15.8.08

ΚΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΟΥΝΑΓΕ...



Ο κύριος Βαλβέρδε δήλωσε τα ακόλουθα:
Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Όταν κάνεις λάθη τα πληρώνεις. Κάναμε πολλά λάθη, αλλά θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει κάποιο γκολ. Δείξαμε αδυναμίες όμως στο να το κάνουμε αυτό. Σίγουρα είναι ένα πολύ κακό αποτέλεσμα, αλλά έχουμε ακόμα ένα παιχνίδι μπροστά μας. Το τρίτο γκολ που δεχθήκαμε ήταν πολύ κακό για εμάς. Αλλά στόχος μας είναι να περάσουμε στην επόμενη φάση. Είναι δύσκολο, και μετά από αυτό το 3-0 το έργο μας γίνεται ακόμα πιο δύσκολο. Αν μείνουμε έξω, τότε θα μιλήσουμε γι’ αυτό. Τώρα δεν μπορούμε να πούμε κάτι. Έχουμε ακόμα ένα παιχνίδι και δεν θα παραιτηθούμε. Ούτε η Ανόρθωση είναι αυτή που είδαμε σήμερα, ούτε ο Ολυμπιακός είναι αυτός. Δεν νομίζω ότι η Ανόρθωση θα κάνει τρεις ευκαιρίες και θα βάλει τρία γκολ. Δεν νομίζω ότι ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να προκριθεί στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Τα πράγματα είναι δύσκολα, αλλά θα κάνουμε τα πάντα για να προκριθούμε. Ο Ολυμπιακός μπορεί να περάσει στην επόμενη φάση. Έχουμε τη ρεβάνς μπροστά μας και θα κάνουμε τα πάντα για να ανατρέψουμε τα πράγματα.


Ξαναδιαβάζουμε μερικά από τα παραπάνω:
1. "Έτσι είναι το ποδόσφαιρο." Σώπα!
2. "Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Όταν κάνεις λάθη τα πληρώνεις." Εσύ πώς πλήρωσες τα δικά σου λάθη;
3. "Αν μείνουμε έξω, τότε θα μιλήσουμε γι’ αυτό." Καλά, αμίγο. Τότε -ο μη γένοιτο- θα μιλήσουμε εμείς γι' αυτό.
4. "Δεν νομίζω ότι η Ανόρθωση θα κάνει τρεις ευκαιρίες και θα βάλει τρία γκολ." Τί ήθελε να πει ο ποιητής;...

*********************

Στο εξώφυλλο του "ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ" -με κλικ η εικόνα μεγεθύνεται- αναγράφεται ότι ο κ. Βαλβέρδε είπε ότι, αν προκριθούμε στην επόμενη φάση, όλοι θα ξεχάσουν τη ντροπιαστική ήττα με 3-0 από την Ανόρθωση. Λυπάμαι, αλλά ο εξαίρετος αυτός κύριος δεν έχει καταλάβει ούτε σε ποιά ομάδα έχει έλθει ούτε τί σημαίνει "μνήμη του γαύρου". Αλλά τί να λέμε. Τον "Εθνικό" της Ισπανίας προπονούσε, τί να καταλάβει...

Φυσικά και δεν φταίει μόνο ο Βαλβέρδε. Αν και όταν μιλήσει και ο Άλλος, θα σχολιάσουμε και αυτουνού τα λόγια. Διευκρινίζεαι, σύγγαυροι, ότι ο "Άλλος" είναι εκείνος, στον οποίον ανήκει η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ με τα γραφομενά σου. Αλλά αν δεν υπάρχει ο σωστός σχεδιασμός σωστά από την αρχή, "ζήσε μαύρε μου να φάς τριφύλλι" (καμία σχέση ο γραφών με τους τριφυλλοφόρους)

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ ανώνυμος: Χωρίς σχεδιασμό, όντως δεν τρως τριφύλλι. Χαίρε.

Θεόδωρος Α.Πέππας είπε...

Σε σταση αναμονης Το οπλο παρά πόδα

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ Θεόδωρος Α. Πέππας: Και από τις εξοχές... Χαίρε!

Θεόδωρος Α.Πέππας είπε...

Ave, Georgius, Corfucrator! Οι μελλοεργαζόμενοι σε χαιρετούν! Α, και θέλω, να περάσεις-και να περάσετε, συγγαυροι-από την σελίδα όπου ανηρτησα μια θρυλική πεντάδα μας στο φωτοκουϊζ-ρετρό
http://theopeppasblog.pblogs.gr/

Ανώνυμος είπε...

Kυριε Καθηγητα μου, εχετε απολυτο δικιο σ αυτα που λετε. Το θεμα ειναι "Ποιος" μας ακουει...