20.6.09

ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ


Για τα "ειδεχθέστατα" εγκλήματα, που γίνονται εδώ και τόσον καιρό στον ερασιτεχνικό Ολυμπιακό, θα μιλήσουμε την 1η Σεπτεμβρίου.

1 σχόλιο:

Hades είπε...

;
Εγκλήματα; Ποια εγκλήματα; Απεναντίας, μόλις χθες ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη υπήρξε καθησυχαστικός αναφορικά με το τμήμα πόλο σε κατ'ιδίαν συζήτηση με τον προπονητή της ομάδος, κύριο Πάτερο: τον διαβεβαίωσε ότι τέλη του μήνα θα εξεταστούν τα συμβόλαια όσων παικτών έμειναν ελεύθεροι. Τώρα το αν θα έχουν φύγει όλοι μέχρι τότε, άλλη ιστορία αυτό. Α, και όσον αφορά τους παίκτες, εξακολουθούν να είναι απλήρωτοι φυσικά.

Να πούμε για το τμήμα βόλεϋ; Διώξαμε τα δυο σαπάκια, τους παντελώς άχρηστους Χριστοφιδέλη και Κουρνέτα και ανέπνευσε επιτέλους η ομάδα. Τι άλλο θέλαμε; Αυτό δεν ήταν η επιθυμία όλων;

Μήπως το γυναικείο βόλεϋ; Δυστυχώς οι αντιδράσεις του κόσμου απέτρεψαν τη διάλυση του τμήματος. Και για να διαψεύσει τις κακοήθεις φήμες, ο πρόεδρος δήλωσε ότι η ομάδα θα χτυπήσει τα πάντα του χρόνου. Για την ώρα έφυγε η σημαία της ομάδος προς βάζελο μεριά, δείχνοντας και εκεί τα δόντια της (η διοίκηση).

Και όχι μόνο αυτό: σήμερα, στο πλαίσιο του παγκοσμίου συνεδρίου φιλάθλων Ολυμπιακού, δήλωσε περιχαρής ο κύριος Συγγελίδης ότι οπαδοί και παίκτες είμαστε ένα (ξέχασε την διοίκηση απ΄έξω) και πρέπει οι οπαδοί να γίνουν μέλη για αν ενισχύσουν τον ερασιτέχνη. Τι έγινε;;; Δεν πάνε καλά οι πωλήσεις των Σιτροέν και δεν έχει λεφτά; Αν δεν έχει να σπρώξει, να σηκωθεί να πάει στα τσακίδια. Αν και πολύ φοβάμαι ότι θα μας έχει διαλύσει μέχρι τότε.

Αν νομίζεις ότι μπορείς να κάνεις υπομονή έως τον Σεπτέμβρη, Γιώργο, πάω πάσο. Απλά θα σου πω κάτι που έχει πάρει το αφτί μου: κάτι τρέχει με ΧΑΤΖΗΘΕΟΔΩΡΟΥ. Και μένω εκεί για την ώρα....

ΥΓ. Φυσικά όλα αυτά ήταν ένα απλό απάνθισμα-μπεστ οφ-ποτ πουρί της διοικησάρας μας.