11.7.10

ΧΕΣΕ ΜΑΣ, ΡΕ ΜΠΟΡΜΠΑ



Δεν είναι, ηλίθιε Ριβαλντουλίνιο, τα δαχτυλάκια σου αυτό που δεν ξεχνάμε, αλλά τα λογάκια σου, δηλαδή ο εμετός που βγήκε από το στόμα σου για τους τίτλους του Θρύλου.
Κάτι "ολυμπιακάρες" σαν κι εσένα, που πάνε να μας πουλήσουνε γαυριλίκι (λες και τους το ζητήσαμε ή μας λείπει), τους έχουμε στείλει στον καιάδα της ολυμπιακής ιστορίας.

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο Ριβάλντο θα είναι πάντα στις καρδιές των αληθινών Ολυμπιακών. Μας χάρισε στιγμές μαγείας και του το ανταποδώσαμε με αχαριστία.Ο Κόκκαλης μας μούτζωνε χρόνια και με τα 10 δάκτυλα. Αλλά έτσι είναι, ο Ολυμπιακός προσπαθεί να μείνει στην ιστορία με ΜΠΑΡΜΠΗ και όχι με ΜΠΟΡΜΠΑ

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ Ανώνυμος: Κανείς δεν αμφισβήτησε τη μέγιστη ποδοσφαιρική αξία του Ριβάλντο. Μας χάρισε στιγμές μαγείας, όπως λες, αλλά τις πληρώθηκε με μπόλικο κοκκαλέικο χρυσάφι - συμπληρώνω εγώ, που τον άκουσα να βρίζει τον Ολυμπιακό και τους τίτλους που είχε πάρει με (ή, αν θες, είχε δώσει στον) Ολυμπιακό. Εκεί για μένα τελειώνουν όλα. Είναι ένας μεγάλος ποδοσφαιριστής και συνάμα ένα άθλιο ανθρωπάκι. Και κλείσαμε.

Hades είπε...

Και όμως, σύγγαυρε, η συνέντευξη είναι απολύτως ταιριαστή...

...με την εφημερίδα, η οποία ξέρει το καλό μας καλύτερα από εμάς και δη σε βαθμό τέτοιο που μυστηριωδώς νομιμοποιείται να μας το επιβάλει κιόλας.

Κύλησε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι κοινώς...

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ Hades: Από Αρχεντίνα θα βάλω για σένα και για τον σύγγαυρο Βαγγέλη. Όσο για τον "Γαύρο", ναι, καλά, σε λίγο θα βγάλουν και τον... Σαργκάνη να κάνει δηλώσεις ολυμπιακοφροσύνης.

Ανώνυμος είπε...

Meinete pistoi ston prvtaulhth kai ston Tsoykala kai kante klikes kai anamesa stis efimerides. OLIMPIAKOS p;ano ap ola re...

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

Ανώνυμος: Ότι είσαι ΗΛΙΘΙΟΣ κάνει μπαμ από μακριά. Και για να μη σου το χρωστάω: Άντε γαμήσου, μαλακιστήρι, που θα ρθεις να μας πεις εσυ για τον Ολυμπιακό. Ξουτ, γομάρι!

Ανώνυμος είπε...

KAI SI PIOS EISAI DHLADH POU UA MAS PEIS GIA TON OLYMPIAKO APOKOPH TON EXEIS PAREI; ERGOLAVIA; POY SAI YPARXOYN KAI MERIKA EKATOMMYRIA EKTOS APO SENA POY EINAI OLYMPIAKOI KAI AGAPANE THN OMADA TOYS KAI OXI TON EAYTO TOYS. GIATI OPOIOS BRIZEI TOSO XYDAIA, MALLON AGAPAEI PIO POLY TON EAYTO TOY KAI EXEI PROBLHMA ME TOYS ALLOYS.
GINETE OLYMPIAKOI RE KAI AFHSTE TA MISH

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ Ανώνυμος: Για δεύτερη και τελευταία δόση σου λέω:

Ότι είσαι ΗΛΙΘΙΟΣ κάνει μπαμ από μακριά. Και για να μη σου το χρωστάω: Άντε γαμήσου, μαλακιστήρι, που θα ρθεις να μας πεις εσυ για τον Ολυμπιακό. Ξουτ, γομάρι!