6.10.08

ΜΠΡΑΒΟ, ΓΑΥΡΟΙ! - ΝΤΑΡΚΟ & ΝΤΙΟΓΚΟ, 2-0





Παίξαμε σαν γαύροι Ολυμπιακοί και καθαρίσαμε την ΑΕΚ με δύο γκολάρες του Κοβάτσεβιτς και του Ντιόγκο. Μεγαλειώδης εμφάνιση όλων των παικτών μας, αλλά και του ερυθρόλευκου λαού στην κερκίδα. Η ομάδα της κλάψας και της μουρμούρας, παρά το σιγοντάρισμα του Βασσάρα, που επιζητούσε πάση θυσία την βολική (γι' αυτόν και για πολλούς άλλους) ισοπαλιούλα, υποτάχτηκε στη δύνμη και την κλάση του Θρύλου. Πάντα τέτοια, Θρύλε!

(Το κείμενο αυτό είναι ρημέικ! Το "πρωτότυπο" χάθηκε... σαν τη μπάλλα χτες στου Καραϊσκάκη!)

14 σχόλια:

Θεόδωρος Α.Πέππας είπε...

Σαν Ολυμπιακός. Σαν Ολυμπιακός Σύνδεσμος Φιλάθλων Πειραιώς

Θεόδωρος Α.Πέππας είπε...

Α, ερχονται και στην Κέρκυρα-ηλεκτρονικά-εικόνες Εχω και στην σελίδα, ηδη.

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ Θεόδωρος Α. Πέππας: Έγινε χαμός στο Καφενείο της Κούλας. Τμήμα κερκίδας κανονικό! Πάω να δω τί μου έστειλες (και μετά πάω για ύπνο - είναι πολύ αργά!).

Γκόγκας Ντάρκος είπε...

"Έμπαινε Ντάρκο, έμπαινε και κάν' τα όλα λίμπα", δια να παραφράσω ζεϊμπέκικο του Πάνου του Γαβαλά.

Ποιούς να ξεχωρίσω;
Τον Ντιόγκο, τον μπίρο μ', ή τον Πέντραγκον του Τζώρτζεφ;
Τα άξια τέκνα της Αρτζεντίνας, Λουκιανό και Λέτο ;(κρατήσετε την... κάψα σας για Χαριλάου κι ΟΑΚΑ)
Για τον Αβράμη και τον Τόρο, τα τσαμπούκια; Καμαρώνω που παίζετε έτσι, ωρέ λεβέντες.
Τα ίδια και για σένα, Πάρι, που έχεις παλιά σου τέχνη κόσκινο το "υποσκελίζειν" την του Κυργιάκου κεφαλήν...
Γιάνναρε Παπαδόπουλε, ΕΥ ΓΕ! Μπόλιασε την ψυχή σου με εκείνη του Λαού μας και συμπορεύσου με τον παλμό της.
Ωρέ φραγκούλη μου Ντομί, που ήσουνα κρυμμένος;
Ντουντού, θα κάνω αγιασμό με κόκκινη ραψάνη. Σε βάσκαναν οι άτιμοι οι αλλόθρησκοι.
"...ταις αοράταις Αντωνιακές δορυφορούσες δυνάμεις..."
Πάτσα, παραλίγο να ξαναέμπηχνες την κεφαλιά σου στη Λέϊλά χανούμ, όπως και τότε που ήσουν στα ντουζένια σου (πάλι με τον Γρανάζη διαιτητή).

Καθηγητά μου , βόηθα με μόνο να κατασταλάξω κάπου σχετικά με τον Βελούσση. Δεν θέλω να τον κακολογήσω, μέρα που είναι.

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ γκόγκας ντάρκος: Και ο Βελούσσης μια χαρά είναι. Πάλαιψε πολύ. Όλοι έπαιξαν σαν γαυριώντες ολυμπιακοί. Συμμερίζομαι τον ενθουσιασμό σου που τον τσιγκλάει ο οίστρος σου. Και να φανταστείς ότι μας απειλούσαν με το (αρχηγικό) γιαλαντζί αλάνι! Αν στη λέξη της παρένθεσης ορέγεσαι ν' αλλάξεις κανά γράμμα, κάν' το, και άσε την ορθογραφία να πά' να κουρεύεται...)

Ανώνυμος είπε...

Απλα ειμαι υπερηφανος που ειμαι Ολυμπιακος. Αυτο και τιποτα αλλο...

Θεόδωρος Α.Πέππας είπε...

Τον μάθαν, ήδη
τον Sotos τον ..Ατρείδη!

Θεόδωρος Α.Πέππας είπε...

Δεν είδα ο φίλτατος σύγγαυρος Γκόγκας Ντάρκος να μελέτησε τον Αντώνιο. Δεν χρειάσθηκε, γιά να είμεθα ειλικρινείς, άνετα δε θα μπορούσε να αγωνισθεί τερματοφύλαξ οποιοσδήποτε εκ των θεατών (πλην εμου, δεν μου χωράει καμμία φανελα πλέον!) και το σκορ να μην είναι διαφορετικό, αλλά μην κάνουμε διακρίσεις και αποκλεισμούς από την δημώδη μούσα. Δεν είναι πρέπον, ούτε και πολιτικά ορθόν!

Hades είπε...

Μακράν το θετικότερο όλων, ο Γιάννης Παπαδόπουλος. Επιτέλους δηλαδή, ο μικρός είναι μεγάλη παικτούρα. Μαζί με Κατσικογιάννη στα χαφ θα έχουμε πίνακες ζωγραφικής...
Έτερο πολύ θετικό ο Πατσατζόγλου. Ούτε στον ύπνο μου τέτοια εμφάνιση (επιτέλους)...
Από το σκορ είμαι πολύ δυσαρεστημένος. Χάσαμε μεγάλη ευκαιρία.

Αναφορικά πάντως με τον λαό... χμμμ...προσωπικά θα τον εξυμνησω όταν θα κόψει τις μάνες και τα σπίτια. Στο κάτω-κάτω όποιος επιθυμεί, ας πάει να πιάσει τον κάθε Κυργιάκο κατ'ιδίαν. Αυτό το καραγκιοζιλίκι του πλεονάζοντος ανδρισμού πρέπει να τελειώσει επιτέλους. Δεν μπορούμε να βρίζουμε μάνες και σπίτια και μετά να ξεσηκωνόμαστε όταν μας βρίζουν τους νεκρούς.

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ Hades: Ο Γιάννης Παπαδόπουλος έσκισε χτες. Ανυπόκριτο "μπράβο" στον Βαλβέρδε. Μπορεί να μην ξέρει ακόμη, αλλά βλέπει και μαθαίνει, και κυρίως επεμβαίνει.
Για τις "μάνες" και τα "σπίτια" τα έχω πει και εγώ, και μάλιστα τα έχω πεί στη Θύρα 7. Ούτε ο "ΠΑΟ" γαμιέται ούτε η "Λεωφόρος". Ούτε η "ΑΕΚ", ούτε η "Τουρκία". Ούτε η "μάνα" κανενός. Απλώς πρόκειται περί γελοιοτήτων, που χαρακτηρίζουν το γελοίο κράτος που λέγεται Ελλάδα και έχει γελοίο κοινωνικό ιστό. Άκου εκεί "γαμιέται η Λεωφόρος"! Λες και αν όντως γαμιότανε θά 'τρεχε και τίποτα! (Με βάζεις σε φωτιές να κάτσω να γράψω κανά σεντόνι...) Σε χαιρετώ.

Hades είπε...

:):):)
Αγαπητέ φίλε και σύγγαυρε Γιώργο, προς τι η απορία σου; Θα έχεις διαπιστώσει ότι έχω μια... ιδιαίτερη συμπάθεια στα σεντόνια! :):):)

Ο Βαλβέρδε τους γουστάρει τους πιτσιρικάδες. Στην Μπιλμπάο από τους πιτσιρικάδες είχε ξεκινήσει και προήχθη στην πρώτη ομάδα όταν παρουσίασε εξαιρετικό έργο (όπου πρακτικά και πάλι με πιτσιρικάδες προσπαθούσε να δουλεύει). Απλά το κάνει με τους δικούς του ρυθμούς. Μην ξεχνάμε ότι με το που υπέγραψε έθεσε ως βασικό όρο να παρακολουθεί ο ίδιος τις ακαδημίες -ήταν η είδηση του καλοκαιριού που με είχε ενθουσιάσει περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη (μετά ήρθε και η πρόσληψη Τεν Κάτε και ήμουν μέσα στην τρελή χαρά! :):):) ).
Βέβαια μην ξεχνάμε ότι και ο Τάκαρος το είχε επιχειρήσει πέρσυ, όσο γινόταν. Για να αποδίδουμε και τα εύσημα όπου πρέπει.

Αναμένω το σεντόνι! :):)

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ Hades: Για τον Τεν Κάτε ήξερα από πρώτο χέρι - είμαι, βλέπεις, και Άγιαξ (παιδιόθεν). Μας έκαψε δύο χρονιές συνέχεια με τα κόλπα του ο τεντόπανος.

Το σεντόνι το "κέρδισες" και θα το υποστείς (μάλλον μεσοβδόμαδα). Χαίρε!

Γκόγκας Ντάρκος είπε...

@ Dr. Θεόδωρος Πέππας:

Ιατρέ μου, δεν θα μπορούσα ποτέ να παραλείψω να αναφερθώ στον Αντώνη.

Αν προσέξεις, θα ιδείς που γράφω "ταις αοράταις Αντωνιακές δορυφορούσες δυνάμεις". Ελαφρά παράφραση κομματιού του ανατολικορωμαϊκού χριστιανικού λειτουργικού τυπικού, που αναφέρεται στις αόρατες (αγγελικές, δηλαδή) δυνάμεις που προστατεύουν τον σύμπανατα κόσμο, κατά πως λέγει το δόγμα της.

Και όντως αυτός ο Αντώνης δείχνει να δημιουργεί "πεδίο" τριγύρω απ'την εστία μας. Ακόμα και ακίνητος να κάθεται, αλυσοδεμένο χειροπόδαρα να τον έχουν για 90 λεπτά, και πάλι βλέπεις την μπάλα να κάνει τσαλίμια όταν τον πλησιάζει.

Τρομερά πράγματα, δεν σύμφωνείτε Δόκτωρα και Καθηγητά μου;

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ ντάρκος γκόγκας: Ασύλληπτα για για τον πεπερασμένο νού του ανθρώπου, αγαπητέ μου Γαυρονταρκόγκογκα... - ταις αγγελικαίς δορυφορούμενος τάξεσιν. Κι από κοντά "θρόνοι", ου μην αλλά και "εξουσίαι" και σεραφειμοχερούβειμα!
Χαίρε!