2.2.11

ΤΙ ΧΑΜΠΑΡΙΑ ΕΡΝΕΣΤΟ;


Το είδες, αγόρι μου, πάλι το όνειρο και είπες να το κάνεις πραγματικότητα! Μπράβο και εις ανώτερα, αφού τους έχεις "πείσει" όλους ότι είσαι βελτιωμένος Λίππι και προχωρημένος Βενγκέρ.

Είμαι άδικος; Αν ναι, ζητώ συγγνώμη.

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο ΟΠΑΠ σας ανακοινωνει:
Ηλιθιος-Πανηλιθιος:2-3 & Κατσαπλιαδες-Υπνοι:1-0

Υ.Γ Ολυμπιακος ειμαστε οχι Ερνεστο Βαλβερδε... ΑΣΥΛΙΑ ΚΑΝΕΙΣ!
Οταν πρεπει θα ακουσει τα μπινελικια του κ ο κοντος,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Κ Ο ΜΟΥΡΙΝΙΟ!!!

ΓΙΩΡΓΟΣ-ΘΥΡΑ 1

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ ΓΙΩΡΓΟΣ-ΘΥΡΑ 1: Γειά σου, σύγγαυρε. Γνώμη μου είναι ότι ο Βαλβέρδε είναι ένας μέτριος προπονητής, που βρίσκει και κάνει. Κάτι σαν Σόλιντ χωρίς μπλοκάκι, αλλά με μπλοκαρίσματα στο μυαλό.

Γερόγαυρος. είπε...

Aνώνυμε θα συμφωνήσω σε ΟΛΟΥΣ τους
χαρακτηρισμούς, εκτός του .... "κατσαπλιάδες".
Χθές, οι πιθανόν κάποιες φορές, ή ίσως τις περισσότερες φορές "κατσαπλιάδες", έδειξαν "ομάδα".
Κάτι που ψάχναμε με το κεράκι, να βρούμε στην δική μας "ομάδα".

Και αν δεν κόψει τις όποιες εμμονές του το "μερμήγκι",είναι πιθανόν στο τέλος να γελάσει και ο κάθε πικραμένος.

Δεν είναι μία ή δύο οι αγωνιστικές που μένουν ακόμα.

ΔΕΚΑ είναι.!!!

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ Γερόγαυρος: Δεν θέλω ούτε να το σκέφτομαι.

Ανώνυμος είπε...

Για να μην υποβιβάσουμαι τη συζήτηση στο πλαίσιο βαλβέρδε-αντιβαλβέρδε να πούμε και κάποια πράγματα για το χτεσινό παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός είχε την υπεροχή αλλά έκανε το χειρότερο φετινό του παιχνίδι. Ο παοκ βολεύοταν και με την ισοπαλία δεν έδωσε ρυθμό στο παιχνίδι κι ήταν πολύ καλά στημένος κλείνοντας όλες τις τρύπες. Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι πιο εύκολα καταστρέφεις παρά δημιουργείς. Ο Ολυμπιακός όπως όλοι θα συμφωνήσουμε φέτος χτίζετε και δεν έχει χαλυβδώσει ακόμα ως ομάδα για να γυρνάει παιχνίδια στην τούμπα. Πόσοι από τους ενδεκαδάτους μας έχουν ξαναγωνιστεί στην τούμπα; Πόσοι γνωρίζουν ότι η κόντρα αυτή για τον παοκ παραδοσιακά αποτελεί τον τελικό των τελικών; Όσων αφορά το βαλβέρδε κανείς δεν πιστεύει οτί είναι ο μεγάλος προπονητής με τις περγαμηνές, είναι όμως κανονικός προπονητής - πράγμα που έλειπε τα τελευταία χρόνια από τον Ολυμπιακό - κι έχει προπονήσει ομάδες στην ισπανία πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να φανεί χρήσιμη η εμπειρία του στο χαμηλού επιπέδου πρωταθλημά μας. Σίγουρα δουλέυει την ομάδα στις προπονήσεις, αλλά δεν είναι ο καλύτερος στο κοουτσάρισμα. Εχθές πάντως αν εξαιρέσουμε την άκυρη έμπνευση να ξεκινήσει τον Τζεμπούρ δεν άργησε να κάνει τις απαραίτητες αλλαγές. Η ομάδα δεν τράβηξε κι ίσως για αυτό να φταίει κι η προπαγάνδα κι όλο το κλίμα τρομοκρατίας που είχαν στήσει οι παοκτσήδες.. Τώρα συνεχίζουμε στο πρωτάθλημα στόχο απόλυτα επιτεύξιμο, αρκεί να μην αρχίσουμε την γκρίνια και τα αναθέματα...

Γερόγαυρος είπε...

Γιώργο μου,ούτε εγώ δεν θέλω να το σκέφτομαι.
Επειδή όμως με τα τόσα χρόνια στην πλάτη μας,....... ΜΑΘΑΜΕ.

Ξέρουμε ότι αν αυτό που κάνεις, δεν το κάνεις (άσ'την αγάπη και το μεράκι), με ευθύνη και αυτοσυγκέντρωση, το λιγότερο....ΔΕΝ ΠΕΤΥΧΑΙΝΕΙΣ. !!!

Τι άλλο θα περίμενες να σχολιάσω.

ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΧΩΡΙΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ είπε...

Προς τι αυτός ο πανικός; Χάσαμε, γι'αυτό άλλωστε παίζουμε, και κοιτάμε να κερδίσουμε τα παιγνίδια που θα είμαστε καλύτεροι από τους αντιπάλους μας.
Ξέρετε, κάποτε πρέπει να απομυθοποιηθεί ο ρόλος του προπονητή σε μια ομάδα.
Αλλά αυτά μόνο δια ζώσης.

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ ανώνυμος: Ο Βαλβέρδε είναι κανονικός προπονητής που δουλεύει στην προπόνηση. Μέχρι εκεί συμφωνούμε. Από εκεί και πέρα; Τέλος πάντων... Νά 'σαι καλά.

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ Γερόγαυρος: Τα είπαμε. Σε χαιρετώ.

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ ΑΧΙ: Εν τάξει. Μη νομιστεί ότι έχω και κανένα κώλυμα. Αλλά δεν αντέχω να μου παρουσιάζουν τον Βαλβέρδε για προπονηταρά. Είναι σαν να μου λένε ότι η πέγκη Ζήνα κάνει για να τραγουδήσει στη Σκάλα του Μιλάνου. Αι, όχι!

Γειά σου, σύγγαυρε.

Ανώνυμος είπε...

Μήπως να φέρουμε τον Γκούς Χίντινγκ στον Πειραιά; Προσωπικά πολύ θα το ήθελα, γνωρίζω πάντως πως τέτοιου επιπέδου προπονητές δεν πρόκειται να πατήσουν στο πρωταθλημά μας. Όχι γιατί οι ίδιοι είναι αρνητίκοι, αλλά γιατί τα ποσά που ζητούν για τους ίδιους αλλά και μεταγγραφές δεν τα δίνει κανείς Έλλην πρόεδρος. Αυτά όμως είναι γνωστά. Προπονητές τύπου Βαλβέρδε ή Χιμένεθ στην αεκ πιστεύω είναι το ανώτερο επίπεδο που μπορούμε να έχουμε στη χώρα μας. Αυτόυς αν τους περιβάλλουμε με τις κατάλληλες υποδομές, ποδοσφαιριστές και πάνω απο όλα εμπιστοσύνη μπορούμε από τις ομάδες μας κάποια στιγμή να απολαύσουμε ποδόσφαιρο μεσαίας ισπανικής ομάδας... Το γιατί ο Ολυμπιακός δεν μπορεί φέτος στα ντέρμπυ το έχουμε αναλύσει. Η ομάδα είναι καινούρια προέρχεται απο την περσυνή πανωλεθρία και θέλει υπομονή. Ο Θρύλος των γηπέδων δεν παίζει μόνος του έχει αντίπαλους απεναντί του που έχουν το ισχυρότερο κίνητρο να τον κερδίσουν. Ας αφήσουμε λοιπόν το αγαπημένο μας σπορ της γκρίνιας για τον προπονητή κι ας επικεντρώσουμε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, πράγμα όχι λίγο για νέα ομάδα.. ΄λλωστε υπάρχει το καλοκαίρι μπροστά για τις όποιες διορθωτικές κινήσεις.

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ Ανώνυμος: Από "υπομονή" στον Θρύλο άλλο τίποτα, φίλε... Τέλος πάντων, μπορεί να έχεις δίκιο - πρόσεξε, δεν λέω ότι έχεις, αλλά, επειδή δεν είμαι ξερόλας, αναγνωρίζω ότι μπορεί σε κάποια σημεία να σφάλλω ή να υπερβάλλω. Προοσωπικά, όμως, δεν έχω με κανέναν. Πώς θα μπορούσε άλλωστε να γίνει να έχω προσωπικά με τον Βαλβερδε;...