11.1.09

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΞΑΝΘΗ 2-1






Για ένα 20άλεπτο παίξαμε ωραία μπάλλα και βάλαμε δύο γκολ. Ύστερα καθίσαμε. Βγήκαν μερικές ευκαιρίες, μα χάθηκαν. Όλα πήγαν ανάποδα, έχασε και ο Γκαγέτι το πέναλτυ που κέρδισε ο Ντιόγκο. Η ομάδα δεν τράβηξε καθόλου, και δικαίως ακούστηκαν κάμποσες μουρμούρες στις κερκίδες, που ήταν και πάλι φίσκα. Η Ξάνθη έπαιξε ανοιχτό ποδόσφαιρο, χωρίς σκόπιμες καθυστερήσεις και χωρίς τα γνωστά καραγκιοζιλίκια των κατά καιρούς φιλοξενουμένων στο Καραϊσκάκη. Πολύ συμπαθητική ομάδα. Ο Θρύλος μού φαίνεται ότι έχει επαναπαυθεί στη μεγάλη διαφορά που τον χωρίζει από τους Πρασινοκίτρινους, γι' αυτό και δεν τραβάει. Ο Γαύρος, όμως, θέλει να βλέπει μπάλλα - σαν και αυτή του πρώτου εικοσαλέπτου.
Το σκορ άνοιξε με αυτογκόλ του Σταθάκη και στο 20΄ είχε γίνει 2-0 με υπέροχο γκολ του Γκαγέτι. Μετά από λίγο μείωσε σε 2-1 ο Ζουέλα.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Φίλε η ομάδα προβληματίζει
όπως στην αρχή της σαιζόν...έχει και ο Ντάρκο
πρόβλημα υγείας ,το γκολ έχει
γίνει δύσκολη υπόθεση.
Νίκος

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ Νίκος: Αν συνεχίσουμε έτσι, σε λίγο θα σερνόμαστε κανονικά.

Ανώνυμος είπε...

η σοβαρότητα χαθηκε νομίζω. Ο Νταρκο παει.ο Τζολε εμφανώς δε μπορεί να τρέξει πια.χρειάζεται μεγάλη συντήρηση να διατηρησουμε τη διαφορά.ο Ντιογο δε παίζετε παιδιά.ΠΑΙΧΤΟΥΡΑ

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ spika: Ο Ντιόγκο είναι μιά κλάση παραπάνω από όλους.

Θεόδωρος Α.Πέππας είπε...

Eβαλα ανάρτηση αφιέρωμα στον μέγιστο Νίκο Γιούτσο στην σελίδα μου http://theopeppasblog.pblogs.gr/2009/01/o-megistos-nikos-gioytsos.html Σύγγαυροι όλων των ιστολογίων, ..προσέλεθετε Αφθονο-και σπάνιο-φωτογραφικό υλικό!