3.5.09

ΛΕΓΧΟΡΝ ή ΠΛΥΜΟΥΘ; ΙΔΟΥ Η ΑΠΟΡΙΑ!...




Σαν το Νίκο Ρίζο στο σινεμά έκανε που όλο έλεγε να τον κρατήσουν, μην κάνει... έγκλημα! Όρνις λειράτη - κατ' επανάληψιν αποδεδειγμένη! Του έδειξαν τα γκογκόβια τους τόσο ο Ντιόγκο όσο και ο Αβράμης, και το βούλωσε. Πήγε και κρύφτηκε πίσω από άλλους και έλεγε λογάκια. Πήγε να χτυπήσει τον Δερβίση, έφαγε τα μούτρα του, προσποιήθηκε τον τραυματία και ζήτησε αλλαγή για να μην τον αποβάλει ο Κάκος. Έκανε καραγκιοζιλίκια στον πάγκο - και θαύμαζαν οι δημοσιογραφικοί μπούληδες του "Alpha"* για το πάθος του να λύσει τους επιδέσμους (... αφού δεν είχε χτυπήσει πουθενά!...) Μετά πήγε να κάνει τσαμπουκάδες εκ του ασφαλούς με Γαύρους της κερκίδας, και έφαγε κι εκεί τις μάπες του. Κουραδόμαγκας... στο μιλητό και στο εξ αποστάσεως.
"Αλάνι" είπατε; Ναι, εκεί που χέζανε τ' αλάνια... Πείτε Α (Κ) Λ Α Ν Α Σ και θα είσαστε μέσα!
Ακόμη βλέπει τα τεστίκουλα του... Βούλη από τις 11.5.2003!

Ελπίζω οι θλιβεροί ολυμπιακάρες -οι τάχα μου αντικειμενικοί, αφανάτιστοι και ανεκτικοί-, αλλά και κάποιοι ανύποπτοι αφελείς να κατάλαβαν χτες ποιόν θέλανε να ντύσουν στα ερυθρόλευκα το περασμένο καλοκαίρι... σε ποιόν θέλανε να δώσουν να φορέσει τη φανέλλα του Αντρέα Μουράτη (μιας και παίζουν και στην ίδια θέση...)

Ο ΘΡΥΛΟΣ δεν είναι κοτέτσι.
Ο ΘΡΥΛΟΣ είναι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.
Στον ΘΡΥΛΟ παίζουν παίχτες σαν τον Ματθαίο Δερβίση, σαν τον Ντάρκο Κοβάτσεβιτς, σαν τον Τάσο Πάντο, σαν τον Άκη Στολτίδη...
Στον ΘΡΥΛΟ παίζει και θα παίζει για πάντα μπάλλα η ψυχή του Αντρέα Μουράτη.



* Αυτοί που θέλανε να υπήρχαν δύο Κύπελλα, για να πάρει και η ηττημένη ΑΕΚ ένα!... Σωπάτε, ρε παιδιά! Όχι τέτοια ανωτερότητα και χουβαρδοσύνη με τους τιμιότατους τίτλους του ΘΡΥΛΟΥ!

11 σχόλια:

ΝΙΚΟΣ ΜΑΥΡΩΝΑΣ είπε...

ΑΝ έκανε αυτά που έκανε ο Κυριάκος
ο Καστίγιο τι θα γινόταν ε; τον
είχαν ξεσκίσει οι αντικειμενικοί
γιατί ήταν του ΘΡΎΛΟΥ παιδί.Kοίτα τι γράφω στο blog [πολύ ήπια προς
το παρόν]

Hades είπε...

Αν μου επιτρέπεις μια συμπλήρωση φίλε Γιώργο: ξέχασες τους επαγγελματίες Ολυμπιακοπώλες γαυροφροσύνης, οι οποίοι είναι ίσως η μεγαλύτερη μάστιγα, όχι μόνο επειδή κάποιοι εξ αυτών φέρουν τα γνωστά αντικειμενικά πέπλα ουδετερότητος... ΟΥΣΤ ΡΕΜΑΛΙΑ....

Επίσης, αναφορικά με το ευστοχότατο παράδειγμα του τεράστιου Μουράτη (τον οποίον κάποτε κάποιοι δήθεν Νικαιώτες είχαν περάσει ένα χεράκι ξύλο δίχως καν να σεβαστούν τα χρόνια του), απλά να υπενθυμίσουμε ότι υπάρχει η σχετική φωτογραφία του Μουράτη να παίζει με ματωμένη φανέλα. Χθες ξαναείδαμε τον ματ με αίματα στη φανέλλα. Λίγους μήνες πριν είχαμε δει τον Μπελούτσι. Παλαιότερα και άλλους, και άλλους... Αυτός είναι ο Ολυμπιακός.
Κι αναφορικά με τα περί τιμιότατου τίτλου που λες, φευ... Από του χρόνου η γνωστή προπαγάνδα θα κάνει λόγο πάλι για τίτλο παράγκας και λοιπά. Τα γνωστά φερέφωνα, οι προπαγανδιστές του πουθενά και της αέναης κλάψας θα βγουν κάποιο βράδυ από τα λαγούμια τους και θα αναλάβουν πάλι δράση...

Ακούς εκεί... Κυργιάκος.... Ας πάει αλλού να καταθέσει την ψυχάρα του. Εμείς έχουμε μεγαλύτερες...

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ ΝΙΚΟΣ ΜΑΥΡΩΝΑΣ: Τον είχαν ξεσκίσει τον Νέρι και κάτι τάχα μου δικοί μας, γιατί ήταν... λέει... κωλόπαιδο!
Έρχομαι.

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ Hades: Όντως. ΟΥΣΤ ΡΕΜΑΛΙΑ!

Θεόδωρος Α.Πέππας είπε...

Ουστ-και μονο Ουστ

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ Θεόδωρος Α. Πέππας; Γειά σου, Θόδωρε!

theodore είπε...

Τι σχέση έχει το...αλάνι με τα Καλυβιώτικα αγγούρια;
WWW.KARSILAMAS.BLOGSPOT.COM

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ theodore: Ωραίο ιστολόγιο. Μπήκα και είδα. Να είσαι καλά!

Φυρί-φυρί είπε...

Αμ να τα` βλεπε μόνο; Δεν μπορεί να ξεχάσει τη γεύση τους Γιώργο μου. Στερητικό σύνδρομο έπαθε...(στα τεστίκουλα του Βούλη αναφέρομαι)

Ανώνυμος είπε...

Ψευτό μαγκας, αυτό είναι. Το μακρύ μαλλί και το αξύριστο μούσι 5 ημερών δεν σε κάνει άντρα, Κούλα. Συμφωνώ με τον σύγγαυρο Νίκο Μαυρωνά: Ας πάει αλλού να καταθέσει την ψυχάρα του η αλανιάρα κότα. Εμείς έχουμε μεγαλύτερες, και του το χουν δείξει βάζοντας το κεφάλι του στα σκέλια (βλ. Άντα) και αποθώντας του την μόυρη (Αβραάμ).

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ Χρήστος και Ανώνυμος: Κομπλεξικό ανθρωπάκι είναι, σύγγαυροι. Τίποτα άλλο. Συγχίζομαι ακόμα με κάτι (υποτίθεται) δικούς μας που τον ονειρεύονταν (ναι!...) στο Θρύλο.