16.5.09

ΤΑΔΕ ΕΦΗ ΠΑΤΕΡΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ...


Αντιγράφω από το sport24.gr:

Ο κ. Πατέρας απευθυνόμενος προς τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟ:
Ηρθα να σας εκφράσω την απογοήτευση για το θέαμα που παρουσιάζετε στα δύο τελευταία παιχνίδια. Είστε επιεικώς απαράδεκτοι και μερικοί από εσάς έχουν την αντίληψη τουρίστα και δημοσίου υπαλλήλου. Χάσατε το πρωτάθλημα και το κύπελλο και αντί να δώσετε την ψυχή σας, μας απογοητεύετε.
Ηρθα να σας πω ότι αυτό δεν θα συνεχιστεί. Η ανοχή τελείωσε για οτιδήποτε σας αφορά. Η διοίκηση μαζί με τους φιλάθλους σας στάθηκε άψογα και εσείς προδίδετε την εμπιστοσύνη μας.
Αν δεν πετύχετε τον στόχο της πρώτης θέσης στα πλέι οφ και δεν παίξετε με αποφασιστικότητα και πάθος, θα σας κρεμάσω τα παπούτσια. Προτιμώ ο Παναθηναϊκός να κατεβαίνει με τους μικρούς.

Στο σημείο ο αρχηγός του "τριφυλλιού", Γιώργος Καραγκούνης θέλησε να πάρει τον λόγο για να "σβήσει" λίγο την "φωτιά", αλλά δεν τα κατάφερε αφού ο Νίκος Πατέρας δεν τον άφησε να μιλήσει λέγοντας:
Γιώργο, εσύ, ο Σαριέγκι και ο Νίλσον έχετε δώσει την ψυχή σας. Αλλά οι συμπαίκτες σας όχι. Ειδικά για τον Νίλσον είναι ντροπή για όλους τους υπόλοιπους να δείχνει τέτοιον επαγγελματισμό, αν και αποτελεί ξένο σώμα και έχει ήδη συμφωνήσει να συνεχίσει σε άλλη ομάδα την καριέρα του.
Για να φτάνω στο σημείο, μία εβδομάδα μετά το θάνατο του πατέρα μου να έρθω εδώ και να σας μιλήσω, αυτό να σας κάνει να αντιληφθείτε την κρισιμότητα της κατάστασης.
Αν δεν δω αποτελέσματα στο γήπεδο, από φίλος σας θα γίνω ο χειρότερος εχθρός σας. Παράπονα, βεντετισμοί και δυσαρέσκειες στα σπίτια σας. Και μην τολμήσει να αφήσει κανείς τέτοια πράγματα να επηρεάζουν την ομάδα.

Στην συνέχεια τον λόγο θέλησε να πάρει ο Αντρέας Ίβανσιτς, όμως και πάλι ο πρόεδρος των "πράσινων" συνέχισε στον ίδιο ρυθμό, μιλώντας σε αυστηρό ύφος στον Αυστριακό μέσο αλλά και τους Γκούμα και Μάτος, επειδή δεν πήγαν στο Ολυμπιακό Στάδιο στο ματς με την ΑΕΚ:
Εσύ, ο Γκούμας και ο Μάτος είστε απαράδεκτοι. Κόνξες και βεντετισμοί στα σπίτια σας. Είστε μέλη μίας ομάδας και πρέπει να μάθετε να σέβεστε.

Στην συνέχεια από τα "πυρά" δεν γλύτωσε και ο Αντε Ρουκάβινα με αφορμή την χαμένη ευκαιρία στην Τούμπα αλλά και την γενικότερη εικόνα του στα τελευταία μας, με τον Νίκο Πατέρα να λέει:
Παίζεις σαν τουρίστας. Αν συνεχίσεις έτσι, θα φύγεις του χρόνου.

10 σχόλια:

George είπε...

Δεν ξερω πως να το εξηγησω αλλα ο κος Πατέρας, φυσιογνωμικα και μονο, μου ειναι ιδιατερα συμπαθής....απο κατι τζιγγερ, κοντους και βγενο...

Hades είπε...

Μισό λεπτό για να το καταλάβω: Κατηγορούνται οι μπαλαρίνες ότι δεν παίζουν καλά και δεν κερδίζουν, παρόλο που αυτό γίνεται επειδή δεν δίνονται πέναλτυ και οι όροι του πρωταθλήματος είναι αυτοί που είναι;

Έχουμε χάσει την μπάλα με τους Πολυδιασπαστικούς τελικά. Διότι αυτά που είπε ο άνθρωπός μας μέσα στην ΠΑΕ έρχονται σε πλήρη αντίθεση με αυτά που είπε πρόσφατα ο κύριος Αντωνίου (ότι με τους όρους που παίζεται το πρωτάθλημα κλπ), καθώς και με τα όσα έχει πει ο κύριος Βγενόπουλος (74 Πιζάρο και 2 χωριάτικες), με αυτά που έχει πει ο κύριος Αναστασίου στο παρελθόν (με την ποιότητα που διαθέτουμε κλπ), με αυτά που έχει πει ο κύριος Τεν Κάτε πάλι εκεί κοντά (πριμαντόνες κλπ, που όμως δεν κερδίζουν επειδή δεν δίνονται τα πέναλτυ), ομοίως τις δηλώσεις του ανθρώπου μας (μπαλαρίνες), ομοίως με τις δηλώσεις περί Αμπράμοβιτς κλπ, κλπ...
Όντως έχω χάσει την μπάλα.

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ george: Τί μου λέγεις;!...

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ Hades: Ποιά μπάλλα, σύγγαυρε; Το γήπεδο έχουμε χάσει με δαύτους!

Θεόδωρος Α.Πέππας είπε...

Eιναι το μονο ..πολυμελές σχημα που συναγωνίστηκε τους Αδελφους Μαρξ και τους Μόντυ Πάϋθον-οπότε, αναψτε τους κανα κερί Οσο ειναι ετσι , καλά είναι! Εν τη ενωσει τους η ισχυς (μας!) οσο για τον Πατερα-ε, ζήλεψε τον ..διάολο της παροιμίας!

Φυρί-φυρί είπε...

Ας σεβαστούμε αν μη τι άλλο, την ορφάνια του. Εκφράζω τις επιφυλάξεις μου στην άποψη του George. Είναι σαφέστατα τραμπουκοδέστερος των υπολοίπων. Αλλά τι ψάχνουμε τώρα;;; Με την αναμενόμενη μείωση της τουριστικής κίνησης, κάθε τουρίστας είναι χρήσιμος αυτή την περίοδο αγαπητέ Πατέρα τους...

spika είπε...

"Η επίκληση της διαιτησίας ως παράγοντα επιρροής του αποτελέσματος για λόγους εντυπώσεων μετά από αγωνιστική αποτυχία είναι τόσο κοινότοπη τακτική που δύσκολα πείθει τον οποιονδήποτε" ..
ποιος το λέει? η ανακοίνωση του ιδιου του παο απαντώντας σε διαμαρτυρίες του παοκ..τελικα ρε Τεντά θα μας εξηγησεις γιατί χάνεις αγωνιστικά η προσπαθείς να σωσεις το τομάρρι σου? δηλαδή τι να σωσεις σε εχουν ηδη διωγμενο αμοιρεεεεε!

George είπε...

αυτό που είπα ειναι οτι φυσιογνωμικα και μονο ειναι φατσα πιο συμπαθης τηλεοπτικα απο οτι ολοι οι υπολοιποι....

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ George: Άσε να υπάρχουν πολλές απόψεις επ' αυτού. Εσύ κράτα πεισματικά τη δικιά σου. Νά 'χουμε κάτι για να "τσακωνόμαστε" μεταξύ μας κι εμείς!... Καλημέρα.

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ spika: Τον καημένο... - Εγώ τον ξέρω, πάντως, και από τον Άγιαξ. Τα ίδια καραγκιοζιλίκια έκανε κι εκεί...