11.9.10

ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ



Πέντε εγκληματίες του κοινού ποινικού δικαίου (γνωστοί σε όλους από χρόνια), που έχουν για υπαρχηγούς τους πενήντα τζαμπατζήδες αληταράδες, που έλέγχουν από πενήντα μαστούρια ο καθένας τους, μας έχουν κλείσει τις πόρτες του Καραϊσκάκη ΚΑΙ σήμερα.

Θα συνεχιστεί η ιστορία αυτή, κ. Μαρινάκη; Διότι εγώ και κάτι άλλοι που ξέρω (και δεν είμαστε και τόσο λίγοι) έχουμε πληρώσει στην ΠΑΕ τα εισιτήριά μας για όλο τον χρόνο ΚΑΙ φέτος.

2 σχόλια:

Hades είπε...

Πάμε ξανά
πάμε μαζί
ο θρύλος είσαι'σύ
(από το σπίτι)

Θεόδωρος Α.Πέππας είπε...

Nα προσθέσω ότι παρακολουθώντας το χθεσινό ματς, μαζί με άλλον κάτοχο διαρκείας, από τον ..καναπέ μου πέτυχα την ατάκα της μέρας [έστω και κατά δική μου ...ομολογία!]
Ενω η ομάδα [τρόπος του λέγειν!] έπαιζε [τρόπος του λέγειν!] μπροστά στην ...Σαχάρα των εξεδρών [αυτό δεν είναι τρόπος του λέγειν!] ακούγονταν απ'έξω κάποιες εκρήξεις κροτίδων. (δεν αμφιβάλλω ότι το Red Cafe ήταν γεμάτο κόσμο-ενδεχομένως ανάμεσά τους και κάποιοι από αυτούς που ..επιμελήθηκαν το σενάριο και την σκηνοθεσία του "στο ίδιο έργο ..χωρίς θεατές) ξέσπασα:
"Ωχ, τώρα θα μας τιμωρήσουν και το ..καφενείο!"

Γιώργο, βλέπω το ραντεβού μας πριν το ματς με την Tripolis Star να δίδεται στου ..Φλόκα ή στο ..Ζόναρς! Λες και μιλάμε για τον Χατζιδάκι και τον Γκάτσο!