4.2.08

ΤΑ ΣΥΚΑ ΣΥΚΑ ΚΑΙ Η ΣΚΑΦΗ ΣΚΑΦΗ - ΓΕΙΑ ΣΟΥ, ΓΙΓΑΝΤΑ ΣΤΟΛΤΙΔΗ


Δήλωσε ο Άκης Στολτίδης:

Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και τον προπονητή της Εθνικής ομάδας κ. Όττο Ρεχάγκελ, για την τιμή που μου έκαναν με την κλήση μου στην Εθνική ομάδα, της οποίας ήμουν, είμαι και θα παραμείνω θερμός υποστηρικτής. Θα ήθελα να ευχηθώ ολόψυχα σε όλους στην ομάδα να πετύχουν τους στόχους που έχουν θέσει στα γήπεδα της Αυστρίας και της Ελβετίας.
Όπως εξήγησα και στον κ. Ρεχάγκελ, θεωρώ ότι δεν θα ήμουν ειλικρινής, αν δεχόμουν την πρόσκληση, τόσο απέναντι στους ανθρώπους της Εθνικής ομάδας, όσο και στο φίλαθλο κόσμο που επιθυμεί να με δει με την φανέλα της. Στις ήδη πολλές υποχρεώσεις που έχω με την ομάδα μου τον Ολυμπιακό σε Πρωτάθλημα, Κύπελλο και Τσάμπιονς Λιγκ, θα προστίθεντο και αυτές με την Εθνική. Πιστεύω ότι δεν βρίσκομαι πλέον στην ηλικία ώστε να ανταποκριθώ με την ίδια επιτυχία και να προσφέρω αυτά που εγώ επιθυμώ.
Το να φοράς τη φανέλα με το εθνόσημο, επαναλαμβάνω ότι είναι η μεγαλύτερη τιμή για κάθε ποδοσφαιριστή, όμως θα πρέπει ο καθένας από εμάς να αντιλαμβάνεται και τον βαθμό στον οποίο μπορεί και οφείλει να είναι συνεπής, όσον αφορά τις υποχρεώσεις του μέσα στο γήπεδο, σε όλες τις διοργανώσεις στις οποίες συμμετέχει.
Επιθυμώ τέλος, να διαβεβαιώσω όλους τους φιλάθλους, τους οποίους για μια ακόμα φορά θέλω να ευχαριστήσω για την αγάπη και την υποστήριξη προς το πρόσωπό μου, ότι εάν αυτή η πρόσκληση είχε έρθει νωρίτερα, όταν ήμουν σε θέση να προσφέρω αυτά που εγώ ήθελα, τότε χωρίς δεύτερη σκέψη θα έθετα τον εαυτό μου στην διάθεση της Εθνικής μας.

19 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ένσταση τώρα! Το οφείλουμε στην ιστορία μας!

Ανώνυμος είπε...

Είναι απαράδεκτο να υποβληθεί αυτή η ένσταση. ΝΤΡΟΠΗ!!! Ο Ολυμπιακός ξέρει να κερδίζει και ξέρει και να χάνει. Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού σηκώνονται και χειροκροτούν τον αντίπαλο όταν αυτός νικήσει δίκαια. Η Καλαμαριά νίκησε την Κυριακή δικαιότατα και μπράβο της. Τώρα όλα τ' άλλα είναι γελοιότητες. Να κάτσουν κάτω και να παίξουν την μπάλα που αποδεδειγμένα μπορούν και δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα. Μην ξεφτιλίζετε τον Ολυμπιακό μας με βλακείες.
Αγαπητέ τ.κ., η ιστορία του Ολυμπιακού είναι πέρα ως πέρα τίμια. Ο Ολυμπιακός είναι τιμή και καμάρι για τον παγκόσμιο αθλητισμό. Άλλοι παίρνουν κύπελλα με το στρίψιμο κέρματος ή πρωταθλήματα με επαναλήψεις αγώνων μετά το σβήσιμο των φώτων.
ΖΗΤΩ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!!!
ΟΧΙ ΣΕ ΚΑΤΙΝΙΣΤΙΚΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ

Ανώνυμος είπε...

Ένσταση. Όχι στις παγίδες του Γκαγκάτση!

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ βαγγέλης: Έτσι ειναι, Βαγγέλη.

@ τ.κ.: ...

@ μπάμπης: τώρα εσύ τί θες;

Ανώνυμος είπε...

Μην ξεχναμε την αντρικια και ειλικρινη, ολόσωστη απάντηση του Ιέρο. Μπράβο Ακη

Ανώνυμος είπε...

Τι Στολτίδης και αχλαμάρες. Ένσταση να πάρουμε τους βαθμούς στην Καλαμαριά. Όχι άλλοι Δούροι ενάντια στο θρύλο μας!

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ βαγγέλης παπαδάκης: Είσαι πολύ έξυπνος και αφοσιωμένος γαύρος. Και ανοιχτομάτης. Και ευφυολόγος. Μας έλειπες. Μας άνοιξες τα μάτια. Ευτυχώς δηλαδή, γιατί είμασταν, μεχρι που μας ήρθε εσύ, στραβοί και δε βλέπαμε.

Ανώνυμος είπε...

Αφου θα τους πάρετε τους βαθμούς, τι κάθεστε και λέτε ότι δεν τους θέλετε; Θα κάνετε κάτι μήπως; Όλοι ενεργούμενα του Κόκκαλη είστε. Σιγά το κύρος σας! Απο τζάμπα μαγκιά χορτάσαμε!

Ανώνυμος είπε...

Την ένσταση θα τη χάσουμε , μην ανησυχείτε . Ποτέ δεν ήμασταν καλοί σ'αυτά . Ειδικά αν κετρδίσουμε τον Πανιώνιο , ξεχάστε το , θ'απορριφτεί πανηγυρικά.

Το "πρόβλημά" μας φέτος είναι πως στο οικοδόμημα της ομάδας (προπονητικό τιμ,παίκτες) η "ψύχωση" έχει αλλάξει . Υπάρχει ψύχωση για την Ευρώπη , όχι για τα της Ελλάδος . Αυτό δεν σημαίνει πως παίκτες και προπονητής αδιαφορούν για το πρωτάθλημα . Σημαίνει όμως πως υπάρχει μια αναπόφευκτη έλλειψη συγκέντρωσης που οδηγεί σε απώλειες βαθμών , μεγαλύτερο άγχος κλπ Για μένα προσωπικά , καλώς έγινε έτσι . Είχαμε 10/11 πρωταθληματα και 1/11 ευρωπαϊκές διακρίσεις , λογικό είναι να κοιτάξουμε να βελτιώσουμε τα ευρωπαϊκά μας επιτεύγματα . Εξάλλου οι αλλόθρησκοι μόνο αυτά είχανε να λένε , τα περί Ευρώπης, η εσωτερική μας κυριαρχία δεν μπορεί ν'αμφισβητηθεί (και δόξα τω Θεώ μια φορά που κάτι πήγανε να πούνε φέτος έπεσε 4άρα) .

Καταλαβαίνω πως για οικονομικούς λόγους (έσοδα Τσ.Λ.) η διοίκηση δεν το βλέπει έτσι . Για μένα σαν οπαδό αν περάσουμε στους 8 (ή παραπάνω) της Ευρώπης και πάρουμε το Κύπελλο Ελλάδος η χρονιά είναι άκρως επιτυχημένη (συμπεριλαμβανομένης και της 4αρας) . Αλλά έκαστος εφ'ω ετάχθει . Διοίκηση , προπονητής, παίκτες να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους . Εμείς οι οπαδοί , πίστη υποστήριξη και λιγότερη γκρίνια . Κριτική ναι - γκρίνια όχι .

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ ανώνυμος: Εσύ ποιανού ενεργούμενο είσαι; Μήπως του χεριού σου; Μήπως είσαι ενας απλός χειράντλης του σπέρματός σου; Και πού 'σαι: ΤΕΣΣΕΡΑ, FOUR, QUATRE, QUATTRO, VIER ... Τ Ε Σ Σ Ε Ρ Α.
Και σκάσε, αιδοιάριο

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ γαύωρος πιστός: Είναι μία άποψη. Μου αρέσει το "συμπεριλαμβανομένης και της 4αρας". Συμφωνώ στα πιο πολλά.

Ανώνυμος είπε...

Δε γίνεται να κάνουμε διακρίσεις του τύπου "πορεία στην Ευρώπη και όχι πρωτάθλημα". Αυτά είναι μπακαλίστικα. Ο Ολυμπιακός πρέπει να παίζει πάντα για τη νίκη και να διεκδικεί όλες τις κούπες. Κάθε χρονιά πάμε για το triple crown. Αυτή είναι η ψυχολογία μας. Δεν υπάρχει περίπτωση να χαθεί και το φετινό πρωτάθλημα. Εύχομαι ολόψυχα να χάσουμε την ένσταση. Και από εδώ και πέρα μόνο νίκες.

Ανώνυμος είπε...

Ούτε ο Εργοτέλης δεν κάνει ένσταση, ρε ξεφτίλες!

Ανώνυμος είπε...

Τι φάγανε τα αιδοιάρια
και τα πιασε διάρροια;

Ανώνυμος είπε...

Γεια σου κύριε Εργοτέλη
που χες θαυμαστή τον Τέλη

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ απολλωνάρα, γαυροπλόκος, απολλωνάκι της ποίησης: Δεν σας σβήνω. Γράφτε κι άλλα! Τόσο χιούμορ πια, που κοντεύω να σκάσω από τα γέλια. Ποιός Βέγγος;...

Ανώνυμος είπε...

Γιατί δε σου άρεσε το Απολλωνάκι της ποίησης; Ούτε ο παλιός σας φίλος Τέλης; Εγώ πάντως απ' αυτόν έμαθα για πρώτη φορά την ύπαρξη ενός πολύ μεγάλου αλλά σεμνού ποιητή, διάττοντα μεν αλλά και εσαεί λάμποντα

Ανώνυμος είπε...

Όσο για την απάντηση τι φάγανε τα αιδοιάρια, είναι απλή: Τέσσερα

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ εκ φλιούντος & ο ίδιος: Μου αρέσει που θίγεσαι. Γουστάρω που θίγεσαι. Χα-ψχα!