12.12.07

Σ' ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ, ΓΑΥΡΕ ΤΑΚΗ ΛΕΜΟΝΗ


Είσαι δικός μας άνθρωπος, Τάκη Λεμονή. Δεν χρειάζονται πολλά λόγια να σου πούμε. Σ' ευχαριστούμε, όμως, πολύ γιατί άντεξες σαν αληθινός Γαύρος τις άθλιες επιθέσεις στο πρόσωπό σου από "φίλους" και αντιπάλους, και που απέδειξες περίτρανα ότι τον Ολυμπιακό Σύνδεσμο Φιλάθλων Πειραιώς, για να τον υπηρετήσεις, πρέπει να είσαι ή να γίνεις γαύρος. Εσύ ήσουν ανέκαθεν, γι' αυτό και μίλησες όχι με λόγια, αλλά με το έργο σου. Οι "ολυμπιακάρες" και οι εχθροί μας μπορούν -νομίζοντας ότι σε λοιδορούν- να σε λένε "Sir Τάκη" ή όπως αλλιώς θέλουν. Εμείς, που σε πιστέψαμε και σε πιστεύουμε ως προπονητή του Θρύλου, θα σου φωνάζουμε πάντα γαυριώντες ΤΑΚΗ, ΨΥΧΑΡΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΑ!!! Εμείς οι Γαύροι δεν ξεχνούμε και ούτε θα ξεχάσουμε ποτέ, αγαπητέ μας Τάκη Λεμονή, πόσες χαρές μάς έχεις προσφέρει και παίζοντας και προπονώντας τον Ολυμπιακό μας. Εμείς οι Γαύροι είμαστε μαζί σου, μεγάλε προπονητή μας, γαύρε Τάκη Λεμονή.

9 σχόλια:

Stratos είπε...

Φίλε Γιώργο χαίρομαι που μοιραζόμαστε την ίδια άποψη για τον Λεμονή.
Περίπου τα ίδια έγραψα κι εγώ... δεν γινόταν αλλιώς... ο άνθρωπος δικαιώθηκε...

http://alladalla.blogspot.com/

Για όποιον άλλον θέλει... :)

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

Νά 'σαι καλά, φίλε Στράτο. Κοντέψανε να μας βγάλουνε τρελούς, ένα χρόνο τώρα οι διάφοροι "ολυμπιακάρες" και οι "αντικειμενικοί". Όπως κάποτε με τον Καστίγιο!... Μα δεν τους πέρασε. Ούτε θα τους περάσει στο μέλλον.

Ανώνυμος είπε...

Μην ξεχνατε οτι ο Λεμονης πριν την Βερντερ εξω ηταν να φαει σουτ...

kos7 είπε...

εχουμε ματια και βλέπουμε και νου για να κρίνουμε..........

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ θάνος πέρππας & Kos 7: Ευτυχώς, σύγγαυροι, που δεν "καταλαβαίνουμε" τίποτα όσοι είμαστε αληθινοί γαύροι. Διότι, όταν βλέπω και ακούω και διαβάζω τον εχθρό του Θρύλου να κόπτεται υπέρ του Θρύλου, εγώ πρέπει να λάβω οπωσδήποτε τα μέτρα μου. Δεν είναι δυνατόν να βλέπω άλλα εγώ, άλλα αυτοί, και να έχουν δίκιο ... αυτοί!

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

Αυτοί που στοιχιμάτιζαν για το πότε (για ποια μέρα και σε ποια χρονική στιγμή της ημέρας) θα εκδιωχθεί ο Λεμονής, σήμερα τον αποθέωναν ως μεγάλο προπονητή. Ο Τάκης Λεμονής είναι όντως μεγάλος προπονητής, και αυτοί (οι γνωστοί τοις πάσι) μεγάλοι εχθροί του Θρύλου, ανερυθρίαστοι ψεύτες και κοινότατοι απατεώνες! Και βεβαίως σιχαμερά σαπρόφυτα και κοιλεντερωτά.

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

"Στοιχημάτιζαν" με ήτα,όχι με γιώτα!

neropistolero είπε...

Συμφωνώ απόλυτα με το κείμενο.
Εύχομαι να είναι τέτοιες οι επιτυχίες του Ολυμπιακού με τον Λεμονή στον πάγκο, έτσι ώστε να μας αναγκάσει να μιλάμε γι'αυτόν και μετά από πολλά χρόνια, όπου ακόμα θα είναι στον πάγκο μας.

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ neropistolero: Τον Λεμονή, σύγγαυρε, έχουμε χίλιους λόγους να τον θυμόμαστε με αγάπη από τώρα. Στο χέρι του είναι να μας δώσει μερικές χιλιάδες ακόμα. Κάτι Σολινταίους και κάτι άλλους επίσης θα τους θυμόμαστε... αλλιώς όμως...