7.4.08

ΜΕΤΑ ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΜΑΤΣ


Τρώγοντας τα νικητήρια κεμπάπια με τους Πεππαίους, πατέρα και υιό. Ο πατήρ μιλάει στο κινητό τηλέφωνο με το γαύρο Νίκο Μαυρωνά από την Κέρκυρα. Άξιζε τον κόπο που "κατέβηκα" από την Νάπολη για τον αγώνα.

11 σχόλια:

Θεόδωρος Α.Πέππας είπε...

Και άλλο ένα ραντεβού εκεί, σε 14 μέρες Πάει η σαμπάνια με το κεμπάπ;

Θεόδωρος Α.Πέππας είπε...

και ο Θανος ειχε το ..ιστορικό του κασκόλ Αγορασμένο στο ΟΑΚΑ το 1986, από μένα, και δώρο στον διάδοχο. Που ήταν στην κούνια!

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ Θεόδωρος Α. Πέππας: Θα έλθω από την Ιταλία επί τούτω. Βεβαίως και πάει η σαμπάνια με το κεμπάπ! (Ελπίζω να μην γίνει καμμιά στραβή στην Ξάνθη...)

Unknown είπε...

Μη φοβάστε, κ. καθηγητά. Δε γίνεται στραβή στην Ξάνθη. Δε χάνεται το πρωτάθλημα μετά από αυτή τη νίκη. Θα ξεκουραστεί η ομάδα μια ολόκληρη εβδομάδα και θα τα δώσει όλα στην Ξάνθη. Μην ξεχνάμε ότι οι Δικέφαλες κοτούλες παίζουν τους Μπουγατσοκιμάδες στην Τούμπα. Δύσκολα θα νικήσουν. Εισιτήριο για τον Ηρακλή πώς να βρώ; Ελέγξτε, παρακαλώ όλοι το σάιτ μου. Έχω ένα άκρως ενδιαφέρων βιντεάκι.

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ Βαγγέλης: Μακάρι να γίνβουν όπως τα λες. Το κακό είναι ότι στην Ξάνθη δεν παίζουμε ΕΜΕΙΣ, ο κόσμος του Θρύλου.

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΗΣ ΠΕΠΠΑΣ Jr
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ, ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ
ΘΥΡΕΣ 20-26 500 Ευρω

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ Θάνος Πέππας: Έχω Ολυμπιακό... λέγετε!

kos7 είπε...

κύριε γιώργο, ο συνομιλητης του κυριου πεππα ειανι ο γνωστος καθηγητης θρησκευτικων νικολαος μαυρωνας, το οποιο ειχα καθηγητη στο 2ο λυκειο?

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ kos7: Βεβαίως! Φίλος μου αδελφικός.

Ανώνυμος είπε...

Κάτι τηγανητές πατάτες που βλέπω εκεί μπροστά, αν δεν με απατά η όρασή μου, τις έφαγε ο κύριος με τα άσπρα μαλλιά; Και μάλιστα έχοντας προφανώς ανεβάσει και πίεση με την εξέλιξη του αγώνα; Αν είναι έτσι, ο Θρύλος βλάπτει σοβαρά την υγεία. (Ελπίζω η Πόλυ να μην μπαίνει στο μετερίζι. Και αλήθεια ρε μάγκες που είναι αυτό το κεμπαπτζίδικο, γιατί δεν μπορώ να το αναγνωρίσω από την εικόνα. Θα ήθελα διεύθυνση και βαθμολογία του κεμπάπ (χωρίς να αφαιρεθούν οι 4 βαθμοί). Α αλήθεια, η μουστάρδα που βλέπω πάνω στο τραπέζι δεν πάει και πολύ με το κεμπάπ, εκτός κι αν είναι μουστάρδα Σεγούρα που προσπαθεί να καλύψει την όποια άσχημη γεύση δοκιμάσαμε φέτος. Στην Ξάνθη πάντως φτιάχνουν υπέροχα σουτζουκάκια στα κάρβουνα. Και είναι και πιο κοντά από τη Νάπολη.
Καλή όρεξη

Θεόδωρος Α.Πέππας είπε...

Οταν του πήρα το κασκόλ δεν ηξερα ότι θα πούλαγε εισιτηρια στην...μαυρη! Τωρα γιά κεμπαπ, μην βάζουμε και σποτ στο ιστολόγιο του Γιώργου! αλλά, αγαπητέ α.π. πληροφορίες, τη αιτησει σας, theopeppas@yahoo.com