30.8.08

ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ



Στο Β΄ ημίχρονο παίξαμε μπάλλα, και νικήσαμε 3-1 τον Αστέρα Τρίπολης. Είδαμε, βέβαια, το χάρο με τα μάτια μας στο πρώτο μέρος. Ευτυχώς καθάρισαν ο Γκαγιέττι (2) και ο Κοβάτσεβιτς. Παιχτούρες ο Ντουντού και ο Ντιόγκο. Είναι, όμως, δυνατόν να ξεκινάει η ομάδα χωρίς τον Μπελούτσι;! Μόλις μπήκε, μπήκε και τάξη στο παιχνίδι. Μεγάλη ολυμπιακή ψυχή -για άλλη μία φορά- ο Τάσος Πάντος.

ΠΑΝΤΟΣ: «Με τη σημερινή μας νίκη καταφέραμε και στείλαμε το μήνυμά μας. Μπορεί να ήμασταν όλοι στεναχωρημένοι από τον αποκλεισμό της περασμένης Τετάρτης, αλλά ο Ολυμπιακός είναι φτιαγμένος να ξεπερνάει όλες αυτές τις δυσκολίες και να σηκώνει ψηλά το κεφάλι του. Με τη σημερινή μας εμφάνιση και τη νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης στείλαμε το μήνυμα, πως όποιος θέλει να μας πάρει τα πρωτεία, ας έρθει να μας τα πάρει! Παίξαμε πολύ καλά στο δεύτερο ημίχρονο. Ξεπεράσαμε το άσχημο πρώτο μέρος και το γεγονός πως βρισκόμασταν πίσω στο σκορ. Δικαιούμαστε αυτή τη νίκη και με το παραπάνω».

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλα ητανε. Η φωτο σας με τον αλλο περιλαμπρο μπλογκερ εχει αναρτηθει ηδη στο δικο μου. Μπορειτε να την παρετε οποτε θελετε.
ΤΑΣΟΣ ΠΑΝΤΟΣ ΟΕΟΕΟΕ

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ Θάνος Πέππας: Αναρτήθηκε και εδώ. Στείλε μου και αυτήν με εσένα και τον Δημήτρη!

Θεόδωρος Α.Πέππας είπε...

Να βαλεις και λεζαντα "Αμμες δε γ'εσσόμεθα πολλώ κάρονε¨"!

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ Θεόδωρος Α. Πέππας: Εξαιρετικά σπαρτιατικόν.