28.11.10

ΑΕΚ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1-0


Λοιπόν, σύγγαυροι; Τί χαμπάρια;
Θα μείνουμε να λέμε για την "ατυχία" μας; Χρειάζεσαι, δηλαδή, "τύχη" για να νικήσεις αυτή την ΑΕΚ;
Θα έχει για πολύ καιρό ακόμα ισχύ το συγχωροχάρτι στον σενιόρ Βαλβέρδε; Του είπε ο Μαρινάκης να φέρει παιχταράδες από την Ισπανία, και αυτός επέλεξε τον Φουστέρ και τον Ουρτάδο! Ο μεν Φουστέρ δεν ξέρει μπάλλα (βαρέθηκα να το γράφω, θα νομίσει κανείς ότι έχω τίποτα... προσωπικό μαζί του) ο δε Ουρτάδο δεν μπορεί να δώσει μπαλλιά ούτε στο ενάμιση μέτρο. Ο Ουρτάδο παίζει στη θέση που έπαιζε ο γίγαντας Ιεροκλής Στολτίδης, και ο Φουστέρ... αφήστε το καλύτερα... - κάποτε εκεί έπαιζε ο Ζιοβάννι και ο Ριβάλντο. Μονίμως ξεκινάμε με εννέα ή δέκα παίχτες. Ποτέ με ενδεκάδα.
Άκουσα και την προφορική έκθεση ιδεών του κ. Βαλβέρδε στη συνέντευξη τύπου (με τις δικαιολογίες των αδικαιολόγητων) και αναστέναξα, γιατί θυμήθηκα τον Τάκη Λεμονή, που την είχε για τέσσερα και πάνω την ΑΕΚ (και τον Βάζελο!). Αυτά βέβαια συμβαίνουν άμα φέρνεις στο Θρύλο προπονητή τον Τσιώλη της Ισπανίας και νομίζεις ότι έχεις για προπονητή κάποιον σαν τον Μίχελς, τον Χάππελ και τον Λομπανόφσκη μαζί.
Αυτοί μονάχα φταίνε; - θα με ρωτήσει κανείς.
Όχι, σύγγαυροι, δεν φταίνε μόνο αυτοί.
Φταίμε όλοι εμείς που έχουμε το στόμα ανοιχτό και χάφτουμε την κάθε μαλακία που μάς βολεύει να πιστεύουμε ότι είναι ακλόνητη αλήθεια.

14 σχόλια:

Hades είπε...

Άστα-βράστα σύγγαυρε.
Εγώ δεν ήμουν ποτέ αρνητικός για τον Βαλβέρδε. Επιφυλακτικός σε κάποιες φάσεις ναι, αρνητικός ποτέ. Έδώ και καιρό φορτώνω άσχημα με τις επιλογές του όμως.
Μακάρι να'ταν μόνο αυτά που λες. Για παράδειγμα, μην μου πεις ότι αυτό το χθεσινό αριστερό άκρο Χολέρα-Φούτερ δεν σου θύμησε έντονα Γεωργάτο-Τζόλε στις καλές τους. Κι ο Ντουντού, τι αρχηγική εμφάνιση ήταν αυτή χθες πάλι; Κράμα Μαραντόνα, Πλατινί με ανασταλτικές ικανότητες Μπεκεμπάουερ. Λογικά θα μας τα εξηγήσει στο μπλογκ του σήμερα, ίσως και σε τίποτε δηλώσεις.

Ποιος Ουρτάδο, σύγγαυρε; Αυτός που από χθες κιόλας υπάρχουν αθλητικά σάιτ που τον βγάζουν ως... διακριθέντα; Και στην πρώτη του θητείο ο Βαλβέρδε -θα το θυμάσαι πιστεύω- μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου τις ίδιες αηδίες έκανε -ούτε καν σταθερή ενδεκάδα δεν είχε. Του τράβηξαν το αφτί όμως και έβαλε μυαλό. Φέτος όμως αποδεικνύεται ότι δεν είναι καλό να αφήνεις την ομάδα τελείως εν λευκώ στον κάθε προπονητή.

Έτσι όπως πάει το πράμα, ακόμη και το πρωτάθλημα να πάρουμε, θα θέλουμε να ξεχάσουμε τι έγινε αυτή τη χρονιά. Αυτές δεν είναι επιλογές παικτών, εικαστικές παρεμβάσεις είναι...

Την καλημέρα μου.

ΝΙΚΟΣ ΜΑΥΡΩΝΑΣ είπε...

Κεντροχρυσόστομος!

Περπέρης Αντώνιος είπε...

Από την ώρα που ο Ντουντού έστειλε το τόπι στα πουλιά πίστευα ότι θα εφαρμοστεί ο νόμος του ποδοσφαίρου.Εμείς Γεώργιε που φάγαμε τη ζωή μας στα πεδία των ασκήσεων του Σ.Γ.Πειρ.γνωρίζουμε ότι οι μάχες χάνονται από κάτι παρόμοιες αστοχίες και ανικανότητες του Ντουντού ή του επόπτη που έκοψε επιθέσεις για γκολ.Αντώνιος Αμπελώνος.

acosta21 είπε...

φταει ο βαλβερδε??????
ημαρτον-ποσο χαμηλα πεσαμε....

Φυρί-φυρί είπε...

Απ` το μεσημέρι ψάχνω να σκεφτώ κάτι διαφορετικό απ` αυτά που γράφεις. Δεν τα καταφέρνω. Παραιτούμαι.

Φυρί-φυρί είπε...

Όσκαρ/Μαρέσκα - Ούρτάδο/Φουστέρ 0-0!

rvagos είπε...

Τι να πω ότι δεν συμφωνώ μαζί σου?

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνω απολυτα!!! Γιωργος απο θυρα 1

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ ΟΛΟΙ: Γειά σας, σύγαυροι, και acosta 21. Ας μην πούμε τίποτε άλλο επί του παρόντος.

Ανώνυμος είπε...

σωστος 1000% τοσο απλα ειναι τα πραγματα και τοσο φανερα...

Herman Melville είπε...

Call me Ismael...

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ thesa1nt: Γεια και χαρά - τί άλλο να πούμε;

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ Herman Melville: Ο.Κ., κανένα πρόβλημα. Χαίρε, δικαίως.

Θεόδωρος Α.Πέππας είπε...

Γιώργο και Hades μια χαρά τα είπατε Ακούει κανεις;