29.11.07

Η ΕΥΓΕΝΗΣ ΤΕΧΝΗ ΤΗΣ ΚΥΒΙΣΤΗΣΕΩΣ




Σύγγαυροι, με αριστερό κλικ στην εικόνα διαβάζετε άνετα τα "αντικειμενικά" εξώφυλλα και απολαμβάνετε την τέχνη της κυβιστήσεως στην αποθέωσή της. Προσέξτε ιδιαίτερα το εξώφυλλο της εφημερίδας του γνωστού κ. Χελάκη (: αυτού που αναρωτιόταν το καλοκαίρι πότε θα καταφέρει να γίνει ο Ολυμπιακός τόσο καλή ομάδα όσο ο Πανιώνιος): κρύβει μεγαλείο ψυχής!

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλά τι σας έχει κάνει ο Χελάκης;Στο κάτω κάτω μη διαβάζετε την εφημερίδα του. Να δίνετε τα λεφτά σας στο Νικολαϊδη και το Νικολακόπουλο. Για Πουλόπουλους δε μιλάω. Όλοι οι Ολυμπιακοι γνωρίζουμε τη ζημιά που έχουν κάνει στο θρύλο.

Ανώνυμος είπε...

Ο Χελάκης σε εμένα δεν έχει κάνει τίποτα. Κάνει σε πολλούς αλλους που τους επηρεάζει και επηρεάζει κατα συνέπεια την ομάδα, όταν το καλοκαίρι κράζει και λέει ΠΟΤΕ θα γίνουμε ομάδα-σύνολο σαν τον Πανιώνιο..
Επειδή έχει ενα μέσο να γράφει τα δικά του με συμφέρον, απο οικονομικα κέρδη, δεν σημαίνει ότι θα κάνει κωλοτούμπες κάθε τρεις και λίγο για να έρθει πρώτος στις κυκλοφορίες.
Αλλα τι να κάνουμε..?!?! Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ πουλάει.. ας έβγαζε πρωτοσέλιδο την αεκάρα του, που ΤΟΣΟ διαφημίζει και επεφημεί. Θα πάει και για πρωτάθλημα ...λέει..

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ νικήτας κακουράτος: Σαν πολύ ...δημοκρατικός μου εμαφίζεσθε, εκλεκτέ σύγγαυρε. Κανονίζετε, μάλιστα, και το τί θα διαβάζω. Λοιπόν, θα διαβάζω ό,τι θέλω και θα γράφω ό,τι θέλω εν σχέσει προς αυτά που έχω διαβάσει. Το πού θα δίνω τα λεφτά μου δεν θα μου το πείτε εσείς, επικαλούμενος μάλιστα το φοβερό ... " Όλοι οι Ολυμπιακοι γνωρίζουμε". Γιατί όλοι οι ολυμπιακοί γνωρίζουμε τί κακό έχουν κάνει στον Ολυμπιακό οι "αντικειμενικοί" και οι "ολυμπιακάρες", που κατά διαβολική σύμπτωση ταυτίζονται!

@ panoramix 7: Ευτυχώς που υπάρχουν και μερικοί που δεν έχουν χάσει τη μνήμη τους. Χαίρε, σύγγαυρε.

a.c. είπε...

Φίλε Γιώργο, το Sportime έχω την εντύπωση ότι πρέπει να το τοποθετήσεις μαζί με τα πράσινα "ανέκδοτα".

Αν δεν κάνω λάθος, μέχρι πριν λίγο καιρό (δεν ξέρω αν ισχύει και τώρα) ΗΧΩ & Sportime τα είχε η ίδια εταιρία.

Όσο για τους άλλους, ξεπέρασαν και τον Μελισσανίδη στις κώλοτούμπες.

http://a19c70.wordpress.com/

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ a.c.: Το "Σπορτάιμ" είναι ιδιαίτερη περίπτωση. Οι τύποι εκεί μέσα (σ' εκείνο το λαγούμι) νομίζουν ότι είναι διανοούμενοι του ποδοσφαίρου. Ο κόσμος του Ολυμπιακού γνωρίζει βέβαια τί ακριβώς είναι.