31.10.09

ΠΑΟ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 2-3 - ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ









Αντιγράφω από το σάιτ του "ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ":
ΕΠΕΣΕ Η ΠΡΩΤΗ ΦΑΠΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ

"Κάρφωσε" τον... πελάτη μέσα στο σπίτι του


Έκαναν το γήπεδο ζούγκλα, πετούσαν μπουκάλια, τραυμάτισαν παίκτη του Ολυμπιακού, έβριζαν, αλλά αν έχεις... γεννηθεί πελάτης δεν μπορείς να αλλάξεις τη μοίρα σου, ότι και αν κάνεις. Έτσι για ένα ακόμα ματς ο Θρύλος κάρφωσε τον Παναθηναϊκό μέσα στο ίδιο του το σπίτι με 2-3 σετ (μόνο διεύθυνση άλλαξαν) και απέδειξε ότι είναι το ένα και μοναδικό αφεντικό του ελληνικού βόλεϊ.
Οι «ερυθρόλευκοι» αποδίδοντας στο 40% των δυνατοτήτων τους και χωρίς τον παιχταρά τον Φοντέλες... μάδησαν το τριφυλλάκι που παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των πρώην παικτών του Ολυμπιακού που έχει ...μαζέψει δεν κατάφερε να δει άσπρη μέρα. Και αφού δεν κέρδισε τώρα τον Ολυμπιακό του Κρίστιανσον, που ακόμα είναι σε φάση προετοιμασίας, φανταστείτε τι έχει να γίνει στα πλέι οφ. Τι να γίνει δηλαδή, ότι και πέρυσι, θα πέφτουν οι φάπες κατά συρροή και το ντάμπλ θα παραμείνει εκεί που ήδη βρίσκεται.
Στο σημερινό ματς πάντως, ο Μίλκοβιτς τους έκλεισε το σπίτι για μια ακόμα φορά με 24 πόντους. Απο κοντά και ο σούπερ Καλντέιρα με 22, ενώ ο Τζούριτς με 14 πόντους ήταν ο απόλυτος ηγέτης στο ται μπρέικ, όπου έσβησε τα φώτα στους παίκτες του Παναθηναϊκού. Απο εκεί και πέρα στο πρώτο σετ οι δύο ομάδες βρίσκονταν μαζί στο σκορ μέχρι το φινάλε. Στο 24-24 ο Ψάρας έκανε φιλέ, αλλά με λάθος του Τζούριτς έγινε το 25-24, ο Πανταλέων με ένα μπλοκ αουτ και ένα πόντο πήγε το σετ στο 26-25. Στη συνέχεια ανέλαβε δράση ο Μίλκοβιτς και με δύο πόντους έκανε το 27-27, ενώ τη σκυτάλη πήρε ο Κούναρι ο οποίος με δυο άσσους καθάρισε το σετ με 27-29. Στο δεύτερο σετ ο Παναθηναϊκός μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και με τον Αγκάμεζ κρατούσε μια διαφορά τεσσάρων πόντων, όμως στα μέσα ο Ολυμπιακός επέστρεψε με 17-17 και θα μπορούσε να πάρει κεφάλι, αλλά οι διαιτητές κράτησαν τους «πράσινους» στη... ζωή και τους έσπρωξαν στην κατάκτηση του σετ με 25-23. Στο τρίτο σετ το σκορ πήγαινε πόντο, πόντο μέχρι το 16-15, αλλά σε εκείνο το σημείο το γήπεδο μετατράπηκε σε ζούγκλα και ο Κουζούνης τραυματίστηκε απο ρίψη αντικειμένου. Μετά απο όλα αυτά ο Κρίστιανσον έφυγε για τα αποδυτήρια, αλλά μετά απο δέκα λεπτά και κατόπιν διαβουλεύσεων επέστρεψε και πάλι. Έτσι ο Ολυμπιακός στη συνέχεια με πολύ ωραίο βόλεϊ και... τσαμπουκά πήρε το σετ με 25-27. Στο τέταρτο σετ το σκηνικό δεν άλλαξε ιδιαίτερα σε σχέση με τα προηγούμενα και οι δυο ομάδες πήγαιναν μαζί στο σκορ μέχρι το 18-12, οπότε και ο Παναθηναϊκός πήρε το προβάδισμα χάρις σε λάθη των «ερυθρόλευκων», αλλά και χάρις το κακό «μοίρασμα» του Τίσερ, που οδήγησε σε ένα πολύ εύκολο σετ υπέρ του Παναθηναϊκού με 25-18. Στο ταϊμ μπρέικ ο Παναθηναϊκός μπήκε και πάλι δυνατά και κατάφερε να πάρει προβάδισμα τεσσάρων πόντων, όμως ο Ολυμπιακός με τον Τίσερ στο σερβίς μπόρεσε να επιστρέψει και να κάνει το 6-6. Ο Καλντέιρα με πολύ ωραίο άλμα έκανε το 7-7 και ο Ιβαν ο τρομερός το 7-8 με ασύλληπτο καρφί. Στη συνέχεια τριπλό πράσινο μπλόκ σταμάτησε τον Καλντέιρα 8-8, αλλά ο βραζιλιάνος πήρε το αίμα του πίσω και στην επόμενη επίθεση έκανε το 8-9. Στην συνέχεια λάθη των Ανδρεάδη και Αγκάμεζ έφεραν το 9-10 και εκπληκτικό μπλόκ του Τζούριτς το 9-11. Ο Τζούριτς συνέχισε δυνατά και με πρώτο χρόνο έκανε το 10-12 και στη συνέχεια το 11-13. Ο Μίλκοβιτς πήρε μπλοκ αουτ απο το Χριστοφιδέλη και έγινε το 12-14, ενώ ο παικταράς ο Τίσερ με άσσο τους έκλεισε το σπίτι για μια ακόμα φορά.

ΤΑ ΣΕΤ: 27-29, 25-23, 25-27, 25-18, 12-15

2 σχόλια:

Φυρί-φυρί είπε...

"Έπεσε η πρώτη φάπα!" Τι τίτλος!
Ας κρατήσουν οι χοροί και θα δούμε αλλιώτικα κόλπα πειραιώτικα βρε...

ΝΙΚΟΣ ΜΑΥΡΩΝΑΣ είπε...

πάντα τέτοια !