3.4.08

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ κ. ΣΕΓΟΥΡΑ


Μετά τον αγώνα με τον Θρασύβουλο ο κ. Σεγούρα προέβη στις ακόλουθες δηλώσεις:

Είμαι ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα και από την απόδοση των παικτών μου σε ορισμένα σημεία του αγώνα. Είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού και καταφέραμε να ανταποκριθούμε στις δύσκολες στιγμές. Το ματς ήταν δύσκολο για δύο λόγους. Πρώτον για ψυχολογικούς, καθώς προερχόμαστε από την ήττα από την ΑΕΚ, και δεύτερον επειδή ο αντίπαλος ήξερε ότι θα ήμασταν νευρικοί για αυτό το λόγο. Προσπαθήσαμε να διορθώσουμε τα λάθη μας και σε έναν βαθμό τα καταφέραμε. Η ομάδα είναι έτοιμη. Πρέπει να συνεχίσουμε. Σήμερα ήταν η πρώτη δοκιμασία και με τη Λάρισα θα είναι η δεύτερη. Δεν υπαρχουν νεύρα μεταξύ των παιχτών. Είναι λογικό η αυτοπεποίθηση να είναι πεσμένη μετά την ήττα από την ΑΕΚ και αυτό οφείλουμε να το ξεπεράσουμε. Είναι φυσιολογικό να υπάρχει κόπωση, καθώς είμαστε κοντά στο τέλος της σεζόν και οι παίκτες έχουν ξοδέψει αρκετές από τις δυνάμεις τους. Εγώ που είμαι μαζί τους στην προπόνηση, βλέπω τη διάθεση τους να δουλέψουν και να συγκεντρώσουν τις δυνάμεις τους για το υπόλοιπο του πρωταθλήματος. Ωστόσο δεν είναι αυτό το πιο σημαντικό. Το σημαντικότερο είναι ο ψυχολογικός παράγοντας, ο οποίος δεν διορθώνεται μέσα σε δύο μέρες ή δύο εβδομάδες. Στο τέλος του πρωταθλήματος και για κάποιο καιρό ακόμα θα θυμόμαστε την βαριά ήττα από την ΑΕΚ, ήταν μια πολύ δύσκολη στιγμή για εμάς. Έτσι όμως είναι η φύση τους δουλειάς μας, να κοιτάμε πάντα μπροστά και το επόμενο παιχνίδι.


Κόβω και μπολντάρω τις τελευταίες δηλώσεις:
Στο τέλος του πρωταθλήματος και για κάποιο καιρό ακόμα θα θυμόμαστε την βαριά ήττα από την ΑΕΚ, ήταν μια πολύ δύσκολη στιγμή για εμάς. Έτσι όμως είναι η φύση τους δουλειάς μας, να κοιτάμε πάντα μπροστά και το επόμενο παιχνίδι.

Γκράν φιλοζόφ ο κύριος Σεγούρα! Μετά τον "μπλοκάκιο" μάς ήταν γραφτό να γνωρίσουμε και τούτον... Τού 'βαλα και μια φωτογραφία, μην τον (ξε)χάσουμε. Αλλά δεν φταίει (μόνο) αυτός...
Υπομονή, σύγγαυροι - υπομονή, γιατί πάντα υπάρχουν και τα χειρότερα...

4 σχόλια:

Hades είπε...

Χμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ........
Για να είμαι ειλικρινής, δεν είναι άτοπα αυτά που είπε ο Σεγκούρα. Και κατ' εμέ το σημαντικότερο πράγμα που ανέφερε ήταν αυτόπερί ψυχολογίας: όλες οι μεγάλες ξένες ομάδες διαθέτουν τημ ψυχολόγων που βρίσκονται δίπλα στους παίκτες οποτεδήποτε απαιτηθεί. Εδώ οι δικοί μας πάντα καλλούνται μόνοι τους να ξεπεράσουν τις όποιες δυσκολίες τους.
Θα μου πεις βέβαια, και ορθά, μα εκείνοι τις δημιούργησαν και ιδίως φέτος ο κόσμος τους στήριξε ανελλιπώς. Συμφωνώ απολύτως, αλλά αυτό δεν έχει να κάνει με την παλλινόρθωση της ψυχολογίας.

Όσον αφορά την τελευταία δήλωση, καλώς ή κακώς ο Σεγκοκύρα μιλάει ευρωπαϊκά.

Ανώνυμος είπε...

ψυχολόγους έχουμε. Τον Μπαρμπή και τον Σάββα.

Τελικά κύριε Καθηγητά είναι Σεγούρα ή Σεγκούρα;
Για να ξέρω αν θα κάνω ομοιοκαταληξία με το Φαγούρα
ή... με το μαγκούρα της Βερονίκης Δαλακούρα

Stratos είπε...

Γιώργο σ' ευχαριστώ για το σχόλιο.

Για χθες τώρα...
Το ίδιο έργο θα δούμε μέχρι τέλους.

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ Hades: Η "πολλή Ευρώπη" χαλάει τα "νοτιοανατολικά Βαλκάνια". Ας ξεκολλήσουμε πρώτα από εκεί (και όχι μόνο στο ποδόσφαιρο), ας πετάξουμε πρώτα το σκουτί που φοράμε κάτω από το μεταξωτό πουκάμισο, ας βγάλουμε και τις τρύπιες ή τις μπαλλωμένες κάλτσες που φοράμε με τα Τίμπερλαντ, και ΚΑΤΟΠΙΝ βλέπουμε. Με αντιλαμβάνεσαι, νομίζω...

@ α.π.: Σεγούρα. Ομοικαταληκτεί τελείως και με τη "φιγούρα" και με τη "ληγούρα". Σε ευχαριστώ που μου θύμισες το αστείο ποίημα του Αριστοτέλη Νικολαϊδη.

@ stratos: Σε χαιρετώ.