13.9.09

ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΕΠΙΛΟΓΗ ΗΤΑΝ, ΠΡΟΕΔΡΕ...


Μετά το 0-0 στο Καραϊσκάκη με την Καβάλα είπε αυτός που ελέω Κόκκαλη κάνει τον προπονητή του Ολυμπιακού Συνδέσμου Φιλάθλων Πειραιώς:

Ποτέ δεν ξέρεις πως θα είναι τα επόμενα παιχνίδια. Αν είναι εύκολα ή δύσκολα. Μπορεί να είναι και πιο εύκολα. Ξέρω πολύ καλά το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ακούω συνέχεια τα ίδια πράγματα. Δεν υπάρχουν ομάδες που παίζουν 15 χρόνια. Δώστε μου την ευκαιρία, δεν γίνεται σε δύο μήνες. Ζητάτε καλό ποδόσφαιρο, όταν εδώ και 15 χρόνια δεν έχετε δει. Δεν είναι δικαιολογίες. Εγώ λέω απλά πως ένας παίκτης μπορεί να κάνει την διαφορά και εμείς έχουμε παραπάνω από έναν και περιμένουμε να επιστρέψουν. Πέρυσι τέτοια εποχή ήμασταν εκτός Champions League. Κοιτάξτε το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Όλοι κάνουν στραβοπατήματα. Εδώ η Μπάγερν του Φαν Γκάαλ, που είναι ο καλύτερος προπονητής του κόσμου, έχασε τα τρία πρώτα ματς. Θα με κρεμάσετε στην Ακρόπολη; Στο Καραϊσκάκη; Όλοι κάνουμε λάθη. Αυτό δεν σημαίνει πως θα συνεχίσουμε να το μασάμε συνέχεια και συνέχεια. Τώρα τελειώσαν οι μεταγραφές. Ό,τι και να φωνάξουμε δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι. Γι' αυτό μιλάω, καμία ομάδα στον κόσμο δεν είναι ικανοποιημένη από το ρόστερ της. Δεν δόθηκε έμφαση πως περάσαμε στο Champions League και δόθηκε στο ότι χάσαμε με 5-0 από τον Εργοτέλη. Εμείς βοηθήσαμε στο να χάσουμε με τέτοιο σκορ. Κάναμε την γιορτή του Εργοτέλη ακόμη πιο γιορτινή. Ήταν λάθος μας που παίξαμε, αλλά ήταν φιλικό σωματείο.

***************

Τη μία θέλει να του δίνουν συγχαρητήρια οι δημοσιογράφοι. Την άλλη μάς τη βγαίνει κιόλας ύστερα από το χθεσινό μαύρο χάλι: αναρωτιέται αν θα τον κρεμάγαμε στην Ακρόπολη ή στο Καραϊσκάκη... Και προκαλεί και από πάνω: 15 χρόνια -λέει- δεν παίζουμε μπάλλα και θέλουμε να το μαθουμε από αυτόν σε ένα δίμηνο. Αφήνω τα περί Φαν Γκάαλ και Εργοτέλη...
Δεν φταίει όμως αυτός. Φταίει ΜΟΝΟ ο Πρόεδρος.
1ον. γιατί τον προσέλαβε.
2ον. γιατί δεν ρώτησε να μάθει τί πράμα προσλαμβάνει.
(Γιατί άμα είχε ρωτήσει και του είχαν πει, και κατόπιν τον προσέλαβε, τότε φταίει όχι μία, αλλά 101 φορές).
Και μάς έκανες, Πρόεδρε, να νοσταλγούμε φωναχτά μέσα στο γήπεδο -ποιόν;- τον... Βαλβέρδε!
Χτες είδαμε (μεταξύ άλλων) και τον Τοροσίδη αριστερό χάφ. Άντε τώρα, μας μένει να δούμε εκεί και τον Δουρέκα. Άμα είναι να πίνουμε το ποτήρι της πίκρας, αι, ας το πίνουμε με... καλή ψυχική διάθεση, για να... χορταίνουμε.

Θα πιούμε και άλλα πικρά ποτήρια;

6 σχόλια:

ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΧΩΡΙΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ είπε...

@Κεντρωτή
Ποιον να νοσταλγούμε; Τον Λεμονή; Τον Σόλιντ; Toν Μπάγεβιτς; Τον Ματζουράκη; Τον Αλέφαντο; Τον Μπιγκόν; Τον Προτάσωφ; Τον Κάτανετς; Ή τον Γεωργιάδη, τον Κόλλια, τον Διαμαντόπουλο και τον Κομόρα;

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ AXI: Λοιπόν, φίλτατε, από όσους ανέφερες, εγώ νοσταλγώ τον ΤΑΚΗ ΛΕΜΟΝΗ, τον Μπάγεβιτς της πρώτης περιοδου, τον Μαντζουράκη και τον Προτάσωφ (που φαγώθηκε βλακωδώς). Νοσταλγώ τον Μπλαχίν και τον Χέερ. Έπαιξε μπάλλα η ομάδα με αυτούς στο τιμόνι. Αυτή είναι η γνώμη μου.

Θεόδωρος Α.Πέππας είπε...

Στην χθεσινή εγγραφή του γιου μου με τιτλο "Αντέχεις τόση ..μπάλα;" [όπου θετει μερικά ερωτήματα όμοια με τα δικά σου, και τα ερωτήματα ολων μας, απάντησα:
"Θέτεις ερωτήματα , υιέ μου Απαντώ με την κοινή λογική (..λογική! Αν είχαμε θα βλέπαμε Μπαρτσελόνα στην δορυφορική!)
ΕΡ: "συνεντευξη...Τιμουρη, Θα με κρεμασετε στην Ακροπολη;"
ΑΠ: Οχι Και μένα αν με φωνάξουνε και μου δωσουνε ενα Τζάμπο 747, εσείς θα φταίτε αν μπείτε μέσα, και όποιος είχε την φαεινή ιδέα! Η διαφορά στον Ολυμπιακό είναι ότι ..πληρώνουμε, μπαίνουμε και περιμένουμε να πάμε Νέα Υόρκη!
ΕΡ "Ας μας εξηγησει και ο προπονητης, και κυριως ο Προεδρος, ποιοι ειναι οι αριστεροι; Ο Τοροσιδης (!!!!!!!), ο Ζαιρι, ο Νταρμπισιρ, η ο Λεοναρντο..."
ΑΠ: Τα πολιτικά φρονήμτα εκάστου είναι σεβαστά και ..προσωπικά δεδομένα, ειδικά σε προεκλογική περίοδο Και τα γκάλλοπ ανωνυμα γίνονται!
ΕΡ: "Τι ειναι εδω κυριε Κετσπαγια; Τι ειναι εδω κυριε Προεδρε; "
ΑΠ: ΔΕΝ γραφεται! Θα σου καταγγείλουν το μπλογκ γιά άσεμνο περιεχόμενο!

ΕΡ: "Αντεχεις τετοια μπαλα;"
ΑΠ: Δεν ξέρω τι θα σου απαντησουν, και αν, αλλά εμείς, αντέχουμε δεν αντέχουμε, πάλι μέσα θαμαστε την Τετάρτη στις 21.44!!!

ΕΡ: "ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΛΕΓΟΜΑΣΤΕ "Θ Ρ Υ Λ Ο Σ";
ΑΠ: Θ ρ ύ λ ο ς είμαστε πάντα-και σε νικες και σε ηττες, και σε πρωταθλήματα σερί και σε πέτρινα χρόνια.
Θ ρ υ λ ο ς είμαστε, γιατί είμαστε ο Ολυμπιακός

Θεόδωρος Α.Πέππας είπε...

@ΑΧΙ, @ Γιωργο: Εδώ είμαστε, και σας το λέω: Με τον ..επόμενο θα νοσταλγήσουμε και τον Κετσμπάγια! Ποτέ μην λετε "πιάσαμε πάτο, δεν πάει πιό χαμηλά" -η προσπάθεια συνεχίζεται!

Hades είπε...

Βασικά, δεν υπάρχει κανένας λόγος να τρέχουμε ως την Ακρόπολη.

Τα υπάρχοντα σενάρια είναι:
α) Αλεξανδρής
β) Τζόλε-Ντάρκο
γ) ένας εκ των δύο με Νινιάδη
δ) Λεμονής
(άνευ προτεραιότητος)
Λυπάμαι που το λέω, αλλά πιο κάτω από Κετσπάγια δεν υπάρχει. Ο άνθρωπος έχει χάσει τα πάντα ήδη, κι ακόμη δεν έχουμε ξεκινήσει.

Κι εξάλλου, ο Κόκκαλης ήταν σαφής: για να τον βάλει στους ομίλους τον έφερε. Τα κατάφερε, ας τον ευχαριστήσουμε κι ας πάει στο καλό (με το καλό).

Θεόδωρος Α.Πέππας είπε...

Σωστά, σενάρια υπάρχουν Αριστερό χαφ, ανάπτυξη στο κέντρο, πλάγια μπακ που να βοηθάνε μπροστά, φυσική κατάσταση και ηθικό δεν υπάρχουν Ουτε φως, εκτός από το ..Φως των Σπορ!