1.4.08

ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ



Ιδίως το πρωτοσέλιδο του ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ είναι εκπλησσούσης πρωτοτυπίας. Το ΦΩΣ ας το φωτίσει ο Θεός (αν υπάρχει...), γιατί το βλέπω να μετονομάζεται σε ΣΚΟΤΟΣ. Θα τα πούμε, σύγγαυροι, μόλις κοπάσει μέσα μου η οργή.


Για τώρα δυό λόγια για τον "ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ"...
Την Κυριακή έγραφε για τον θαυμάσιο τρόπο, με το οποίο ο κ. Σεγούρα έκανε τον "αμυντικό" Ολυμπιακό "επιθετική" ομάδα". Χθες έγραφε ότι ο εν λόγω... προπονητής είναι λίγος.
Αναρωτιέται πόσα θέλουν οι "μισθοφόροι" για να μάθουν το μεγαλείο του Θρύλου. Η απάντηση είναι εύκολη. ΤΙΠΟΤΑ. Απλώς χρειάζεται να υπάρχει κάποιος που να το ΓΝΩΡΙΖΕΙ για να τους το μεταδώσει. Πρόταση: Ας το αναθέσουν στον αξιοσέβαστο κ. Κώστα Μπαρμπή ή στον πανευφυή κ. Αιμίλιο Παπαθανασίου. Είναι οι κατάλληλοι άνθρωποι, νομίζω.

Μιας και απαιτεί το έθιμο της ημέρας και μιας και αναγράφεται στο πρωτοσέλιδο του ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ότι πρέπει να προσληφθεί το καλοκάιρι "ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ": Τον κλείσαμε ήδη - είναι ο Λίππι! Θα φέρει μαζί του και πέντε παιχταράδες...

Και μια κουβέντα για το ΦΩΣ: Σύμφωνα με τον έγκριτο δημοσιογράφο και αγνό ολυμπιακό κ. Κώστα Νικολακόπουλο υπαίτιος της ατιμωτικής ήττας του Ολυμπιακού είναι ο Αντώνης Νικοπολίδης. Φταίει λίγο και ο Σέζαρ, και λίγο λιγότερο ο Σεγούρα.

Να σας το αποκαλύψω. Λόγω της ημέρας -και σύμφωνα με το έθιμο της Πρωταπριλιάς- σάς είπα ψέματα. Δεν κλείσαμε τον Λίππι. Τον Χίτσφελτ κλείσαμε. θα έλθει το καλοκαίρι και θα φέρει μαζί του και πέντε παιχταράδες... Ανάμεσά τους και ο γιός του Μαραντόνα (για να δέσει με τον Σίσιτς, που έχει πρότυπό του τον Ντιέγκο...).

4 σχόλια:

George είπε...

Δεν τα ξερεις καλά. O χιτσφελεντ έχει κλεισει βοηθος του Ρεχαγκελ στην εθνική.

Ο Λιπι δεν ερχεται γιατι αποσυρθηκε ο Γεωργάτος.

Έμαθα όμως οτι ειναι πολυ πιθανη η συγχωνευση ΦΩΣ & Πρωταθλητή σε μια νεα εφημεριδα: " Ο γλυφτης του Προεδρου "

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ george: Στα δύο πρώτα όντως έχεις δίκιο, συνονόματε σύγγαυρε. Το ένα ήταν πρωταπριλιάτιμκο ψέμα και το άλλο εσφαλμένη πληροφορία. Στο τρίτο έχεις πέσει λίγο έξω: ο τίτλος της νέας (συγχωνευμένης) εφημερίδας θα είναι "Ο απόπατος του Προέδρου", μιας και όλα τα σκατά εκεί θα είμαι μαζεμένα. Θα έχει και υπότιτλο: "Τί άρωμα, Θεέ μου!"
Σοβαρά τώρα: λες να φέρει ο Πρόεδρος ως "μεγάλο προπονητή" τον Φέργκιουσον; Εδώ, στην Ιταλία, αυτό ακούστηκε χθες! Το γράφει με ένα ερωτηματικό και η Corriere della Sera σε έκτακτη έκδοσή της πριν από λίγο.
Σε χαιρετώ.

George είπε...

Ναι , ειναι αλήθεια γιατι μονο με Sir αντικαθιστάς ενα sir!!!

(sorry Takis δεν μπορεσα να αντισταθώ!)

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

Αγαπητέ συνονόματε σύθγγαυρε, ποτέ δεν μας έλειψε το χιούμορ και μάλιστα το υψηλής κλάσεως. Νά 'σαι καλά. Ευθύμησα, διότι ήμουν στις μαύρες μου, και όχι μόνον λόγω του Θρύλου. Μπήκα στο ιστολόγιό σου και διάβασα σκέψεις σου για τον Θρύλο που με βρ'ίσκουν απολύτως σύφωνο.