7.6.10

ΨΕΥΔΗ, ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΚΩΛΟΓΛΕΙΨΙΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ


Τέτοια ψεύδη και τέτοιες γελοιότητες "γράφουμε":
"φίλοι Του Ολυμπιακού" και "ανεγκέφαλοι" χαρακτηρίζονται οι γνωστοί σε όλους εγκληματίες του κοινού ποινικού δικαίου.
"
Η αστυνομία δυναμίτισε το κλίμα και κανείς άλλος" - όχι τα καθήκια που προσποιούνται τους ολυμπιακούς.

Ορίστε, διαβάστε!

Καλοπιάσματα στα εγκληματικά κωλόπιαδα από τον Red Planet:

Τέλος στην φετινή παρωδία, στο πρωτάθλημα-ντροπή της Α1 μπάσκετ. Ειλικρινά, είναι να σιχαίνεται ο καθένας με ό,τι συμβαίνει στο εν λόγω άθλημα, διακόπηκε οριστικά ο τέταρτος τελικός στο ΣΕΦ. Για την ιστορία, το σκορ ήταν 69-76 για τον Παναθηναϊκό και απέμενε 1'04'' για το φινάλε, όταν πετάχτηκαν μπουκάλια και διάφορα άλλα αντικείμενα από φίλους του Ολυμπιακού, κάτι που επέφερε το οριστικό τέλος στην αναμέτρηση του Φαλήρου. (...) Τώρα, τι να σχολιάσουμε για τους ανεγκέφαλους που πετούν αντικείμενα και ήρθαν από νωρίς με μόνο σκοπό, ουσιαστικά, να κάνουν κακό στην ομάδα που (νομίζουν ότι) αγαπούν; Κάπως έτσι, ηττήθηκε ο Ολυμπιακός και πέρυσι στον πρώτο τελικό των πλέι-οφ. Από τις ενέργειες αυτών των ανθρώπων, που επιτέλους κάποια στιγμή πρέπει να απομονωθούν, ο Ολυμπιακός ζημιώνεται ανεπανόρθωτα.

Το μνημείο εμετικής γελοιότητας όμως περιέχεται στο Gavros.gr:

Προκάλεσε η αστυνομία με τη συμπεριφορά της, που δεν άφησε τον κόσμο του Ολυμπιακού να μπει στο ΣΕΦ. Η αστυνομία δυναμίτισε το κλίμα και κανείς άλλος.
Όλα τα 'χαμε, αυτό μας έλειπε. Λίγη ώρα πριν την έναρξη του αγώνα του Θρύλου με τον ΠΟΑ στο ΣΕΦ, η αστυνομία αποφάσισε - έτσι της κάπνισε δηλαδή - να κάνει τη δουλειά της όπως αυτή νομίζει, μόνο που στο ΟΑΚΑ, αυτά που θα διαβάσετε παρακάτω, δεν έχουν γίνει ποτέ.Οι οπαδοί του Ολυμπιακού είχαν πάει στο ΣΕΦ ήδη από τις 19.30 και περίμεναν καρτερικά να μπουν στις θύρες. Τότε η αστυνομία έκανε το ανήκουστο. Έκλεισε όλες τις εισόδους προς το ΣΕΦ και άφησε δύο ελεύθερες, μία από τα εκδοτήρια και μία άλλη από το πάρκινγκ.Τη στιγμή λοιπόν που οι οπαδοί μας θα μπορούσαν να μπουν μέσα σε λίγα λεπτά στο ΣΕΦ, η αστυνομία αποφάσισε να ελέγξει έναν έναν και από την πολλή καθυστέρηση, άρχισε η αγανάκτηση. Υπομονή δεν υπήρξε μεγάλη, αφού οι αστυνομικοί έκαναν... πέντε ώρες να ψάξουν έναν οπαδό και ως εκ τούτου, άρχισαν τα έκτροπα. Οι αστυνομικοί έκαναν χρήση δακρυγόνων, το πλήθος αντεπιτέθηκε και άρχισαν τα επεισόδια έξω από το στάδιο. Απαράδεκτη η κίνηση της αστυνομίας να προχωρήσει με αυτόν τον τρόπο σε έλεγχο, αλλά υπάρχει και μια άλλη πτυχή του θέματος. Γιατί κύριοι αστυνομικοί δεν κάνετε τα ίδια στο ΟΑΚΑ; Φοβάστε μήπως σαν πει τίποτα κανείς; Και γιατί σας τη βάρεσε να κάνετε τώρα τον έλεγχο; Αφού η ίδια η ΚΑΕ είχε βγάλει ανακοίνωση για τον κόσμο να είναι ήσυχος.Εσείς τι πετάξατε τα δακρυγόνα; Για μαγκιά; Εσείς δυναμιτίζετε το κλίμα και κανείς άλλος. Ντροπή και πάλι ντροπή... Η χρήση χημικών από εκεί και πέρα, έγινε και εντός του σταδίου και ήταν φυσικό από εκεί και πέρα να υπάρξει αντίδραση. Οι φίλοι του Ολυμπιακού ξήλωσαν μερικά καθίσματα και τα πέταξαν στους αστυνομικούς, ενώ απομακρύνθηκαν από την εξέδρα η οποία είχε δεχτεί τη χρήση των χημικών. Απαράδεκτες οι συνθήκες, αλλά έτσι αποφάσισε η αστυνομία.

13 σχόλια:

αντωνης είπε...

Δλδ αυτοι οι κοπριτες (εννοω τους γραφοντες στα sites που μας παρεθεσες) τι μας λενε;
Οτι ειναι κακο η αστυνομια να ψαχνει τα καλοπαιδα πριν μπουν στο γηπεδο ζωσμενοι με καπνογονα κλπ πολεμοφοδια;;; Και μαλιστα σε κλειστο;;;

Ρε ουστ απο κει χαμω, ο ΘΡΥΛΟΣ δεν εχει καμια αναγκη απο τετοιους "φιλους".

Καλημερα Γιωργο.

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ Αντώνης: αυτό και άλλα χειρότερα λένε. Αν μπεις σήμερα στα ιστολόγια τους, θα φρίξεις. Καλή βδομάδα.

George είπε...

θελω να γραψω και να πω τοσα πραγματα που ειδα απο κοντα εχθες αλλα ειμαι αφανταστα ανυμπορος και λυπημενος για να μπορεσω να βαλω στην σειρα 2 σκεψεις....

Ολα οσα δεν θελουμε για την ομαδα μας συνεβησαν εχθες το βραδυ...

Λυπαμαι τοσο που μαλλον του χρονου δεν βλεπω να ξαναπαιρνω διαρκειας...κριμα, πολυ κριμα...Ειμαι πραγματικά πολυ λυπημενος και πολυ απογοητευμενος αυτη την στιγμη....

Hades είπε...

Και το έβδομον, και λίγα διάβασες Γιώργο μου. Ιδίως αυτή η νέα κωλοφυλλάδα, ο -ντε και καλά- γαύρος, είναι επιπέδου Χλέπας. Τάλε κουάλε.
Πως να μην υπερασπιστούν το τάργκετ γκρουπ; Το λένε άλλωστε: μερικά καθήσματα πέταξαν κι αυτά από αντίδραση. Τις φωτιές έξω από το ΣΕΦ τις έβαλαν προβοκάτορες βάζελοι; Τις καντίνες τις έγδυσαν εγκάθετα παοκια; Τις εκατοντάδες μπουκάλια τα εκτόξευσαν στημένοι αεκτζήδες; Ή μήπως το ντου των τσαμπατζήδων μπαχαλάκηδων το έκαναν τίποτε συγκαλυμμένοι βάζελοι;

Η αλήθεια είναι μία (όταν μιλάμε για τον "τύπο"): το κλίμα μύριζε μπαρούτι εδώ και μέρες. Για την ακρίβεια, μύριζε μπαρούτι από ημερών ποδοσφαίρου κιόλας, και οι γραφιάδες είχαν συνδράμει τα μέγιστα σε αυτό. Θα είδες πιστεύω ιδίως το ένα εμετικό πρωτοσέλιδο περί του ποιος φταίει. Έτσι θα πάει ιστορία.

Δυστυχώς φίδι στον κόρφο μας δεν έχουμε μόνο ένα αλλά κυριολεκτικώς αμέτρητα.

ΥΓ. Θυμήσου, σύγγαυρε αυτό που θα σου πω: τα χειρότερα δεν ήρθαν ακόμη.

Θεόδωρος Α.Πέππας είπε...

Δεν είδα τίποτε, γιατί, απλά, δεν μπήκα, όπως δεν μπαίνω

Νίκος Δημήτριος Μάμαλος είπε...

κ. καθηγητά επειδή είμαι λάτρης ( το ομολογώ) της συνωμοσιολογίας απλά θα επισημάνω τις ομοιότητες στα πρωτοσέλλιδα της καραπράσινης και του πρωταθλητή. Φύγετε Αγγελλόπουλοι η μία, φήμες οτι φέυγουν η άλλη... τόση περμούρα!!!

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ George: Οι δε (καθ' υπόθεσιν) φιλολυμπιακές εφημερίδες συγκαλύπτουν τα ζέοντα θέματα. Μούγκα.

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ Hades: Ίσως είμαστε και λιγότεροι απ' όσους φαντάζομαι. Αλλά εμείς πληρώνουμε για να μπούμε. Οι άλλοι πληρώνονται για να μπούνε.

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ Θεόδωρος Α. Πέππας: Προνοείς που δεν μπαίνεις.

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ Νίκος Δημήτριος Μάμαλος: Καλέ μου φίλε, ειλικρινώς δεν γνωρίζω. Οι μεν Γιαννακόπουλοι φέρονται χρόνια τώρα ατιμωρητί ως λιμασμένοι κατσαπλιάδες, οι δε Αγγελόπουλοι δεν μου γεμίζουν καθόλου το μάτι. Μέχρι εκεί όμως.

ΝΙΚΟΣ ΜΑΥΡΩΝΑΣ είπε...

Tέρμα πια με αυτή την κατάσταση .Ο
Ολυμπιακός και οι οπαδοί του [ακόμα
και οι διοικήσεις] έχουν υποστεί τα
πάνδεινα από αυτά τα τέρατα που κρύβουν την εγκληματική δράση τους
κάτω από τον μανδύα του οπαδού του
Ολυμπιακού.Τσανακογλείφτες,τζαμπατζήδες,μαυραγορίτες ,μαλακισμένα έως
εδώ.

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ ΝΙΚΟΣ ΜΑΥΡΩΝΑΣ: Νίκο, τα έχουμε πει και γράψει χιλιάδες φορές. κανείς δεν δικαιολογείται να μην τα γνωρίζει.

Hades είπε...

Επιτέλους...
http://www.gazzetta.gr/component/k2/item/86848-%CE%B5%CF%80%CE%AD%CE%BC%CE%B2%CE%B1%CF%83%CE%B7-%CE%B5%CE%B9%CF%83%CE%B1%CE%B3%CE%B3%CE%B5%CE%BB%CE%AD%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%BF%CF%83%CE%AF%CE%B5%CF%85%CE%BC%CE%B1

Είθε να ακολουθήσουν και όλες οι υπόλοιπες μπας και ξεβρωμίσουμε καθόλου. Και φυσικά δεν λέω μόνο για τις δικές μας.