13.12.07

ΚΑΙ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ: ΜΕ ΛΕΝΕ ΙΑΚΟΥΙΝΤΑ! ... ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΚΑΝΤΕΛΑ!...

Αι, να μη βάλω και την ευχάριστη συνέχεια του προηγούμενου;! Απολαύστε το και αυτό, σύγγαυροι. Παίζει και -πού χάθηκε, αλήθεια, αυτό το παιδί;- Φλάβιο Κονσεϊσάο...

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ωραία θα αρχίσει το 2008. Α, ρε γκαντέμικα πελατάκια. Νωρίς θα τελειώσουν φέτος οι υποχρεώσεις σας στο Κύπελλο.

Ανώνυμος είπε...

Κρίμα πάντως τα βαζελάκια. Εγώ τα λυπάμαι. Αλλά αυτά φταίνε που ανοίγουν το στοματάκι τους και δεν ελέγχουν τη γλωσσίτσα τους. Τα τιμώρησε ο Θεούλης. Γκαντέμικα, γκαντέμικα πελατάκια.

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ βαγγέλης: Σού άρεσαν τα βιντεάκια;

Ανώνυμος είπε...

Όλα τα βιντεάκια είναι φοβερά. Μία ερώτηση. Πώς τα κατεβάζετε από το YOUTUBE; Και άλλη μία. Εσείς γράφετε στο περιοδικό του Ολυμπιακού. Αντί να βάζουν κάτι χαζά κασκολάκια της πλάκας γιατί δε βάζουν dvd με αγώνες της ομάδας μας; Ή αφιερώματα. Κατά καιρούς βάζουν. Κι έχω τα αφιερώματα σε Ζιοβάνι, Αναστόπουλο, Καραπιάλη. Θα μπορούσαν όμως να το καθιερώσουν κάθε μήνα. Τόσες στιγμές δόξας έχουμε ζήσει. Τόσες μυθικές προσωπικότητες έχουν περάσει από τον Ολυμπιακό μας. Παραδείγματος χάριν θα μπορούσαν να βάλουν ένα dvd με την πορεία μας προς τη Ρώμη το '97. Ή τους ημιτελικούς της Ευρωλίγκα με τον βάζελο. Ή τόσα άλλα πράγματα. Σίγουρα καλύτερα από το αγαλματάκι του Καστίγιο ή του οποιουδήποτε. Θα έκανε το περιοδικό πιο ελκυστικό. Το συζητώ με πολλούς φίλους και έχουν την ίδια άποψη.

Θεόδωρος Α.Πέππας είπε...

βαγγελη, γραψε μου στο theopeppas@yahoo.com να λάβεις ..πραμα, πολύ πραμα!