21.7.08

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΝΙΚΟΛΑ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΕ, ΓΙΓΑΝΤΑ!


Οι δηλώσεις του Μουστάκια είναι παρμένες από το μπλογκ του σύγγαυρου Pesetero:

*
Ο Αναστό είναι προπονητής στον ΠΑΣ Γιάννινα. Σεζόν 2002-2003 και ο ΠΑΣ που παλεύει για τη σωτηρία του με τη "Δαμόκλειο Σπάθη" της αφαίρεσης βαθμών πάνω απ'το κεφάλι του, αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό στα Γιάννινα. Ο ΠΑΣ του Αναστόπουλου παίρνει το "Χ" (0-0) και ουσιαστικά ξαναβάζει τον Ολυμπιακό στο παιχνίδι της κατάκτησης του τίτλου στην 24η αγωνιστική. Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού βρίζουν καθ'όλη τη διάρκεια του αγώνα τον Αναστό, ο οποίος στη συνέντευξη τύπου θα δηλώσει :
Αυτούς που με βρίζουν τους είχα πελάτες και ως παίκτης και τους έχω πελάτες ως προπονητής.

* Σε ερώτηση για το τι αισθάνεται όταν χάνει ο Παναθηναϊκός, τώρα που είναι προπονητής, ο Αναστό απαντά :
Δεν μπορώ να πω ότι όταν χάνει ο Παναθηναϊκός δεν νιώθω μια κάποια χαρά.

* Αγωνιστική περίοδος 2001-2002. Η Παναχαϊκή μάχεται για τη σωτηρία της και καλεί τον Αναστό να τραβήξει το... κουπί. Η Παναχαϊκή πάει πόντο-πόντο μέχρι το τέλος με τον Εθνικό Αστέρα και σώζεται την τελευταία αγωνιστική, όταν ο Παναθηναϊκός θα κερδίσει τον Εθνικό Αστέρα και θα τον "ρίξει" στη Β' Εθνική. Ο Αναστό μιλώντας με τον εκπρόσωπο του Παναθηναϊκού, Σοφοκλή Πιλάβιο, το... ρίχνει :
Το ήξερα ότι ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλο σωματείο. Το ήξερα ότι θα παίξει για την ιστορία του. Πάντα τον σεβόμουν.
Ο Αναστό σταματάει για λίγο. Και συμπληρώνει :
...και τον φλόμωνα και στα γκολ.

*
Σε ερώτηση για το αν θα πήγαινε κάποτε στον Παναθηναϊκό για να εργαστεί, η απάντηση ήταν αφοπλιστική :
Στην Παιανία θα πήγαινα μόνο για βόλτα και για να πάρω αέρα...

2 σχόλια:

Unknown είπε...

Είδα τις καινούριες μεταγραφές της ομαδάρας μας στην προηγούμενη ανάρτηση. Άργησε αλλά απάντησε όπως έπρεπε η προεδράρα. Οι Πεπαγιόλα και Πέπασον παικταράδες, αλλά εκεί που εντυπωσιάστικα ήταν με τον Ιννεστατόρε. Πραγματικά έμεινα άφωνος. Αφού μπορούμε και παίρνουμε τέτοιους παίκτες όλα θα πάνε πρίμα:)
Όσο για τον Αναστό, τι να πει κανείς. Με αυτόν τον παίκτη μεγάλωσα. Αυτός ήταν το εννιάρι του Θρύλου όταν ήμουν στο δημοτικό και στο γυμνάσιο. Μεγάλη παικτούρα και μεγάλη Ολυμπιακάρα. Πάντα στις καρδιές μας. Νομίζω ότι από τότε που έφυγε δεν έχει έρθει στον Ολυμπιακό κάποιος ισάξιός του. Ο άνθρωπος το είχε το γκολ στο τσεπάκι. Και τους πελάτες τους είχε περιποιηθεί πολλές φορές.
Ελπίζω τώρα ο Ιννεστατόρε να πάει το ίδιο καλά:)

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ βαγγέλης: Ο Ιννεστατόρε είναι όχι πλατό, αλλά κουτσό άλογο! Άκου που σου λέω - ξέρω. Οι άλλοι δύο είναι καλοί. Ο Αναστόπουλος ΜΕΓΑΣ.