3.11.08

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 2-0 ΜΕ ΝΤΑΡΚΟ ΚΑΙ ΝΤΟΥΝΤΟΥ





Παίξαμε όσο καλά χρειαζόταν για να νικήσουμε με άνεση. Ο Ντάρκο και ο -για πρώτη φορά- Ντουντού πέτυχαν τα νικητήρια γκολ. Το μεγάλο ματς είναι την άλλη Κυριακή εναντίον του ΠΑΟ στο ΟΑΚΑ. Πάμε με διαφορά 5 βαθμούς από τον αιώνιο αντίπαλό μας, και οπωσδήποτε Π Ρ Ε Π Ε Ι να την αυξήσουμε σε οκτώ.
Πάμε γερά με τσαμπουκά και γαύρον φρόνημα!

3 σχόλια:

El Patron είπε...

Παίξαμε όπως έπρεπε,στον ρυθμό που ταίριαζε και πήραμε ένα αποτέλεσμα που έπρεπε να πάρουμε.Από τις λίγες φορές που χρησιμοποιώ τη λέξη "πρέπει" χωρίς αποστροφή..
Όσο για το θέμα του "πρέσβη"(αυτό θα μείνει!),θυμίζω σε όλους την θέση της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ για τα περσινά δρώμενα.Όταν ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ αντιμετώπιζε την διαιτητική...αμεροληψία(ή εντεταλμένη υπηρεσία:κάτι πέτσινα πέναλτι,κάποιες κάρτες ή και αποβολές),η επίσημη θέση της ΠΑΕ ήταν η σιωπή.Θυμαμαι και θυμίζω την αγανάκτηση και τη δυσφορία όλων μας.Και όλοι ρωτούσαμε:Πότε θα μιλήσει;Εκ των πραγμάτων και των υστέρων αποδείχθηκε σοφή και ευφυής η θέση της διοίκησης.Γιατί ό,τι και να έκαναν οι πρέσβεις και οι δραγουμάνοι,πάντα ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ περνούσε ουσιαστικά μπροστά..Έστω και τσαλακωμένος.
Τώρα μας αποδεικνύεται ότι χωρίς διαιτησία πρίμα δεν σταυρώνουν μπάλα!Και ωρύονται για αυτό τα σούργελα!Και κατασκευάζουν εικονικές βαθμολογίες!
Κοντή γιορτή.Φτανει-ή περισσεύει.

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ dimitri: Καλά τα λες, και μετρημένα. Πρέπει, πάντως, την άλλη Κυριακή να τους τελειώσουμε. Μέσα στο ΟΑΚΑ.Μόνο νίκη και τίποτε άλλο. Και δεν θα υπάρχει ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ δικαιολογία. Σε χαιρετώ.

Ανώνυμος είπε...

Αν αποφασίσουν να παίξουν μπάλα - επιτέλους - εστω οι ΜΙΣΟΙ απο αυτούς που περιμένουμε εκτός έδρας (λέγε με Γκαλέτι), θα κερδίσει ο Ολυμπιακός. Όμως, ανησυχώ γιατι τελικά εμείς δίνουμε τις αφορμές.. Οταν σε δυσκολεύει -ουφ..- ο ..Διαγόρας και χάνεις απο το φετεινό Άρη (για τον ΟΦΗ δεν λέω λέξη, μιλάμε για ποδόσφαιρο) έχεις κάθε λόγο να φοβάσαι και τον Πρέσβη.
Ειδικά όταν ο εκ Σουρινάμ Τομ Τζόουνς έχει κάνει δηλώσεις περί πολύ καλής μπάλας της ομάδας του (!!!!!!!!!!!!)
πάντα ανώνυμος