21.6.08

ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΧάΛΙ


Γιατί δεν ήρθε τελικά στον Θρύλο ο ορκισμένος γαύρος Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος είναι "άλλου παπά ευαγγέλιο". Το πράσινο χάλι, όμως, αναδεικνύεται μεγαλοπρεπέστατα στο σημερινό πρωτοσέλιδο της DERBY. Κάνετε κλικ πάνω στην εικόνα και διαβάστε ποιούς... "περιμένουμε" ακόμα να έλθουν στο λιμάνι. Οι πρασινάνθρωποι έχουνε λαλήσει κανονικά: 11 στα 12 τούς έχουμε από κάτω, κι αυτοί μας λένε για τις μεταγραφές του... Κωνσταντίνου, του... Μάντζιου, του... Γκέκα και του... Βύντρα (μεταξύ άλλων)! Και πού είναι όλα αυτά τα παιδιά, ρε σεις πρασινόμαγκες;! Κι εντάξει - μας τους πήρατε. Μπράβο σας. Πείτε μας τώρα και τί άλλο πήρατε, που σας το δώσαμε όμως εμείς!

Τον Χριστοδουλόπουλο, σύγγαυροι, προσωπικά τον ήθελα στον Θρύλο. "Παιδί της Θύρας 7" ήταν ο Λάζαρος. Κρίμα που δεν φόρεσε την ερυθρόλευκη φανέλλα. Μην αποκλείετε, ωστόσο, τίποτα! Δεν τον πήρανε δα και τα χρόνια!... Αφήνω που υπάρχει και άλλος ένας παράγοντας υπέρ μας για το μέλλον: η συνδυαζόμενη πάντα με αισθήματα "ακένωτης αγάπης" "βαθιά ανθρωπιά" της πράσινης οικογένειας!

9 σχόλια:

El Patron είπε...

Με πιάνει αλλεργία με τις πρασινοφυλλάδες.Στο μπάσκετ πήραμε την προσωπική μου συμπάθεια,τον καισαριανιώτη Θοδωρή Παπαλουκά.Ελπίζω να έπιασαν δουλειά οι κονσιλιέρι του προέδρου από τώρα γιατί μετά..

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ dimitri: Ο Παπαλουκάς είναι από την περιοχή Ελληνορώσων, και πήγαινε σχολείο στο Νέο Ψυχικό. Είναι παλιός μαθητής της συζύγου μου. Σε χαιρετώ.

Θεόδωρος Α.Πέππας είπε...

Nα σου πω δεν πολυστενοχωρηθηκ γιά τον Λάζαρο Πολύ καλός, ΟΤΑΝ τουρχεται, αλλά αυτό γίνεται μια στις δεκα ή στις 20 φορές Προτιμώ, πάντως, την επικράτηση την άνοιξη και όχι το ...καλοκαίρι Κι αν δεν πήραμε τον ..Βύντρα, τον Γκέκα ή τον Σπυρόπουλο δεν τα καταφέραμε και άσχημα 11-1 τα τελευταια 12 χρόνια Ουτε ο ..Κονσεϊσάο, ούτε ο ...Βύντρα μας πέρασαν!

Θεόδωρος Α.Πέππας είπε...

Ο Χριστόφορος σε πρόλαβε στην σελίδα Εκανε το Νταμπλ στις ερωτησεις Αμποάγκουε και Μπόμπυ Μουρ!

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ Θεόδωρος Α. Πέππας: Δεν έχω και πολύ μεγάλη αντίρρηση. Δεν έπρεπε απλώς να "ανακατευτεί" ο Ολυμπιακός στην υπόθεση Χριστοδουλόπουλου, αφού -όπως λέγεται- δεν τον πολυθέλαμε. Από τη στιγμή που ανακατευτήκαμε, όμως, βρισκόμαστε χαμένοι. Τα χαζοχαρούμενα της Λεωφόρου δεν μπορούν, ωστόσο, να συγκρατήσουν τους ποταμούς της βλακείας που τους δέρνει.
Δεν είχα διαδίκτυο για 24 ώρες. Δεν ξέρω τι έχασα. Θα περάσω πιο ύστερα να δώ.

drunk tank είπε...

καλημέρα!
γενικότερα με τις αθλητικές φυλλάδες δεν τα έχω και πολύ καλά.
Πάντως αν θέλετε στο γαύρο επιθετικό, δηλωμένο ολυμπιακό, πολύ καλό παιδί και αξιόλογο σκόρερ σας έχω έτοιμη πρόταση για να μη ψάχνεστε σε βραζιλίες και ουγκάντες

http://youtube.com/watch?v=vzkmW6tYx58

Θεόδωρος Α.Πέππας είπε...

Eδω, αγαπητέ Γιώργο και συγγαυροι , ο Μπόμπυ Μουρ με την φανελα του Θρυλου
http://theopeppasblog.pblogs.gr/2008/06/otan-o-mpompy-odhghse-ton-thrylo.html

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ θεόδωρος α. πέππας: Α, ρε αθάνατε Μπόμπυ! Τι μου θυμίζεις, Θόδωρε!...

Θεόδωρος Α.Πέππας είπε...

Φυσικά, να αντιγραψεις την εικόνα Από καιρό μουγραφες να την σαρώσω Τοκανα! (πώς λέμε Ο Θρυλος σκαννάρει; ή ο Θρύλος Σαρώνει;) τι εστί το ορθό; Εχεις και νεο θαυμαστη και αναγνωστη [ξαναδες την εγγραφη του Μουρ]