17.1.08

ΛΟΥΑ-ΛΟΥΑ, ΤΟΡΟΣΙΔΗΣ, ΚΟΒΑΤΣΕΒΙΤΣ, ΝΟΥΝΙΕΣ




ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΟΥ ΠΑΟ.

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Βγάλτε γλώσσα τώρα, πελατάκια. Αξιοθρήνητοι, κακομοίρηδες. Αυτή είναι η πραγματική διαφορά των δύο ομάδων και ίσως και μεγαλύτερη. Φανταστείτε να έπαιζαν Στολτίδης και Λεντέσμα. Πατήσαμε τους ανύπαρκτους. Το έλεγα ότι θα τους πατήσουμε. Βρείτε δικαιολογίες, βαζελάκια. Θρύλε, ολέ, τρελαίνομαι. Τσελσάκι, έρχεται η σειρά σου.

pananap είπε...

Και του χρόνου θα σας περιμένουμε, να σας κεράσουμε ακόμη περισσότερα!!!

Pike είπε...

Εγώ δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος..ούτε καν 5 γκολάκια δε μπορέσαμε να τους βάλουμε :)

Ανώνυμος είπε...

ΑΙΣΧΟΣ... ΜΟΝΟ ΤΕΣΣΕΡΑ.
Ο ΠΕΛΑΤΗΣ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΔΙΚΙΟ ΚΙ Ο ΓΚΟΥΜΑΣ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΣΕ 5 ΓΚΟΛ.
ΤΙ ΟΜΑΔΑ ΕΧΟΥΜΕ... ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ.
ΠΕΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΤΕΣ ΜΟΥ...
ΖΗΤΩ Η ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΑ ΜΑΣ

Θεόδωρος Α.Πέππας είπε...

Ιατρική εξήγηση της ρησης του Τζίγκερ! Πάσχει από δαλτωνισμό ο άνθρωπος! Μπέρδεψε κοκκινο και πράσινο - αλλά, κατά τα λοιπά, η προτροπή έπιασε!
Kαι πολύ καλή κριτική η μετάφραση, από επαϊουσα της γαλλικής

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ βαγγέλης, ολυμπικαός, pike, θάνος πέππας: Δεν είσαστε καθόλου ευγενείς. Στην ώρα τη δύσκολη για τους ανθρώπους αυτούς βρήκατε εσείς την ευκαιρία να κάνετε καλαμπουράκια; Τί ψυχή θα παραδώσετε;

@ Θεόδωρος Α. Πέππας: Είναι βέβαιον, γιατρέ μου; Δεν ερωτώ για τη διάγνωση,αλλά για τη μεταφράστρια! (Έκαστος εφ' ω ετάχθη...)

scorpios είπε...

ΠΟΣΟ ΘΑ ΘΕΛΑ ΝΑ ΕΙΧΑ,ΚΑΙ 1 ΚΑΙ 2 ΚΑΙ 3 ΚΑΙ 4 ΠΑΙΔΙΑ...Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ 3 ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΩ ΘΑ ΘΕΛΑ ΟΜΩΣ ΝΑ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΝ ΕΝΑΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ.ΤΟ ΣΤΙΦΑΔΟ ΜΕ ΤΟ ΛΑΓΟ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ.ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ..ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ.

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ scorpios: Καλοφάγωτο! Χαίρε.

Ανώνυμος είπε...

Γιωργο
το ειχα πει στον ΤΑΚΗ οτι στις 16 Ιανουαρίου στις 21.30 εχει ψητο βάζελο και δεν θα μπορούσαμε να συναντηθούμε οι θρησκευόμενοι κοκκινοι επιστήμονες.Δικαιώθηκα.
ΜΕ την ευκαιρία να σε συγχαρώ για τη φωτογραφία του Ρομαιν Αργυρούδη.
Γιώργο εστειλα τη σκέψη μου ακόμα πιο πίσω και διεπίστωσα οτι για πρώτη φορά έκλαψα στη ζωή μου από χαρα στις 29 Ιανουαρίου του 1961 με το γκολ του Κωστα Παπαζογλου στο 1-0 με τις βαζελίνες στο Καραίσκάκη. Σκέψου την ιερότητα της στιγμής: παιδί να κλαίω από χαρα γαι το λατρεμενο μας Ολυμπιακο.
Ποια θεία τύχη μας ενωσε μέσα στον απέραντο έρωτα γαι το Θρύλο.

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ παναγιώτης θ.κ.ε.: Γειά σου, ορκισμένε σύγγαυρε Πάνο. Τί ήταν αυτό το χθεσινό;! Ήθελα να σου τηλεφωνήσω μετά τον αγώνα, αλλά είπα "στοπ - δεν είναι ώρα για συγκινήσεις!" Θα τα πούμε την Τετάρτη στη συνάντησή μας. Σε φιλώ, ερωτευμένε με τον Θρύλο σύγγαυρε!