12.4.09

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΛΑΡΙΣΑ 0-1


Καλύτερα δεν έκανα, σύγγαυροι, που, αντί να φάω τη φάβα του Καραϊσκάκη, πήγα να δω -ως καλός πατέρας, αλλά και ως συνειδητός οπαδός του Θρύλου- τον γιό μου και το συγκρότημά του σε ροκ συναυλία; Την ξέρω την απάντηση, μην απαντάτε.
Κρέμασα, ωστόσο, το βιντεάκι για λόγους... δημοκρατικούς.


ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΚΑ ΑΔΙΑΦΟΡΟ ΜΑΤΣ, ΠΑΝΤΩΣ, ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ* ΔΕΝ ΝΟΕΙΤΑΙ...

* ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ σημαίνει:
α. μόνο ολυμπιακοί, όχι ολυμπιακοί και κάτι άλλο, και
β. μόνο ολυμπιακοί, όχι κάτι άλλο και ολυμπιακοί.

Θα μου πείτε ότι αυτά είναι δύσκολα πράγματα. Το ξέρω, σύγγαυροι. Είναι δύσκολα να τα πιάσουν όσοι δεν είναι ολυμπιακοί ολυμπιακοί.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τόχουμε πει: Δεν με ενδιαφέρει να κερδίζει πάντα ΟΠΩΣ ΝΑΝΑΙ o Θρύλος. Θέλω να κερδίζει, αλλά κυρίως να ΠΑΙΖΕΙ μπάλα. Η αποψινή εικόνα ταιριάζει σε βάζελο, χανούμι, μπαοκ ....
ΟΧΙ σε ολυμπιακό!!!
Τόσο σίγουροι είναι κάποιοι για τα συμβόλαιά τους;
Στο κάτω κάτω, να σκεφτούν ΟΛΟΙ πως κάποιοι μ***κες μπορεί να κάνανε χιλιόμετρα για να δουν την ομάδα να παίζει ΜΠΑΛΑ και να την χειροκροτήσουν! Δεν πήγαν για να τη δουν ντε και καλά να κερδίζει...
σορι για το υφος, αλλά αισθάνομαι ότι έχασα παραπάνω απο απλά ενα 2ωρο..
(και σιγα την μπάλα που παίξαν τα τυριά- πέρσι ήταν καλύτεροι)

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ Ανώνυμος: Πού να το καταλάβουν "μερικοί" στον Ολυμπιακό αυτό; Έχεις απόλυτο δίκιο. Εξισωνόμαστε οικεία βουλήσει με αυτούς που είπες. Και επί τέλους, εμείς οι Γαύροι δεν είμαστε "ρεαλιστές"... Νά 'σαι καλά, σύγγαυρε.

Φυρί-φυρί είπε...

Ταυτίζομαι ανεπιφύλαχτα με τις εκφραζόμενες γκρίνιες για το χθεσινό φιάσκο. Φίλτατε Γιώργο, προσδιορίζεις εύστοχα το στίγμα του ψυχισμού που χαρακτηρίζει τον ερυθρόλευκο φίλαθλο. Για εμάς, κάθε αγώνας είναι γιορτή, κάθε νίκη πανηγύρι και κάθε στραβοπάτημα, πόνος βαθύς. Είναι κομμάτι της ζωής μας, της καθημερινότητας μας. Δεν είναι παροδική "καψούρα". Είναι σχέση ζωής. Κι όσο πιο πολύ αγαπάς κάτι, τόσο θες να το προστατεύεις, να το υπερασπίζεσαι. Γι` αυτό και στις καρδιές μας, το μεγαλείο της φανέλας, παρέμεινε ανεξίτηλο, απο την λέλαπα της εμπορευματοποίησης των πάντων. Οι αρχές μας, απαγορεύουν την ανοχή σε ανεύθυνες σκοπιμότητες και ολιγωρίες. Η κριτική, είναι συστατικό στοιχείο της αγάπης μας και χαίρομαι διαπιστώνοντας οτι υπάρχει κριτική άποψη για τα περι της ομάδας μας. Με συγγαυρικούς χαιρετισμούς, Χρήστος Ψιτ.

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ Χρήστος Ψιτ.: Οι Γαύροι, που γνωρίζω από μικρό παιδί, έτσι μου τα έμαθαν, φίλτατε Χρήστο. Αυτοί είχαν δει και τον Βάζο και τον Μουράτη και τον Κοτρίδη και όλους τους γίγαντες που κάνανε τον ΘΡΥΛΟ. Θα διενοείτο ποτέ ο Υφαντής να παίξει "ρεαλιστικά"; Αν του το πεις και σήμερα ακόμα, θα σου χιμήξει - και δικαίως! Εννοείται ότι κριτική δέχομαι μόνο από τέτοιους Γαύρους, και όχι από ... ολυμπιακάρες ή από "αντικειμενικούς". Είμαι -ευτυχώς- και θα είμαι πάντα υποκειμενικός. Σε χαιρετάω γαύρικα.

Hades είπε...

Προσωπικά δεν το είδα με τόσο κακό μάτι. Γιατί να μην πάρουν χρόνο συμμετοχης κάποιοι πιτσιρικάδες; Έστω κι ένας απ'αυτούς να είνια βασικός του χρόνου, καλό είνια να έχει μάθει 5-10 πραγματα.
ΥΓ. Το ματς ήταν οκ.

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ Hades: Κι εγώ πιστεώ ότι το χάσαμε το παιχνίδι - δεν το "δώσαμε". Βεβαίως και συμφωνώ με τη χρησιμοποίηση νέων. Με τους πιο παλούς τα έχω, που σέρνονταν... Τέλος πάντων...