21.4.08

ΜΕΤΑ ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΜΑΤΣ.






Στο σταθμό του ΗΣΑΠ και σε ένα κεμπαπτζίδικο στο Φάληρο.
Στην πρώτη φωτογραφία: Τέσσερεις νεαροί γαύροι: Τζώνης, Δημήτρης, Θάνος και Θωμάς.
Στη δεύτερη φωτογραφία: Πατέρας και γιός.
Στην τρίτη φωτογραφία: Τρεις παλιόγαυροι: Θόδωρος, Χριστόφορος και Γιώργος.
Στην τέταρτη φωτογραφία: Σε κεμπαπτζίδικο στο Φάληρο διάφοροι γνωστοί γαύροι, ο μέγας γαύρος Παναγιώτης Μαχαίρας (στη μέση με το καπελλάκι) και ο... βάζελος ψήστης (δεξιά με την κόκκινη φανέλλα!) που μας ξέρει τόσα χρόνια και δεν μας έχει ακόμα φαρμακώσει! Αλλά και να μας φαρμακώσει, θα μας... ξεφαρμακώσει ο Πάνος ο Μαχαίρας, καθηγητής στη Φαρμακευτική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών (... έχουμε λάβει τα μέτρα μας...).

14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Έχετε συνειδητοποιήσει το μέγεθος της τραγικότητας (ή μάλλον της γελοιότητας) του ελληνικού ποδοσφαίρου, με κύρια (αλλά όχι αποκλειστική βέβαια) ευθύνη του Ολυμπιακού; Στην Ευρώπη ακόμα γελάνε...

Τόσο πολύ έχετε εμποτιστεί με την ιδέα της νίκης ανεξαρτήτως κόστους ή μέσων; Είμαι σίγουρος πως οι περισσότεροι θα πανηγυρίζατε αν το πρωτάθλημα δινόταν προτακαβολικά από τον...Αύγουστο (αν και τα τελευταία χρόνια κάτι τέτοιο ουσιαστικά γίνεται).

Δυστυχώς για τον Ολυμπιακό το συγκεκριμένο πρωτάθλημα αποτελεί μαύρη σελίδα για την ιστορία του, αλλά είπαμε, μπροστά στην τελική νίκη, δεν μας πειράζει και λίγη (ή και πολλή) απώλεια αθλητικής αξιοπρέπειας...

George είπε...

τελικα τι ενοχλει περισσοτερο? Το οτι η αεκ ή ο παο δεν πηραν το πρωταθλημα ή οτι το πηρε παλι ο ολυμπιακος?

Μάλλον το 2ο

Ανώνυμος είπε...

George, εσένα δεν σ'ενοχλεί που πήρε το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός;

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ socrates: Τί σοφά λόγια! Συμφωνεί μαζί σου και ο γίγας Κελπέκης.

@ george: Μα την έδωσες την απάντηση μόνος σου.

George είπε...

Καθόλου!

φιλε ανωνυμε, δεν τρελαινομαι που εξελιχθηκαν ετσι τα πραγματα. Αυτό όμως απέχει πολυ απο το να δέχομαι ετσιθελικα να καταργηθουν οι νόμοι...

αν υπάρχει κατι που θα μπορούσε να έχει γινει καλυτερα απο πλευρας ολυμπιακου ειναι οτι δεν εκανε την ενσταση πριν το ματς και την εκανε μετα. Αλλα σιγα μην απολογηθω στην αεκ στον παο και στους λοιπους γιατι υπερπιστηκα τα δικαιωματα που δινουν οι κανονισμοι , ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΝ ΟΛΟΙ!!

Κατα τα άλλα και να μην υπηρχε αυτη η υποθεση , ειμαι 100000000000% σίγουρος οτι θα υπηρχαν οι κατωθι δικαιολογιες που ξαναπηρε το πρωταθλημα ο ολυμπιακος:

1. η διαιτησια
2. η διαιτησια
3. η διαιτησια
4. Ο Καραμανλης που θελει να εχει καλες σχεσεις με τον Κοκκαλη
5. η διαιτησια
6. η διαιτησια
7. η διαιτησια
8. Ο Τζιγγερ που εκανε μπουρδελο τον παο
9. ο φερερ που εκανε μπουρδελο την αεκ
10. Το βέτο στα Σκοπια
11. Οι σεισμοί στην Τζακάρτα

Ανώνυμος είπε...

1997
1998
1999
2000
2001
2002
2003
2005
2006
2007
2008
to be continued

Ανώνυμος είπε...

Φίλε οικοδεσπότη του blog, τί σοφή απάντηση! Γιατί μόνο σοφός είναι όποιος εκτιμά το επίπεδο του ελληνικού πρωταθλήματος...Με τιμάς που με ανεβάζεις στο ίδιο status με τον γίγα Κελπέκη.

Φίλε George, επίσης χαίρομαι που αισθάνεσαι τόσο νομοταγής πολίτης. Βέβαια πριν μερικά χρόνια η λεβέντικη ομάδα του λιμανιού διαρρήγνυε ιμάτια όσον αφορά στο άδικο των νόμων και το δίκαιο του εντός γηπέδου αποτελέσματος, αλλά τώρα...δύο μέτρα και δύο σταθμά.

Φυσικά το τελευταίο επιχείρημά σου είναι εκ των πραγμάτων άκυρο: αν δεν υπήρχε αυτή η υπόθεση δεν θα υπήρχαν επίσης οι κάτωθι 11 δικαιολογίες που αναφέρεις, γιατί απλούστατα ο Ολυμπιακός θα ήταν δεύτερος (και δεν θα είχε ξαναπάρει το πρωτάθλημα). Και για να είσαι τόσο σίγουρος για τις 11 δικαιολογίες, δεν μπορεί, κάτι θα ξέρεις...

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ socrates: Σωκράτης Κελπέκης. Καλό ακούγεται και άκρως τιμητικό. Άντε και σε άλλα.

Ανώνυμος είπε...

Αυτός με τη φανέλα της Ζίμενς είναι ο Τριαντάφυλλος Αργυρούδης, κύριε Γιώργο;

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ Θάνος Μοναστηριώτης: Όχι, κύριε Θάνο. Αυτός με την φανέλλα της Ζήμενς είναι αυτός που καθιστά ευτυχή την κυρία Μοναστηριώτου.

Ανώνυμος είπε...

1.Δεν υπάρχει κυρία Μοναστηριώτη.
2. Δεν αφήνετε τις μαλακίες που ξέρετε, κύριε Γιώργο; Πέστε μας ποιός είναι ο Τριαντάφυλλος Αργυρούδης. Όλοι ξέρουμε ότι χωρίς αυτον είσαστε ανύπαρκτος.

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ θάνος Μοναστηριώτης: Βεβαίως και υπάρχει κυρία Μοναστηριώτη. Και μάλιστα είναι δύο. Η μία σας έφερε, κύριε Θάνο, στον κόσμο. Η άλλη είναι η αδελφή σας.

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Αργυρούδη, είναι δυνατόν να νομίζετε ότι θα πάμε μπροστά με τέτοιο υποψήφιο που διαλέξατε;

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ θάνος Μοναστηριώτης: Δεν ήθελα να σας πικράνω, κύριε Θάνο. Τί φταίτε άλλωστε εσείς, που οι κυρίες που φέρουν το επώνυμό σας... τέλος πάντων. Καλή χώνεψη.