14.7.08

ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ Ο ΛΟΥΑ-ΛΟΥΑ; Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΟΝ ΘΡΥΛΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ!


Σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό "Real FM" ο Λομάνα Λούα Λούα είπε μεταξύ άλλων τα εξής:
Όταν υπέγραψα ήταν για τρία χρόνια και όχι ένα. Ευχαριστώ τον κύριο Κόκκαλη για ό,τι έχει κάνει για μένα. Οταν βγήκα από το νοσοκομείο με φρόντισε. Πρέπει να είναι κανείς ηλίθιος για να μην το αναγνωρίσει. Στη ζωή πρέπει να εκτιμάς τους ανθρώπους και να τους το επιστρέφεις. Ο κύριος Κόκκαλης ήταν στις ΗΠΑ όταν έμαθε για μένα.
Αγαπώ τον Ολυμπιακό και η υποστήριξη που έχω είναι υπέροχη. Δεν έχω πρόβλημα με τους συμπαίκτες μου ούτε είμαι άνθρωπος που κάνω φασαρίες, ούτε ξενυχτάω και πίνω.
Καταλαβαίνω ότι έχω κάνει λάθη, το παραδέχομαι. Οι άνθρωποι, όμως, μπορούν να αλλάξουν. Στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν ξέρω τι έχω κάνει και έχει προκύψει αυτή η ιστορία. Όταν κάνω λάθη είναι ο πρώτος που το παραδέχομαι και ζητάω συγνώμη.
Μην ξεχνάμε ότι στην Αγγλία υπάρχει άλλη νοοτροπία και χρειάζεται ένας χρόνος για να μάθεις τι ζητάνε από σένα και για να μπορέσεις εσύ να καταλάβεις κάποια πράγματα. Δεν με ενδιαφέρει το Κατάρ, θέλω να μείνω. Μου αρέσει η Ελλάδα και στην οικογένεια αρέσει. Η απόφαση, όμως, δεν είναι δική μου, αλλά της ομάδας. Οι σχέσεις μου με συμπαίκτες και οπαδούς μας είναι πολύ καλές . Θα ήθελα πολύ να συναντηθώ με τον κύριο Κόκκαλη. Ημουν στο νοσοκομείο και δεν μπορούσα να τον δω γιατί κινδύνευε η ζωή μου. Θέλω να τον ευχαριστήσω για ότι έγινε. Πέρασα ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας και πολύς κόσμος δεν έχει καταλάβει τι έγινε. Διαβάζει κάποια πράγματα από τον Τύπο, αλλά δεν ξέρει τι πραγματικά συμβαίνει. Αυτό είναι ανεύθυνο. Στο ποδόσφαιρο δεν παίζουν ρόλο τα χρήματα, αλλά να είσαι χαρούμενος. Κάποια πράγματα, όμως, δεν είναι επιλογή των παικτών. Δεν έχω συζητήσει με τον Ολυμπιακό. Όπως είπα θέλω να μιλήσω με τον πρόεδρο. Αν μου πουν ότι δεν με θέλουν θα το καταλάβω, Ο παίκτης δεν είναι πάνω από την ομάδα. Αν δεν σε θέλουν δεν έχει νόημα, αλλά προσεύχομαι όλα να πάνε καλά.

7 σχόλια:

αντωνης είπε...

καλημερα Γιωργο.

ΗΜΑΡΤΟΝ επιτελους. Το παλληκαρι σχεδον παρακαλαει να μεινει και προφανως κανεις δεν του λεει κατι.
Αν δεν μας κανει ως παικτης, αντε να το καταλαβω αλλά δεν συμφωνω. Για μενα ειναι χρησιμος. Αλλά αν δεν μας κανει ως χαρακτηρας, σιγα τα κατηχητικα...

George είπε...

Αφου καλύψαμε ολες μας τις αναγκες και ενισχυσαμε ολες τις θέσεις στις οποίες πονάμε, είπαμε να διωξουμε το αγαπητο σε ολους (ενοχλεί αυτό) Λούα Χ2......

Αφου λοιπον βαδιζουμε τόσα χρονια χωρις σχεδιο , οποια η εκπληξη?!!!

Λοιπον θα φυγει για τους εξης , κατ' εμέ, λόγους (σε παρενθεση αυτοι που ενοχλουνται):

1. Θα φέρει λεφτα περισσοτερα απο αυτά που δωσαμε και δινουμε για το συμβολαιο του (Χρυσικοπουλος)
2. Ειπε τα καλυτερα λογια επανελλειμενα για τον Λεμονή (Σαββας-Σωκράτης)
3. Τον γουστάρει ο κόσμος πιο πολυ απο τον προεδρο αυτή την εποχή (Σωκράτης)
4. Αργει στις προπονησεις (Ρουφιανο-Μπουρεκας). Προφανως ηταν προτιμοτερο να αργει στις προετιμασιες και στις επιστροφες απο τις άδειες (ριμπο, τουρέ, νέρι κ.λ.π)

Στο καλο φιλε λουα Χ2. Ο κόσμος του ολυμπιακου δεν ειναι αχάριστος,να εισαι σιγουρος οτι ξερει να εκτιμα....

Unknown είπε...

Συμφωνώ απολύτως με τον τίτλο σας, κ. καθηγητά. Η απάντηση είναι βέβαια τα λεφτά. Κρίμα να διώχνουμε παίκτες που αγαπάνε την ομάδα. Δεν έχουμε αυτήν την πολυτέλεια.

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ αντώνη; & george & βαγγέλης: Συμφωνω σε όλα. Προσωπικά δεν με ενθουσιάζει το στυλ του Λούα Λούα. Με ενθουσιάζει όμως η ρητή αφοσίωσή του στην ομάδα μας και όχι στους παράδες. Δεν είναι συμπεριφορά αυτή απέναντί του.

Ανώνυμος είπε...

To θεμα αδερφια συγγαυροι ειναι αλλο. Δεν βλεπω ο θειος Σωκρατης να παιρνει αλλο παιχτη.
Εχουν περασει κι αλλοι παιχτες με πιο κωλοχαρακτηρα (και μη ξεχναμε τον Νερι, ετσι;). Αυτο που μετραει για εμενα ειναι να γινεται σωστα η δουλεια. Και ο Νερι και ο Λουα και πολλοι αλλοι υπηρξαν αφωσιομενοι στην ομαδα.
Οποτε αν ειναι και δεν ερθει αλλος καλυτερος, ο Λουα πρεπει να μεινει

Stratos είπε...

Αυτό δεν μπορώ να καταλάβω κι εγώ...
Εντάξει έχει κάνει λάθη, αλλά πλέον τον ξέρουμε και μας ξέρει (την ομάδα).
Να διώξουμε τον Λούα, για να φέρουμε έναν άλλο με αυτά τα χαρακτηριστικά, τον οποίο όμως δεν έχουμε βρει ακόμα.
Και γιατί να μην το κάνουμε ;
Αφού μέχρι τώρα κλείνουμε τις μεταγραφές για πλάκα.

Θεόδωρος Α.Πέππας είπε...

Προσυπογράφω όλα, όλων. Μεχρι τωρα, μόνο ποιοί φευγουν ακούω