5.4.09

ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ


6 σχόλια:

Γκόγκας Ντάρκος είπε...

Προφέσωρά μου αγαπητέ

Παρατηρώ πως ο αγώνας στη Λεβαδειά περνάει στα ψιλά από τις εφημερίδες μας. Εν τω μεταξύ, τις προηγούμενες ημέρες γινόταν αγώνας δρόμου για το ποιός... δεν θα παίξει στο σημερινό αγώνα.

Αντιγράφω από το RedPlanet.gr :

-----
Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Πάβελ Κόβατς. Στην άμυνα από δεξιά προς τα αριστερά θα βρεθούν οι Γιώργος Γκαλίτσιος, Παρασκευάς Άντζας, Κυριάκος Παπαδόπουλος και Λεονάρντο. Ως ανασταλτικοί μέσοι θα είναι οι Κώστας Μενδρινός και Γιάννης Παπαδόπουλος, έχοντας στα δεξιά τους τον Γκαλέτι και αριστερά τον Λέτο. Το επιθετικό δίδυμο θα απαρτίζουν οι Ματ Ντάρμπισαϊρ και Ντιόγο.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Λεωνίδας Παναγόπουλος, Βασίλης Τοροσίδης, Μίχαλ Ζεβλάκοφ, Τάσος Πάντος, Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς, Όσκαρ Γκονθάλεθ και Άρης Σοϊλέδης.
-----

Γιατί κάτι μου λέει ότι αν τα οφή-δια χάσουν στη Σαλονίκη, στη Λειβαδιά θα έχουμε σόου Galletti ; Και γιατί μου φαίνεται πως, ένθεν κακείθεν, θα έχουμε αρκετά γκολ στον αγώνα μας;

Όσοι τολμηροί, ας το παίξουν όβερ 2,5 (ή και όβερ 3,5) για να βγάλουν τα εισιτήρια για Βερολίνο.

Πολλούς γαύρικους χαιρετισμούς καθηγητά μου.

Υ.Γ.: Στην Κούλα το απόγευμα να πιείτε με το Νίκο το Μάμαλο και δυό καφέδες για μένα, μιας και λόγω αποστάσεως δεν θα μπορέσω να παρευρεθώ. Ελπίζω όμως σύντομα να τα πούμε κι από κοντά. Έρρωσθε!

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@Γκόγκας Ντάρκος: Όλα θα γίνουν, σύγγαυρε. Νά 'σαι καλά.

Hades είπε...

5Μπόχα-βρώμα μέρος πρώτον. Για την ενημέρωσή σας... Χοχοχο...

Θεόδωρος Α.Πέππας είπε...

Εγραψε ο Γκογκας Νταρκος! καμμιά πρόβλεψη για το Τσάμπιονς Ληγκ, αυριο;
Εστάλησαν, Γεώργιε Τροπαιοφόρε, δια του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, φωτογραφίες του γηπέδου μας βόλλεϋ, του Μελίνα Μερκούρη στου Ρέντη Βροχερό, αλλά... Κυπελλούχο!

Hades είπε...

Έχουν ανέβει και τα 2 επόμενα "τεύχη" της ενότητας "μπόχα-βρώμα" φίλε Γιώργο... Μετά τους 500 τίτλους έχο9υμε τα 100 χρόνια και τη χούντα... :)
Α, σημειωτέον -διότι δυστυχώς ξέχασα να στο γράψω στο προηγούμενο μήνυμα- δεν χρειάζεται να το δημοσιεύσεις αυτό το σχόλιο. Για'σένα το έστειλα, όχι για να κ΄πανω... διαφήμιση στο μπλογκ μου... :)

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ Hades: Όλοι οι σύγγαυροι στο μπλογκ του Αδη! Εγώ θα μπω αύριο το βράδυ, καθόσον πνίγομαι.