1.12.10

ME GUSTA, SYGAVROS!


Αντιγράφω από το sport24.

Το εξαιρετικό κλίμα στις τάξεις των "πρασίνων" μετά την επιστροφή της ομάδας στην κορυφή της βαθμολογίας διαταράχηκε κατά τη διάρκεια της σημερινής προπόνησης, με δύο από τα πρωτοκλασάτα στελέχη της ομάδας να πρωταγωνιστούν σε αρνητικό επεισόδιο.
Ο λόγος για τους Λέτο και Καραγκούνη, με τον διεθνή Έλληνα άσο να κάνει ένα σκληρό μαρκάρισμα στον Λέτο, και τον Αργεντινό μέσο -ο ο οποίος ως γνωστόν προέρχεται από τραυματισμό που τον άφησε εκτός δράσης για περίπου έναν μήνα- να σηκώνεται με νεύρα και να αρπάζει τον "Κάρα".
Οι δύο παίκτες είχαν αρχίσει να σπρώχνονται και να ανταλλασουν μερικά χτυπήματα, και στο σημείο αυτό παρενέβησαν συμπαίκτες τους αλλά και μέλη του τεχνικού επιτελείου για να αποτραπούν τα χειρότερα.
Η αντίδραση του Ζεσουάλδο Φερέιρα ήταν άμεση και έστειλε τους δύο ποδοσφαιριστές στα αποδυτήρια, ενώ τους ανακοίνωσε ότι θα κληθούν σε απολογία από τη διοίκηση.
Μέχρι να συμβεί αυτό, θα προπονούνται ατομικά, και όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, ο Πορτογάλος τεχνικός έδειξε με το καλημέρα ότι δεν "σηκώνει μύγα στο σπαθί του" σε ό,τι έχει να κάνει με θέματα πειθαρχίας μέσα στην ομάδα.
Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που οι δύο παίκτες μπλέχτηκαν σε επεισόδιο, καθώς το ίδιο είχε συμβει και τον περασμένο Φλεβάρη στα αποδυτήριά του ΟΑΚΑ, μετά την εντός έδρας ήττα των "πρασίνων" με 2-0 από την Καβάλα.


Ευτυχώς, σύγγαυροι, έχουνε και οι άλλοι χάλια!

2 σχόλια:

Αντώνιος Αμπελώνος είπε...

Γιώργο δεν μπορούν οι άνθρωποι ψηλά στην πρώτη θέση.Ζαλίζονται και κάνουν άσεμνες ενέργειες μεταξύ τους ακόμη και στην προπόνηση και μετά έρχεται ο έρωτας, εκφραζόμενος με βίαια χάδια μέχρι οριστικής πτώσεως

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ Αντώνιος Αμπελώνος: Μου άρεσε αυτό με τα "βίαια χάδια". Είσαι ποιητής, σύγγαυρε.