23.9.08

ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ



ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΠΕΤΡΟΥ ΚΟΚΚΑΛΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ.
Το "ΦΩΣ" γράφει κάτι άσχετα και γενικόλογα και προεξαγγελτικά αριστερά στην κορυφή: ήτοι τίποτα.
Ο "ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ" δεν γράφει απολύτως τίποτα.

Κατά τα λοιπά ο μεν ΟΣΦΠ... έχει ξεφύγει από τα ελληνικά σύνορα, οι δε φιλολυμπιακές εφημερίδες, τί να σου πω; Μας έχουν σκλαβώσει!

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς, το επίπεδο των εφημερίδων μας δεν συμβαδίζει με τη συντριπτική πλειοψηφία των οπαδών και φίλων μας. Παρ' όλα αυτά, το ΦΩΣ προσπαθεί (προσπαθεί, όμως δεν φτάνει απλά η προσπάθεια) τουλάχιστον στα σχόλια που αναφέρονται στις άλλες ομάδες (και κυρίως στις ανταγωνιστικές) να είναι όσο το δυνατό πιο αντικειμενικός. Τώρα, ο τίτλος και οι υπέρτιτλοι... χέστα κι αστα..

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ ανώνυμος: Ναί, σύγγαυρε. Έτσι ακριβώς είναι. Εκοψε το λουφέ στον Νικολαϊδη ο Κόκκαλης, για λόγους που μόνο εκείνοι ξέρουν και κανένας άλλος, και το "ΦΩΣ" το γύρισε στο... μετρημένο "αντάρτικο". Αλλά πές μου, σε παρακαλώ: να αγοράσω "αντικειμενική" φυλλάδα και να ταϊζω τα αντιολυμπιακά πανουτσοχελοκαρπετοπουλοκόρακα; Όχι! Ή να ξαναγυρίσω μετά από χρόνια στον "Φίλαθλο" και να μου σπάει τα νεύρα ο φαφούτης με τις μπούρδες του; (Άσε που έχω τη χαρά να διαβάζω κάθε πρωί τον Μπαζίνα ηλεκτρονικά στο εξώφυλλο του Φίλαθλου, κι έτσι γλυτώνω από τους Κουρήδες.) "ΦΩΣ", λοιπόν, και "ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ" και (δυστυχώς...) ξερό ψωμί). Σε χαιρετώ.

Hades είπε...

Πάλι καλά τουλάχιστον που ο ΦΩΣ γράφει κάτι. Αν και απ'ό,τι παρατήρησα αναγκάστηκε να κάνει πιο μιρκη΄τη δήλωση του... Φέργκιουσον ότι "δεν ξέραμε από που θα μας έρθει"...
Μην τον στεναχωρήσουμε τον πρόεδρο, βέβαια. Αλλά όλ'αυτά τα καθάρματα ξεχνάνε ότι πέρσυ επιτέλους κάναμε κάτι πολύ καλό στην Ευρώπη με τον Κόκκαλη εκτός προσκηνίου.

Πάντως εγώ τον πάω πολύ τον Πετράν. Ιδίως μετά τις περσινές δηλώσεις του περί του... χρυσού αιώνος του αιωνίου ανέβηκε πολύ στην εκτίμησή μου... Τώρα ανέβηκε ακόμη περισσότερο.

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ Hades: Ο Πέτρος είναι καλό και διαβασμένο παιδί. Όποτε μιλάει ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΙ. Και δεν είναι παιδί του μπαμπά. Αυτό δεν σημαίνει ότι του δίνω δίκιο -γιατί όντως δεν ξέρω τί συμβαίνει στο Κοκκαλέικο-, αλλά μου είναι δύσκολο να δώσω σε άλλους δίκιο - και δεν εννοώ τον πατέρα του, αλλά άλλους και άλλες γύρω από τον πατέρα του. Με βάζεις, φίλε, στον πειρασμό να τα γράψω πρωτοσέλιδα, και δεν έχω καθόλου χρόνο - πνίγομαι!