17.4.08

ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ



Ιδιαίτερα αυτό του "ΦΩΤΟΣ" μας φώτισε! Ευσεβείς πόθοι, κύριε Νικολακόπουλε...

8 σχόλια:

George είπε...

Ευσεβεις ποθοι ποιανού όμως? Ο Ιβιτς δεν συναντηθηκε με τον Μπάγεβιτς τυχαία ούτε ερημην της διοίκησης....Εξάλλου υπάρχουν πολλά που "κολλάνε" στην υπόθεση αυτή. Πριν συνεχισω , να πω οτι ναι μεν ο μπαγεβιτς ειναι κορυφη αλλα με ξενερωνουν οι επιστροφές γενικώς.....

Ο Ολυμπιακός φέτος θα έχει σφιχτο μπατζετ. Αν δεν μπουμε σε ομιλους , κατι που θα φανει τον Αυγουστο, δεν έχει μεταγραφες...Εδω προσπαθουν να μας πεισουν οτι ο Σεζαρ θελει να φυγει ενω θέλουν να τον πουλησουν , όπως και τον Τορο για να βγαλουν τα λεφτα των καλοκαιρινων μεταγραφων (Κλειτον, Κυργιακος και όποιος άλλος). Βάλε και τα λεφτα για σπασιματα συμβολαιων που θέλει να κανει (Ντομι,Μπουτινα), τις δοσεις για Μπελουσι , τις ανανεωσεις που εκανε τον Γεναρη και ειναι ξεκαθαρη η εικονα πως λεφτα στο τραπεζι χωρις σιγουρη συμμετοχή σοτυς ομίλους , δεν προκειται να πέσουν.

Δεν θα πεσουν όχι μονο για παικτες αλλα και για προπονητη. Ολοι ξέρουμε οτι για να παρεις ξενο προπονητη που να σου κανει διαφορά θέλεις μινιμουμ 2 χαρτια τον χρονο, χωρις να υπολογισεις το υπολοιπο τιμ. χλώμα τα πραγματα...

Αφου καλος ξενος ειναι δύσκολο, Λεμονη δεν έχουμε και άλλοι έλληνες ικανοι δεν υπαρχουν τοτε τι έμεινε? Λίνεν και Μπαγεβιτς ο οποιος ποτε δεν γκρινιαζει για τα μπατζετ ("είμαστε πληρεις").

Δυστυχως φίλε όπου υπάρχει καπνος, υπάρχει και φωτια. Κατι τρέχει...και ο προεδρας δεν θα το αντεξει να ερθει ο Ντουσαν με πρασινη φορμα στον Ναο και να του παρει το πρωταθλημα.....

σορι αν κουρασα

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ george: Δεν με κούρασες, σύγγαυρε. Κάθε άλλο. Το τελευταίο που έγραψες δεν ισχύει - με τίποτα. Τα άλλα, τί να πω; Υποθέσεις θα είναι, όπως και οι δικές σου. Προσωπικά αρνούμαι να κάνω υπολογισμούς με τα χρήματα των άλλων, δηλαδή του κ. Κόκκαλη. Εδώ καλά-καλά δεν τα καταφέρνω -και δεν είναι σχήμα λόγου- με τις δικές μου πενταροδεκάρες... θα δούμε, φίλε. Αλλά Μπάγεβιτς στον Θρύλο δεν (ξανα) βλέπουμε - λέω εγώ.

El Patron είπε...

Καλησπέρα κύριε καθηγητά!Με την παράταξη του συγκεκριμένου σχήματος δείξαμε συνοχή αλλά και διάθεση για νίκη.Ό,τι και να πεις θα είναι δίκοπο μαχαίρι:αλλοίμονο αν δεν παίρναμε την πρόκριση αλλά και ο Θρασύβουλας δεν ήταν που απέκλεισε την Λάρισα στο Αλκαζάρ;Οι νέοι σε μεγάλα κέφια αν και οι μπαταρίες άρχισαν να πέφτουν από το β' ημίχρονο κι έπειτα.
Το θέμα πρωταθλήματος και κυπέλλου θα έλεγα πως έκλεισε με την απόφαση της Λωζάννης και τον τελικό στις 17 Μαϊου.Κι αυτό αν ήθελα να προτρέξω λίγο,γιατί με προβληματίζει κυρίως η διάρθρωση του νέου σχήματος του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ,από προπονητή ως παίκτες.Αν βγει λειτουργικό,θα χαρώ τόσο που ίσως ανακαλέσω όσα έγραφα 1 μήνα πριν.Αλλά συνήθως οι αλχημείες έχουν σοβαρές αντενδείξεις.

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ dimitri: Δεν ξέρω τί αποφάσισε η Λωζάννη. Πάω να δω. Σε χαιρετώ.

El Patron είπε...

Η απόφαση της έφεσης που άσκησε η καλαμαριά(ποιά καλαμαριά;)εκδίδεται σάββατο βράδυ,κύριε καθηγητά.Εγώ απλώς προδίκασα την έκβαση της απόφασης και του κυπέλλου.
@ανώνυμος:Την ερχόμενη κυριακή 20/04 και ώρα 22:00 γίνεται διαδήλωση-gala στο πεδίον του άρεως με την ευγενική χορηγία της παε παο και της παε αεκ.Θα σερβιριστεί ξύδι άφθονο!Να είστε όλοι εκεί!

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ dimitri: Θα δούμε, Δημήτρη. Εγώ δεν είμαι τόσο αισιόδοξος.

Μην απαντάς, σε παρακαλώ, στα ανώνυμα άψωλα κωλόπαιδα. Άσε μου τη χαρά να τα σβήνω εγώ άνευ σχολίων.

Ανώνυμος είπε...

Θρύλος είμαι κι εγώ σύγγαυρε. Δεν είμαι ο ανώνυμος.

Θεόδωρος Α.Πέππας είπε...

Παμε και αυριο, γερά.