17.1.08

ΜΕΓΑ ΑΜΑΡΤΗΜΑ Η ΥΒΡΙΣ: ΜΕΡΟΣ ΠΡΩΤΟΝ




Η χθεσινή και η σημερινή ΠΡΑΣΙΝΗ.
Με κλικ πάνω στην εικόνα απολαμβάνετε το αμάρτημα της καλής αυτής εφημερίδας.

3 σχόλια:

Χ2 είπε...

Διευκρινίζω ότι ουδεμία σχέση έχω με το τεράστιο Χ πάνω από το έμβλημα του Ολυμπιακού στο πρωτοσέλιδο της πράσινης.Επιτρέψτε μου ακόμη να αφιερώσω στους Παναθηναϊκούς το αγαπημένο μου "Σε διώξαν απ' την Κοκκινιά για το'χες παρακάνει".Πρέπει να παραδεχτείτε ότι εσείς έχετε καλύτερη ομάδα,αλλά εμείς διαθέτουμε καλύτερο χιούμορ:)

Χ2 είπε...

Επανέρχομαι(σοβαρολογών): αν υπήρχε η ΕΣΗΕΑ (ο Θεός είναι πιο πιθανό να υπάρχει) οι πιο πολλοί από τους δημοσιογραφούντες σε αθλητικές εφημερίδες θα έπρεπε να υποχρεωθούν σε αλλαγή επαγγέλματος ή σε δημόσια διαπόμπευση.Η ντροπή ξεπλένεται μόνο με πρωτάθλημα; Και ποιος σου λέει,υπάλληλε του Τζίγγερ, ότι αυτή η ομάδα μπορεί να πάρει πρωτάθλημα;Την είδες να το έχει στο τσεπάκι της μέχρι τώρα με μεγαλειώδεις εμφανίσεις και να χύνει χθες την καρδάρα με το γάλα;Ήμαρτον πια(που λέει και ο Γεωργίου).

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ X2: Δεν ετέθη, αγαπητέ, ζήτημα συγχύσεως, καθόσον εσείς είσαστε 2 φορές το Χ. Ότι οι φίλοι μου οπαδοί του ΠΑΟ (και ο ... αδελφός μου ανάμεσά τους... αχ!) διαθέτετε φοβερό υποχθόνιο χιούμορ εγώ το γνωρίζω (και δεν κάνω πλάκα). Αλλά και εμείς, οι ολίγον μπρούτοι ως προς το χιούμορ, έχουμε να επιδείξουμε μιαν (έστω και πρωτόγονη) ευγένεια ψυχής: δεν σας αφήσαμε μόνους - σας παραδώσαμε τον Τζίγκερ βορά στα ειρωνικά και καλαμπουρτζίδικα νύχια σας. Μόνον αυτόν όμως! Για τις πρασινοφυλλάδες δεν κάναμε τίποτε. Αυτές μόνες τους αποφάσισαν ότι ο ΠΑΟ θα εξιλεωθεί, μόνο αν πάρει τον τίτλο του πρωταθλητή. Κι αν δεν τόν πάρει;

Για ποιαν ΕΣΗΕΑ μιλάτε, αγαπητέ; Ήμαρτον (που λέει κι ο χαζοΓεωργίου).