14.1.08

Η ΥΨΗΛΗ ΕΥΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΔΡΟΣ


ΤΑΚΗΣ ΛΕΜΟΝΗΣ:

Δεν θέλω να πω κάτι για τη διαιτησία, θα δείτε τις φάσεις. Από εκεί και πέρα, δεν νομίζω ότι πρέπει να ασχοληθούμε ιδιαίτερα με αυτό το θέμα. Για κάποιον που είναι ουδέτερος, κατά κάποιο τρόπο, θα πρέπει να το είδε το ντέρμπι με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Είναι πάρα πολύ νωρίς για να πούμε ότι μία ομάδα είναι το απόλυτο φαβορί. Και οι τρεις ομάδες έχουν δείξει ότι μέχρι τέλος του πρωταθλήματος, θα παλέψουν πάρα πολύ. Εμείς από την πλευρά μας, αισθανόμαστε ότι είμαστε μία πάρα πολύ καλή ομάδα και μπορούμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Στατιστικά, τα τελευταία χρόνια αν το δούμε, δεν κρίνουν τον πρωταθλητή τα ντέρμπι. Έτσι όπως έχει δείξει τα τρία-τέσσερα τελευταία χρόνια, τα πρωταθλήματα κρίνονται σε ματς παγίδες πιο πολύ.
Το γνωρίζετε πολύ καλά, αυτά τα ματς όπου και να παίζεις είτε εδώ είτε στη Λεωφόρο, είναι πάντα ντέρμπι. Για παράδειγμα, μπορούμε να πάρουμε την εικόνα του πρώτου αγώνα στη Λεωφόρο. Δεν νομίζω ότι σε αυτό το επίπεδο των δύο ομάδων, η έδρα είναι αυτή που σου καθορίζει το στόχο της νίκης. Δεν νομίζω ότι θα αλλάξει κάτι. Είναι ομάδες με υψηλό επίπεδο και στόχο έχουν πάντα τη νίκη.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ απόλυτα.Δίκαια τον αποκαλούν Sir Τάκη.

Θεόδωρος Α.Πέππας είπε...

Πάμε, πάλι Τίποτα δεν τελειωσε

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ μπάμπης: Μπάμπη, Μπάμπη, πές μας από πού θές νά 'μπει;

@ Θεόδωρος α. Πέππας: Το θέμα, Θόδωρε, είναι να το καταλάβουν αυτοί που παίζουν - όχι εσύ κι εγώ.

Ανώνυμος είπε...

Αντε ναρθει με το καλο η Τετάρτη, να ξαναχεστεί ο Κάκος μπας και ρεφάρουμε...

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ Θρυλέων: Εννοείτε μήπως να κάνει ο Κάκος τα κακά του; Αυτό, σύγγαυρε, είναι απολύτως βέβαιο. Ήδη προπονείται εντατικά.

Ανώνυμος είπε...

Δώσαμε δικαίωμα στους ανύπαρκτους. Τέλος πάντων. Έχουμε την ευκαιρία την Τετάρτη να αποκαταστήσουμε την τάξη. Τελικά, Στολτίδης, Λεντέσμα είναι η μισή ομάδα. Σημαντικές απουσίες. Με λίγη σοβαρότητα έχουν στο σακουλάκι τους πέντε γκολάκια. Το λέω και το πιστεύω. Φάνηκε και στον αγώνα, άλλωστε.

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ βαγγέλης: Βαγγέλη μου, το τί επιθυμούμε δεν συμβαδίζει πάντοτε με το τί πραγματικά μπορούμε να κάνουμε. Μακάρι να τους βάλουμε όχι πέντε, αλλά σαρανταδύο! Γίνεται;