29.3.09

500 ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ...


Άντε και στους 503 (για φέτος - και για το μέλλον βλέπουμε...)

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Oι επίσημοι τίτλοι του ΘΡΎΛΟΥ
είναι 562 .Αναλυτικό ρεπορταζ
και παρουσίαση με στοιχεία στο
Gavros.gr. χωρίς μάλιστα να περιλαμβάνονται κύπελλα Πάσχα ,
νίκες ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΏΝ μας κτλ
Νίκος θρυλόπστος

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ ΘΡΥΛΟΠΙΣΤΟΣ: Ο επίσημος ΟΣΦΠ πού είναι;

Hades είπε...

Προσωπικά πιστεύω ότι ο επίσημος Ολυμπιακός δεν έχει καμία δουλειά να αναμειχθεί. Δηλαδή αν οι ο βάζελος αποφασίσει να κατέβει στην Συγγρού δίνοντας κώλο 7 φορές την ημέρα για να έρθει πιο κοντά στον πολίτη θα πρέπει κι ο Ολυμπιακός να κάνει το ίδιο; Οι άνθρωποι είναι ξεφτίλες. Όταν τους λέμε πως είμαστε η μοναδική ομάδα στον κόσμο που έχει κούπες ευρωπαϊκές σε 3 ομαδικά αθλήματα μας λένε "ντάξει, ασχολείστε και με το πόλο;" και την ίδιαν στιγμή κάθονται και μετράνε πόσους τίτλους έχουν... στο πινγκ πονγκ... Κι όχι μόνο αυτό, πανηγυρίζουν κιόλας. Δεν λέμε τυχαία το μπόχα-βρώμα. Δηλαδή να πέσουμε σε αυτό το επίπεδο; Ο σχολιασμός των υποτιθέμενων 500 τίτλων τους είναι θέμα οπαδικό, να το σχολιάζουμε εμείς και να γελάμε, όχι θέμα επίσημου Ολυμπιακού. Το τι είναι ο κάθε σύλλογος το γνωρίζουν και οι πέτρες και όσοι έχουν μυαλό ξέρουν πολύ καλά από που πηγάζει αυτή η πρεμούρα να αποδείξουν ότι ντε και καλά είναι η πρώτη ομάδα σε τίτλους συλλογικά. Όπως τα 100 τους χρόνια, ένα πράγμαα, παρόλο που ως διά μαγείας ο "γηραιός" είναι άλλος...

Μπόχα-βρώμα.

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ Hades: Θα διαφωνήσουμε, σύγγαυρε. Δεν θα γράψω σήμερα τίποτα, αλλά σου υπόσχομαι να επανέλθω σε μερικές μέρες σχολιάζοντας εν εκτάσει. Σε χαιρετώ.

Hades είπε...

Αναμένω με μεγάλο ενδιαφέρον φίλτατε Γιώργο. Οι υγιείς διαφωνίες δίνουν τροφή για σοβαρή συζήτηση. :)

aris είπε...

Hades,η Μπαρτσελόνα και η ΤΣΣΚΑ έχουν ευρωπαϊκούς τίτλους σε 4 αθλήματα.Δεν τα ξέρεις καλά...

Hades είπε...

Για την ΤΣΣΚΑ να σου πω την αλήθεια ίσως να ισχύει, ίσως όχι και αυτό διότι οι ανά αθλήματα ΤΣΣΚΑ είχαν προκύψει από διαφορετικές ομάδες και παρά το κοινό όνομα εξακολουθούσαν να είνια διαφορετικές ομάδες. Επιφυλάσσομαι πάντως και θα το τσεκάρω να σου πω. Η Μπαρτσελόνα του πόλο είναι η ομάδα του ναυτικού ομίλου Βαρκελώνης και δεν έχει καμία σχέση με την ομώνυμη ομάδα ποδοσφαίρου/μπάσκετ. Χώρια ότι βόλευ δεν έχει πάρει ποτέ της τίτλο.

Hades είπε...

...και όντως το θυμόμουν καλά. Είναι διαφορετικές ομάδες και οι ΤΣΣΚΑ.
Officially PFC CSKA Moskva is not a section of the military CSKA sports club, but the Russian Ministry of Defenсe is one of shareholders of PFC CSKA.
Επίσης διαφορετική ομάδα -αν και δεν έχω βρει να το διασταυρώσω αυτό αλλά το θυμάμαι από παλιά- είναι και η ομάδα πόλο της ΤΣΣΚΑ.
Οι πληροφορίες από την wikipedia.