ" ΚΑΙ "ΠΡΑΣΙΝΑ") ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ ΣΤΟΝ "ΑΓΩΝΑ" ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑΣΝΙΚΩΦ

1 σχόλιο:

Γερόγαυρος είπε...

Καλημέρα.
Σκληρά τα λόγια σου Γιώργη.
Μου θυμίζουν όμως,τα της συζύγου μου όταν το άκουσε στις ειδήσεις της ΤιΒι.
"Μακάρι να ξεπαστερυτούν ΟΛΟΙ μεταξύ τους, μπας και βάλουν μυαλό οι υπόλοιποι"

Αφού δεν έχουν τα καρύδια αυτοί που πρέπει να τους εξαφανίσουν από τον χώρο του Αθλητισμού, Ας "Λείψουν", ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ. !!!