9.1.10

ΕΙΝΑΙ, ΑΡΑΓΕ, Ο ΜΟΝΟΣ;


Διαβάζω στο gavros.gr και αντιγράφω το ακόλουθο κομμάτι:

Μήπως ο μεταφραστής του Ζίκο, είναι οργανωμένος οπαδός του ΠΑΟ στο Χολαργό; Δεν είναι κακό, αλλά αυτά τα πράγματα δεν είναι σοβαρά...
Απλά ρωτάμε και δεν λέμε τίποτα περισσότερο. Απλά ρωτάμε. Μήπως ο μεταφραστής της ομάδας μας έχει άμεση σχέση με τον πράσινο σύλλογο, έστω και σε οπαδικό επίπεδο; Δεν είναι κακό αυτό, αλλά σαφώς και δεν είναι σοβαρό. Έχουμε όλα τα άλλα να μας ταλαιπωρούν αυτή την περίοδο, δεν πρέπει τώρα να μας απασχολούν και άλλα.
Και στην τελική, αν το ερώτημα που θέτουμε έχει καταφατική απάντηση και όχι αρνητική, τότε κάποιος θα πρέπει να επιληφθεί του θέματος, αφού δεν είναι σοβαρό, ολόκληρος Ολυμπιακός να έχει για μεταφραστή του προπονητή του, πράσινο οπαδό και μάλιστα, οργανωμένο. Το ξαναλέμε, ο καθένας μπορεί να υποστηρίζει ό,τι θέλει, αλλά μερικά πράγματα πρέπει να εξετάζονται λίγο πιο σοβαρά.
Ο Ολυμπιακός πρέπει να είναι μια ερυθρόλευκη οικογένεια και όχι ό,τι να 'ναι.

Αφήνοντας ασχολίαστο το ότι ο "μεταφραστής" εν προκειμένω λέγεται "διερμηνέας", θα ρωτήσω τούτα τα δύο πραγματάκια μόνο:
Είναι, άραγε, ο διερμηνέας του Ζίκο ο μόνος Βάζελος που "εργάζεται" στον Ολυμπιακό;
Μήπως κάποιοι άλλοι πράσινοι μέσα στην ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ αποφασίζουν "υπέρ" του Ολυμπιακού (;), ενώ ο διερμηνέας του Ζίκο απλώς διερμηνεύει;
(γιατί μη βγει και πει κανείς ότι πάει και καρφώνει τα μεγαλόπνοα σχέδιά μας στους Βάζελους, κι έτσι ξέρουν τί... σχεδιάζουμε, γιατί θα γελάσουν όλες οι χήρες και όλοι οι πικραμένοι του ντουνιά...)

Τα κόκκινα τριφύλλια στο σωβρακάκι της εικόνας ας είναι η συμβολή μου στον σχετικό προβληματισμό...

1 σχόλιο:

Μπαμπης Κεμπαμπτσίδης είπε...

Είναι αλήθεια οτι ο διερμηνέας έχει τελειώσει το τμήμα διερμηνείας και μετάφρασης του Ιονίου Πανεπιστημίου και ότι το πτυχίο του φέρει υπογραφή ερυθρόλευκου καθηγητή; Αυτό κι αν είναι σκάνδαλο!

Καλά κεμπάμπια.