29.9.08

ΑΚΟΥΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ! ΝΕΟΣ ΚΙΚΕΡΩΝ ΕΓΕΝΝΗΘΗ ΗΜΙΝ!


Δεν βάζω το βιντεάκι για άλλον λόγο, παρά μόνο για να μη χάσουμε τη μοναδική ευκαιρία να ακούσουμε και, βεβαίως, να απολαύσουμε τον νέο Κικέρωνα που περιέγραφε τον αγώνα στο Παγκρήτιο Στάδιο το Σάββατο το βράδυ. Τί ευφράδεια! Τί ευγλωττία! Τί σχήματα λόγου και διανοίας!

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Περί Κικέρωνος:
Να μην ξεχάσουμε και το σχόλιο στη σημερινή "Ελευθεροτυπία" του φίλτατου Αλ. Σπυρόπουλου, ο οποίος ουτε λίγο ουτε πολύ, βάζει στο ίδιο καζάνι με τον Μπαρκαουάν, τον ...Ακη Στολτίδη (με αφορμή τους τραυματισμούς του νορβηγού της Ροζενμποργκ-προ τετραετίας και του δανού της Ντισνειλαντ-τελος πάντων). Τον αποκαλεί ...Στολτίδαρο (!!!!!!) και το μόνο που δεν λέει είναι "καλά σας κάνανε κ*λόγαυροι". Επικεντρώνεται στο άρθρο του στον τραυματισμό του Βιερίνια (κόκκινη κάρτα και κάθειρξη, ειναι η ετυμηγορία του κυρίου Σπυρόπουλου). Δηλαδή, αν (λέμε, αν) είχε σπάσει το πόδι του Μπελούσι ή τα πλευρά του, τότε μόνο ο "Τατάρος" - όπως κολακευτικά (!!) τον αποκαλεί - θα έπρεπε να τιμωρηθεί??
Τα γράφω αυτά - θυσιάζοντας χρόνο απο τη διατριβή μου διάολε- γιατι δεν τα είδα γραμμένα σε οπαδική εφημερίδα, αλλά στην ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ που αγοράζω απο το 1976, πότε βγήκε τελος πάντων, γαμώ το. Δεν τα γράφει ο κρητικός ανταποκριτής (ο Μ. Δανδουλάκης - καλά, αυτός είδε σκληρό παιχνίδι εκατέρωθεν, και καμμία αμφισβητούμενη φάση !!!), αλλά ειναι ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΣΧΟΛΙΟ.
Δεν είναι θέμα ποδοσφαίρου πλέον, αλλά οτι προσπαθούν κάποιοι "κύριοι χούλιγκαν με γραβάτα" να μας πουν οτι ειμαστε μαλάκες..
ΥΓ:Α ρε Τοροσίδη, α ρε Ντάρκο, τι χασατε και μιλάνε τα νούμερα. Α! Μιλησε και το βλαμμένο ο Σφακιανάκης εκτος απο τον πεοπαίκτη προπονητη του φιδιού ("αν κάποια ομάδα έπρεπε να κερδίσει, αυτή είμαστε εμείς"...εμ βέβαια, το πολύ gamissi στο λιμάνι προκαλεί παραισθήσεις)

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ ανώνυμος: Ο Σπυρόπουλος ή μπούχαχας ΝΟΜΙΖΕΙ ότι αποδίδει με στυλ τα ονόματα των ξένων ποδοσφαιριστών, όταν στραμπουλάει το στόμα του και δαγκώνει τη γλώσσα του. Το άτομο δεν γνωρίζει γλωσσικώς πού πατάει και πού πηγαίνει. Μπαίγνιο μέγα, όταν μεταδίδει αγώνες. Πιάνουμε την κοιλιά μας από τους καταιγισμούς της μπουρδολογίας του. Κάποιος παλιός συμμαθητής του (βάζελος) μου είπε ότι ο περί ο λόγος είναι -λέει- γαύρος. Τόσο το χειρότερο!

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ (αθλητικός τομέας): σιχαμένο φύλλο.

ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ: Παρλιακό, γαλλιστί braque. Καμμία σχέση με τον ζωγράφο. Ο Θρύλος δεν αντέχεται εύκολα!

Σε χαιρετώ.

Unknown είπε...

Καλά, το τί ακούσαν τα αφτάκια μας και διάβασαν τα ματάκια μας δε λέγεται. Ώρες-ώρες νομίζω ότι βρίσκομαι σε κάποια σελίδα του προφητικού "1984" του μέγιστου Όργουελ.
Ο Σφακιανάκης τι ζόρι τραβάει με τον Ολυμπιακό; Γιατί τρελαίνεται όταν παίζει εναντίον μας; Και φόρεσε και τη δοξασμένη μας φανέλα.

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ Βαγγέλης: Μερικοί δεν αντέχουν. Αι, δεν είναι όλοι για όλα! καλημέρα

George είπε...

Υπομονή αδελφια!!! Αύριο ειναι η πανελληνια ημέρα αντικειμενικοτητας!!! Εχουν απεργια οι δημοσιογράφοι!!

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ george: Ελπίζω και οι "δικοί μας"! Χαίρε.