29.3.08

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΕΚ 82-53... ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ


Αντιγράφω από το σάιτ του "ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ":

Ένα εύκολο βράδυ πέρασε ο Ολυμπιακός στο ΣΕΦ, επικρατώντας της ΑΕΚ με 82-53, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Α1.
Οι «ερυθρόλευκοι» έβγαλαν, έτσι, χωρίς απρόοπτα την ελληνική υποχρέωση και πλέον επικεντρώνονται στην διπλή «μάχη», την εβδομάδα που έρχεται, με την ΤΣΣΚΑ για τα πλέι οφς της Ευρωλίγκα, αρχής γενομένης από την αναμέτρηση της Τρίτης (1/4) στην Μόσχα.
Ο Παναγιώτης Γιαννάκης δεν χρησιμοποίησε τον Άρβιντας Ματσιγιάουσκας, θέλοντας να τον ξεκουράσει, αφού ο οργανισμός του επιβαρύνθηκε τις τελευταίες μέρες για να επιστρέψει στην ενεργό δράση, ενώ κατά την διάκρεια του παιχνιδιού, έχασε στο πρώτο ημίχρονο τον ΓιώργοΠρίντεζη, που υπέστη ελαφρύ διάστρεμμα. Ο εκρητικός φόργουορντ δεν αγωνίστηκε στην συνέχεια, περισσότερο για προληπτικούς λόγους και σύμφωνα με το ιατρικό τιμ θα είναι έτοιμος για την πρώτη αναμέτρηση με τους πρωταθλητές Ρωσίας.
Αντίθετα, επέστρεψε στο ελληνικό πρωτάθλημα ο Κίντελ Γουντς, που μετά την φυγή του Τζάκσον απέκτησε το δικαίωμα συμμετοχής στην Α1, καλύπτοντας την θέση του δεύτερου ξένου. Μάλιστα, ο αμερικανός φόργουορντ παρουσιάστηκε ιδιαίτερα ορεξάτος, δείγμα του πόσο το λείπουν τα αγωνιστικά λεπτά.
Σε ότι αφορά το αγωνιστικό μέρος της αναμέτρησης με την ΑΕΚ, οι «ερυθρόλευκοι» φρόντισαν από την αρχή να φανερώσουν τις διαθέσεις, επιβάλλοντας τον ρυθμό τους (9-0).
Μετά το τέλος του πρώτου δεκαλέπτου (25-16), μάλιστα, σταθεροποίησαν την διαφορά σε διψήφιο αριθμό και με δυνατή άμυνα ανάγκασαν την ΑΕΚ να πάει στα αποδυτήρια με σαφές μειονέκτημα (44-24).
Οι «κιτρινόμαυροι» αντέδρασαν μόνο στην τρίτη περίοδο, όταν και μείωσαν σε 57-44 στο 29΄, αλλά ακολούθως δέχτηκαν ένα επιμέρους σκορ 14-2, μέσα σε τέσσερα λεπτά. Έτσι, η διαφορά εκτοξεύτηκε στο 71-46 του 34΄, για να σταματήσει τελικά το κοντέρ στο +29 (82-53).
Δεκάλεπτα: 25-16, 44-24, 59-44, 82-53
Ολυμπιακός (Γιαννάκης): Μπλάκνεϊ 5 (1), Παπαμακάριος, Γουντς 16 (2), Πρίντεζης, Καυκής, Τεόντοσιτς 7 (1), Μπουρούσης 9, Τσακαλίδης 11, Γκριρ 11 (1), Μαυροκεφαλίδης 2, Βασιλόπουλος 6, Βασιλειάδης 15 (2).
ΑΕΚ (Αγγέλου): Σι 7, Παπανικολάου 3 (1), Ταπούτος 2, Κυρίτσης 14, Χατζής 7 (1), Μπάρλος 7, Έιβερι 2, Σίμτσακ 9, Βασίλιεβιτς, Σιούτης 2.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κυριε Καθηγητα μου, οχι μονο μας κερδισαν, αλλα μας νικησαν κιολας... Καταλαβαινετε τι εννοω.
Περαστικα μας...

Ανώνυμος είπε...

Με μούφα παίκτες και μούφα προπονητή προσπαθούμε να πάρουμε πρωτάθλημα. Βρίζαμε τον Λεμονή για τα 3 αμυντικά χαφ, αλλά ο άνθρωπος μάλλον είχε δει τι γυμνή ομάδα τον είχε υποχρεώσει ο Ίβιτς να έχει και έπαιρνε τα μέτρα του. Και αυτή η γύμνια φάνηκε σήμερα. Σας ευχαριστούμε κκ Γκαλέτι Λεντέσμα και Ντάρκο για την τιμή να φορέσετε την ερυθρόλευκη(Πιο πολύ πρέπει να σας ευχαριστούν όσοι κονόμησαν από σας)αλλά ως εδώ... Το είχα πει από την αρχή ότι η χρονιά είναι χαμένη, παρόλο που θα πάρουμε το πρωτάθλημα, επειδή από τη φετινή ομάδα δεν μπορείς να κρατήσεις τίποτα για να χτίσεις.
Τελικά, ο Κόκκαλης μας έκανε να πιστέψουμε ότι υπάρχει Θεός και αυτός είναι με τον Κωστένογλου (βοήθειά μας) και με τον Ρίμπο. Ας κάνουν κάτι οι Θρησκευόμενοι επιστήμονες μπας και κερδίσουμε και πάλι την εύνοιά του.

Ανώνυμος είπε...

Τριαντάφυλλε, η ξεφτίλα ήταν στη Νέα Σμύρνη. Εμείς τουλάχιστον δεν παίξαμε και χάσαμε. Οι γελοιότητες που έγιναν στον Πανιώνιο για να μη βγείτε τρίτοι δείχνουν πόσο ασήμαντη ομάδα είστε. Τελικά κερδισμένοι και ματσωμένοι απ' αυτή την ιστορία θα βγουν ο Τσακίρης σήμερα και ο Πανόπουλος σε δυο Κυριακές. Γιατί όποιοι ήσαν φτηνοί στο αλεύρι (στις μεταγραφές) τώρα θα χρυσοπληρώσουν τα πίτουρα

Ανώνυμος είπε...

Σήμερα φάνηκε η δουλειά του Λεμονή. Είχε απόλυτο δίκιο ο μέγας Κόκκαλης που τον έδιωξε.

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ Θάνος Πέππας: Η ήττα μας σήμερα είναι πολύ μεγαλύτερη από μιοα "τεσσάρα".

@ Α.Π.: Οι "Θρησκευόμενοι Κόκκινοι Επιστήμονες" δεν έχουν καμμία απολύτως σχέση με αυτό που λέγεται (και πιστεύται ως) Θεός. Δίκιο έχεις σε πολλά. Μην απαντάς, σε παρακαλώ, στο χυδαίο σκουλ΄κι που υπογράφει με το ψευδώνυμο "τριαντάφυλλος αργυρούδης". Ό,τι στέλνει το σβήνω εγώ αμέσως μόλις το δω.

@ δημοσθένης κουράκης: ...