22.11.08

ΗΡΑΚΛΗΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-3











Σαρώσαμε μέσα στη Θεσσαλονίκη. Όταν παίζει επιθετικά ο Θρύλος, ποιός θα βρεθεί να τον σταματήσει;
Τζόλε, Μπελούτσι και Ντουντού τα τρία γκολ. Του Ντουντού απίθανο!
ΘΡΥΛΟΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

"Ποιος θα βρεθεί να τον σταματήσει?"
Φίλε Γεώργιε, εδω στην Ελλάδα κανείς. Το θέμα όμως είναι ποιος θα σταματήσει τη βλακεία..
Και για να γίνω πιο σαφής, μια μικρή διαδικτυακή βόλτα σε διάφορα φόρα (όχι οπαδικά) έδωσε τα εξής:
1) Ηταν "στημένη" η απόλυση του Λίνεν, ετσι ωστε ....να αναλάβει ο Λεμονής,....και
2) Να ...δώσει το ματς με τον Ηρακλήηηηηηηη, ετσι ωστε να...
3) Παίξει χαλλλλλλλλαρά ο Ηρακλής με Ολυμπιακό.
4) Ταυτόχρονα.......ο....(γνωστός ολυμπιακός) Κύρος Βασσάρας, άφησε με 10 τον Ολυμπιακό...
ωστε να φανεί οτι.. ο ολυμπιακός έχει ομαδάρα αλλά....
5) ..αλλά και ο Ηρα ενω έχανε 0-2, έπαιζαν οι παίχτες του πασούλες..
ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΝΟΗΜΟΝΑ ΟΝΤΑ!!!!
ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, ΠΑΙΔΙΑ, ΕΙΝΑΙ -ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ- ΚΑΠΟΙΑΣ ΥΨΗΛΟΤΕΡΗΣ ΜΟΡΦΩΣΗΣ ή ΑΚΟΜΗ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΘΕΣΗ (Τα γράφω αυτά γιατι ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ τέτοιους ανθρώπους, καθηγητές, γιατρούς, δημόσιους και κρατικούς υπαλλήλους κλπ)
Όλα αυτά τα φαινόμενα, ξεφεύγουν απο τα αθλητικά πλαίσια. Ειναι τα καταστρεπτικά αποτελέσματα της ενασχόλησης του Σ.Κόκκαλη με τον Ολυμπιακό. φαίνεται οτι προκάλεσε τέτοιο ψυχολογικό και πνευματικό σοκ στην ελληνική κοινωνία, που η επιστροφή είναι πλέον αδύνατη. Δεν βλέπουν πλέον ποδόσφαιρο, αλλά παρακολουθουν κάθε ματς με το μάτι της Αγκάθα Κρίστι ή του Αρθουρ Κόναν Ντοιλ. Μιλάμε για την απόλυτη μιζέρια... Ποια ΣΤΑΖΙ..και κουραφέξαλα.. Εδω στάζει η εγκεφαλική ουσία και δεν το έχουν πάρει πρέφα...
Τελειώνοντας - και συγγνώμη για τον χώρο που υπερκαταχράστηκα- μια ερώτηση (κατ αγνώστων) λίγο πιο παλιά: Αυτοί οι κάφροι που επιδοκίμασαν την πούστικη γροθιά του Γκαρσία, είδαν ποτε τους να κάνει κάτι τέτοιο -όχι ο Κούδας ή ο Τερζανίδης- ο συγχωρεμένος ο Φουντουκίδης ή ο Πέλλιος; (σκληροί παίχτες, αλλά ΑΝΤΡΕΣ και ΚΥΡΙΟΙ). Για τον Λεοντιάδη δεν λέω, μια και ακόμη βλέπει τον Τάσο στους εφιάλτες του.
Ευχαριστώ για την υπομονή!

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ Ανώνυμος: Αγαπητέ σύγγαυρε, χαρά στο κουράγιο σου να τους διαβάζεις. παντού βρίσκουν συνωμότες και συνωμοσίες. Δεν μπορούν να καταλάβουν ότι ο Θρύλος δεν κάνει τέτοιες φτιάξες. Κρίνουν ίσως από τα δικά τους χούγια, αλλά δεν διδάσκονται από τα χαΐρια τους (και μετά τους φταίει ο Κόκκαλης).

Ο ΠΑΟΚ -τον οποίο συμπαθώ πολύ- έχει πάψει πια να είναι σοβαρή ομάδα. Από την εποχή του Παντελάκη έχει να δει προκοπή. Δεν έχει ηγέτες. Κι έχει βρει στην κλάψα και στο αντιολυμπιακό μένος δικαιολογία για να υπάρχει. Εμείς τους παιχταράδες του ΠΑΟΚ, όταν μας είχαν βάλει 4 γκολ στου Καραϊσκάκη, είχαμε σηκωθεί και τους χειροκροτούσαμε... τον Κούδα, τον Τερζανίδη, τον Ασλανίδη, τον Παρίδη, τον Ιωσηφίδη. Ποτέ δεν τους "χτυπήσαμε" άνανδρα. Πάντα αναγνωρίζαμε ότι είναι άντρες. 22 χρόνια είχαμε να τους νικήσουμε στην Τούμπα. Όσο και να μη μας αρέσει, ο ΠΑΟΚ τότε είχε καλές ομάδες παρατάξει εναντίον μας. Τώρα αντιπαρατάσσει τη βλακεία και τον τζαμπαμαγκισμό. Γι' αυτό σε λίγα χρόνια θα είναι και η Μακεδονία ερυθρόλευκη. Αυτό να τρέμουν!

Θεόδωρος Α.Πέππας είπε...

Tζόρτζεβιτς-οι σημαίες των προγόνων μας! Πάντα εκεί Και τιφωτοβολίδα του Ντουντού! Αν κερδίζουμε, είναι βάσει σεναρίων Αμα χάνουμε-απόψε αυτοσχεδιάζουμε Εχει πολύ δίκιο σε πολλά ο ανωνυμος

El Patron είπε...

Χωρίς φόβο υπερβολής θα πω ότι το χτεσινό ματς ήταν πρώτα απ'όλα ένα στοίχημα με τον τον εαυτό μας.ΑΠΟΔΕΙΞΑΜΕ και με το χτεσινό παιχνίδι ποιος κάνει κουμάντο στο εγχώριο ποδόσφαιρο.
Στη συνέχεια ξεκαθάρισε και το φετινό πρωτάθλημα.Ποιός θα είναι πρωταθλητής χειμώνα;Αυτός που θα σηκώσει το νταμπλ το Μάη.Και κατά παράδοση το σηκώνει ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.Εντάξει,με το κύπελλο δεν είμαι τόσο σίγουρος..
Πρέπει να δώσουμε λίγο χρόνο ακόμα στην ομάδα και τον προπονητή.Τα δείγματα ως τώρα ενθαρρυντικά και μας αποζημιωνουν παρά τις αρχικές χασούρες.
Πίστη στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

Θεόδωρος Α.Πέππας είπε...

O Oλυμπιακός είναι η πίστη μας, Δημητρη Κι όταν μας βγαζει την ..πίστη, κι όταν υποκλίνονται οι άπιστοι!