20.5.10

ΔΟΥΣΟΥ


Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ Ολυμπιακός αποφάσισε τη σύγκληση έκτακτης Γενικής Συνέλευσης την 14η Ιουνίου 2010 με μοναδικό θέμα την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου. Εν τω μεταξύ θα υπάρξουν εκ νέου επαφές του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου και των μελών του, με ενδιαφερόμενους που προτίθενται να συμμετάσχουν στο μετοχικό κεφάλαιο της εταιρίας.

ΜΗ ΣΟΥ...

9 σχόλια:

Hades είπε...

Τουλάχιστον αποφάσισαν ότι θα αποφασίσουν άλλη μέρα.
Δεν βιαζόμαστε...

Μήπως έχεις μετρήσει, σύγγαυρε, πόσες φορές έχουμε πει ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι μέσα στην διοίκηση; Διότι εγώ έχω χάσει το μέτρημα.
Βέβαια, να σου πω την αλήθεια, πλέον έχω αρχίσει να πείθωμαι ότι τελικώς έχουμε μαγικές ικανότητες και διαβλέπουμε τα προβλήματα, διότι μόνο έτσι εξηγείται πως τόσοι άλλοι δεν τα βλέπουν ποτέ.

....με μεγάλα γράμματα.

Hades είπε...

Αν νομίζεις ότι έχεις κέφια σύγγαυρε, δες αυτό. Που να τα βρεις βέβαια. Σάμπως έχω εγώ;
Ειλικρινά έχω βαρεθεί, τα λέμε τόσον καιρό. Τόσον καιρό...

rvagos είπε...

Ήρθε και η παρακμή , φίλε Γιώργη.
Υπομονή θα δούμε.
Οι καλένδες είχαν αρχίσει από πέρυσι!

ΝΙΚΟΣ ΜΑΥΡΩΝΑΣ είπε...

ΔΟΥΣΟΥ-ΘΟΥΒΟΥ

George είπε...

Νομίζω οτι και με απόφαση πελον ΔουΣου μπορουμε να λαβουμε ανετα χορηγοι στο επομενο πρωταθλημα ποδοσφαιρου ψυχιατρων ελλάδος...

George είπε...

O Ολυμπιακος στους Ολυμπιακους και οχι στους Real Estate Managers!!!

ASTERIX είπε...

Σύγγαυρε Γιώργο, σου στέλνω τους χαιρετισμούς μου. Το ότι δεν σχολιάζω δεν σημαίνει ότι δεν παρακολουθώ τα σχόλιά τα δικά σου και των υπολοίπων.

Πείτε με βαρεμένο, αλλά μέσα μου ειδικά κάποιες χρονιές που φαινόταν ότι χτιζόταν κάτι καλό στην ομάδα και ξαφνικά γρεμίζονταν μονομιάς, παρακαλούσα να έρθει αυτή η στιγμή. Δύσκολη το ξέρω, για την ομάδα μας. Η κατάληξη των play off όμως θεωρώ ότι ήταν ευλογία για τον Θρύλο.

Σύγγαυρε Γιώργο, θα χρησιμοποιήσω μια φράση σου που στα δύσκολα τυγχάνει να την είχαμε κάνει σημαία με τον πατέρα μου στα πέτρινα χρόνια και πιο παλιά εντός γηπέδου "Είμασταν εδώ, είμαστε εδώ και θα είμαστε πάντα εδώ". Ο συγκεκριμένος πως να μην είναι, αφού ο αθεόφοβος κοιμόταν από το προηγούμενο βράδυ, στο γήπεδο μπαίνοντας από πόρτα που του άνοιγε ο κηπουρός για να δει τον αγώνα της επομένης, την δεκαετία του ΄60.

Τούτη τη στιγμή, τέτοιες ιστορίες θέλω να έχω στο μυαλό μου παρά να ασχολούμαι με τον Κόκκαλη και τους αυλοκόλακες της Αλεξάνδρας.

Αδημονώ περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά την ανακοίνωση για την ανανέωση των διαρκείας. Τώρα με χρειάζεται η ομάδα, τώρα θα την στηρίξω. Επαγγελματίας πρωταθλητής δεν υπήρξα ποτέ, αθεράπευτα γαύρος όμως είμαι. Καιρός να καθαρίσει και το Καραϊσκάκη από τους "επαγγελματίες" και να μείνουμε οι 7.000 που είμασταν με τον Άρη.

Με συγχωρείτε για το ασυνάρτητο του κειμένου αλλά εκτός του ότι τα έγραφα όπως κατέβαιναν από το κεφάλι μου μετά από 8 ώρες εργασίας είναι και ότι "είναι δύσκολα τα γαμημένα τα ελληνικά".

___να κάνω και λίγο χιούμορ.

Hades είπε...

Σύγγαυροι, εγώ αυτό που κατάλαβα διαβάζοντας τα σημερινά ρεπορτάζ (τα σωστά) είναι ότι ο Κόκκαλης δεν προτίθεται να δώσει την ομάδα. Για την ακρίβεια, διαβάζοντας πίσω από τις γραμμές, είναι σχεδόν ξεκάθαρο.
Οι λόγοι είναι οι εξής:
1) με αυτά που κάνει και λέει απαξιώνει την ομαδα και ρίχνει τις "μετοχές", ήτοι και το ποσό που μπορεί να λάβει από πώληση.
2) η εποχή ρίχνει τις τιμές σε επιχειρηματικό επίπεδο, οπότε δεν τον συμφέρει να πουλήσει τώρα σε καμία περίπτωση.
3) θέλει οπωσδήποτε έναν συμπαίκτη διότι κακά τα ψέμματα, έχει αρχίσει να γερνάει και δεν έχει αντοχές δεδομένου ότι ασχολείται σε φουλ ρυθμούς επιχειρηματικά. Και δεδομένου ότι θα ξεκινήσουμε κάποια στιγμή ως κράτος να μπαίνουμε σε φάση επενδύσεων και σίγουρα θα προσπαθήσει να πάρει μέρος της πίτας, δεν τον συμφέρει να απεμπολήσει την "προστασία" που του παρέχει ο Ολυμπιακός.

Αναφορικά με τα λάθη του Κόκκαλη, τα έχουμε πει κατ' επανάληψιν. Τα λάθη είναι για να διορθώνονται όμως.
Θέλει γερό σφουγγάρισμα κατ' αρχήν μέσα στην διοίκηση, και ίσως γι'αυτό να είπε ότι οι επικείμενες εκλογές θα γίνουν άνευ εκλογών.

Αναφορικά με τον "υπερπληθυσμό" της εξέδρας που αναφέρθηκε, το'χω πει κι εγώ και προσυπογράφω με χέρια και πόδια: έχουμε γίνει υπερβολικά πολλοί και πρέπει να αραιώσουμε. Εξάλλου και πάλι περισσότεροι θα είμαστε.

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

George, ASTERIX: Σας χαιρετώ αμφότερους. Συμφωνώ με όσα γράφετε, σύγαυροι. Θα γράψω κι εγώ κάτι - μάλλον αύριο. Σήμερα είμαι σκοτωμένος από τη δουλειά και το μυαλό δεν είναι καθόλου καθαρό.