25.4.08

ΑΔΕΛΦΟΠΟΙΗΣΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΜΠΟΚΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ




Αγαπητοί σύγγαυροι, χθες αποφασίστηκε επίσημα η αδελφοποίηση του Ολυμπιακού και της Μπόκα Τζούνιορς καθυώς επίσης και η αδελφοποίηση των λιμανιών του Πειραιά και της Μπόκα. Οι δύο σύλλογοι θα συνεργάζονται πλέον σε θέματα αθλητικής τεχνογνωσίας, ποδοσφαιρικών ακαδημιών, μάρκετινγκ και πολιτισμού. Ως οπαδός του Θρύλου και της Μπόκα είμαι ευτυχισμένος, γιατί αυτό ήταν όνειρό μου από χρόνια: να δω τις δύο ομάδες μου ενωμένες με τον δεσμό της αδελφοποίησης. "Γαύροι" και "xeneizes" πλέον για πάντα μαζί.
DALE BOCA! ΖΗΤΩ Ο ΘΡΥΛΟΣ!

13 σχόλια:

Unknown είπε...

Πάντα υποστήριζα Μπόκα στην Αργεντινή, κ. καθηγητά. Πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός θα έχει μεγάλο όφελος από αυτήν την αδελφοποίηση. Πως προφέρεται το "xeneizes";

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ βαγγέλης: Χαίρε, Ευάγγελε. "Σενέισες" είναι η ντόπια προφορά της λέξης και σημαίνει "Γενοβέζοι".

Ανώνυμος είπε...

Η βρόμα στη βρόμα πάει...

Θεόδωρος Α.Πέππας είπε...

Χαιρω, και χαίρε, αλλά μην ξεχναμε και την επέτειο του Παλλαέουρ σαν σημερα Ο Σιγάλας σηκωνει πρωτος την πιό βαριά ευρωπαϊκή κουπα-μετά Φασουλας, Ρίβερς-αξέχαστη νυχτα Μεγαλη Πέμπτη ηταν, Μεγάλη όντως, και την επομένη, Μεγάλη Παρασκευή εφημερευα-οπως και σήμερα! (Α, και πρωταθλητες, οπως και σημερα!) Καλη Ανάσταση, Γιώργο και συγγαυροι

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ milionario, που προφέρεται "μιζιονάριο": Κι οι "μίζες" στους "μιζαδόρους" και οι κότες (gallinas) στη "Banda" στη μπάκα της Μπόκας.

@ Θεόδωρος Πέππας: Χθες ήμουν με τον Φασούλα και τα είπαμε! καλή εφημερία. Ευχές σε σένα, στον Θάνο, στην Ουρανία, σε όλους.

Unknown είπε...

Ευχαριστώ, κ. καθηγητά. Απόπου προέκυψε αυτό το παρατσούκλι; Συγγνώμη αν σας κουράζω με τις ερωτήσεις μου.

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ Βαγγέλης: Οι 5 ιδρυτές της Μπόκα ήσαν παιδιά ιταλών μεταναστών από τη Τζένοβα. Το "Τζούνιορς" οφείλεται στο ότι ένα από αυτά τα παιδιά σπούδαζε αγγλική φιλολογία.

τουκιθεμπλομ είπε...

Η αδελφοποίηση συνεπάγεται ότι θα αρχίσει και η Μπόκα να παίρνει πρωταθλήματα στα χαρτιά;

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ ΤΟΥΚΙΘΕΜΠΛΟΜ: Παίζουν χαρτιά στην Αργεντινή;

Ανώνυμος είπε...

Xρονια πολλα και καλα :)

Πιστευω μια τετοια κινηση θα μας οφελησει και ελπιζω να γινει η αρχη απο φετος στο θεμα των μεταγραφων..

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ red7white: Πολύ πιθανόν να γίνει κάτι στο μέλλον. Για φέτος δεν βλέπω να γίνεται τίποτα. Μην διαβάζεις τις εφημερίδες (ούτε τις δικές μας) τι γράφουν! Υποθέσεις κάνουν μόνο και φαντάζονται διάφορα. Να δούμε πρώτα πώς θα κυλήσει η συνεργασία σε άλλους τομείς, και κατόπιν θα έλθουν και οι μεταγραφές. Σε χαιρετώ.

Ανώνυμος είπε...

Ευτυχως για μενα δεν διαβαζω εφημεριδες, εκτος απο το καλοκαιρι, οχι για να δωσω απολυτη σημασια σε οτι λενε αλλα μαζι με το μπανιο στην παραλια η εφημεριδα ειναι το καταλληλο συνοδευτικο :)
Απο κει και περα, πολλα εχουμε να μαθουμε απο τον τροπο που δουλευει η Μποκα :)

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ red7white: Μυρωδιά μονάχα αν πάρουμε, τυχεροί θα είμαστε, σύγγαυρε. Πρόκειται για -από πάσης απόψεως- κολοσσό!