3.5.09

ΓΝΩΣΤΗ ΕΙΚΟΝΑ


Χωρίς λόγια.

10 σχόλια:

Hades είπε...

Επειδή έχω χάσει το μέτρημα, με αυτόν τον τίτλο τους πόσους έφτασε ο Παναθηναϊκός είπαμε;;; :):):)

Και για να μην ξεχνάμε τα ρεκόρ μας, αυτό ήταν το πρώτο νταμπλ από τα 3 που κυνηγάμε φέτος....

Θεόδωρος Α.Πέππας είπε...

Καλά που αλλάζει, σε κάθε φωτογραφία, σε μικρολεπτομέρειες η φανελα, ή κανενας νεος συμπαίκτης δίπλα του, για να προσδιορίζουμε την χρονιά! Πέρνα-η εγγραφη "Εποποϊια του ΟΑΚΑ" ειναι αφιερωμένη σε σένα, όπως και τον Νικο, τον Στρατο, τον Χριστόφορο

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ Hades: ΠΑΟ και τίτλοι τα τελευταία χρόνια δεν πάνε μαζί. Όταν ο Θρύλος άρχισε να σαρώνει τα πάντα, ο γιός μου δεν πήγαινε ακόιμα στο σχολείο και τώρα δίνει εξετάσεις για το Πανεπιστήμιο!

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ Θεόδωρος Α. Πέππας: Περνάω σε λίγο!

Hades είπε...

Κάποιο λάθος πρέπει να κάνεις σύγγαυρε. Ναι μεν στο πόλο δεν έχουν πάρει τίτλο, ναι μεν σε βόλεϋ και μπάλα έχουν μείνει πίσω κάτι έτη φωτός, ναι μεν καλό είναι να μην μιλήσουμε για τίποτε ιστοπλοίες και κολυμβήσεις, αλλά δεν μπορεί μόνο με έναν στους τρεις τίτλους στο πινγκ πονγκ να γίνεται η όλη δουλειά. Να τους βοηθήσουμε δίνοντάς τους κανάν δικό μας... :):):):):)

Unknown είπε...

Να μείνει για πάντα ο Ματθαίος στον Ολυμπιακό μας. Ο άνθρωπος μπορεί να εξελιχθεί σε τεράστια μορφή του Θρύλου. Όσο για τον Κυριάκο, ο άνθρωπος έχει μεγάλο κόμπλεξ με το Θρύλο. Τι καραγκιόζης! Εν τω μεταξύ το ότι το πρώτο γκολ του Μπλάνκο ήταν οφσάιντ δεν το αναφέρει κανείς. Η κόκκινη που έπρεπε να δει ο Ενσαλίβα (νομίζω) για την εσκεμμένη αγκωνιά στον Ματθαίο, την κάνανε γαργάρα κι αυτή. Κατά τα άλλα για όλα φταίει ο Ολυμπιακός. Δεν τους χάλασε χθες που τους πατήσαμε και υπό αυτές τις συνθήκες. Και πήγε και ο Αντώναρος και τους έδειξε τη φανέλα. Γι'αυτό εμείς είμαστε Θρύλος κι αυτοί κομπλεξικοί.

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ Hades: Φαίνεται ότι σου περισσεύουνε και θέλεις να βγάλεις λίγο βάρος απ᾽ τους ώμους σου!

Hades είπε...

Δυο μετακομίσεις μέσα σε 6 μήνες έκανα σύγγαυρε, λυπήσου με πια. Δεν βγαίνω οικονομικά και για κάτι μεγαλύτερο. Έχω τιγκάρει την αποθήκη, το υπνοδωμάτιο και το γραφείο και περνάω από πάνω τους στο σαλόνι. Έναν άνθρωπο δεν μπορώ να καλέσω... :):):):)

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ Βαγγέλης: Σιγά μην καθόμαστε να συζητάμε για τις σφαγές που έχουμε υποστεί... Όπως το λες: Γι' αυτό εμείς είμαστε Θρύλος κι αυτοί κομπλεξικοί.

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ Hades: Καλά, άμα είναι να ξίνεις αντικοινωνικός τύπος λόγω στενότητος χώρου, θα επιληφθώ εγώ, μιας και η σύζυγός μου έχει μεγάλο σπίτι, κλαι θα τα βολέψουμε τα κύπελλα, μπας και κάποια στιγμή τα μετρήσουμε κιόλας!